haha ja vipat e forumit qenkan ketu Bambushi,Dragushi,Brarushi ne fund do te beni nje prodhim birre ,me te mire qe ekziston deri sot
(Pershendetje ju tre te nderuar kalofshi mire)
drag a ne berlin je a..
e po ndonje dit korriku mund te vij aty..
lejonet te pihet vetem gjys kanoce birr apo e gjitha patjater...?
si jeni me gjermanka aty?
nuku ben keq te na gjec ndonjė..
po do me perkthec ti se sdi fare gjermance..
Une nuk e pi birren fare e smund te bej dot dallimin, por nga inxhiniere te kesaj industrie di qe uji i mire eshte faktori kryesor i cilesise se birres.
Pastaj vjen menyra e perpunimit. Fabrika e Korces s'ka patur teknologji moderne si e Tiranes dhe vazhdonte ta prodhonte duke perdorur mjete primitive ( prej druri) te cilat ndikonin ne cilesine e birres.
Kjo qe po them une i ve vulen kesaj pyetje, keshtu qe mos vazhdoni me.![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
vete njeri te doktorri..
he i thot chall ke..
doktor tha.. kam nje problem tha po sdi nga e kam..
po fol i tha doktorri..
doktorr tha.. kur benj ashtu.. tha .. nji her kam shum nxehte.. nje her tjater.. kam shum ftonet..
hmmm.. filloj te vrase mendjen doktorri.. e di cke tha.. eja neser ketu tha po merr dhe gruan me vete..
vjen ky te nesermen me gruan..
he fol i thot doktorri dhe nji here..
filloj ky.. po ja tha kur bej ashtushe..nje her kam shum nxehte ..njeher kam shum ftohte..
shikon doktorri nga gruaja..
eee.. thot qo.. ehu o doktorr mo ja ver re ketijan mor aman.. se qy tha.. 2 her ne vit ben ashtu.. njeher ne mes te dimrit..nji her ne mes te veres..
lol
dhe un dy her ne vit pi birre ne fakt..
lol
qesh me at pjes qe ke shkruar vete o endeles endlesollaraj..
thone qe birra gjermane qenka e mire..
dragush.. po si gjerman qe te kemi.. a cdo birre gjermane eshte e mire apo ndoj lloj i vecante?
dhe birra ceke thon eshte e majr..
Krijoni Kontakt