Close
Faqja 9 prej 19 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 187
    i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    “Dy Qershi tė dashuruara, tė lindura larg, shiheshin pa mundur tė prekeshin. I pa njė Re, qė duke pasur keqardhje, qau nga dhimbja dhe i levizi gjethet e tyre.. por nuk qe e mjaftueshme, Qershitė nuk u prekėn. I pa Shtrėngata, qė duke pasur keqardhje, ulėriti nga dhimbja dhe i levizi degėt e tyre.. por nuk qe e mjaftueshme, Qershitė nuk u prekėn.. I pa njė Mal,qė duke pasur keqardhje, u tund nga dhimbja dhe i lėvizi trugjet e tyre.. por nuk qe e mjaftueshme, Qershitė nuk u prekėn. Reja, Shtrėngata dhe Mali nuk dinin, qė nėn tokė, rrėnjėt e Qershive ishin tė mbėrthyera nė njė pėrqafim pa kohė.”

Histori zen.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga daniel00 : 11-08-2012 mė 10:15
    Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga daniel00 Lexo Postimin
    “Dy qershi tė dashuruara, tė lindura larg, shiheshin pa mundur tė prekeshin. I pa njė Re, qė duke pasur keqardhje, qau nga dhimbja dhe i levizi gjethet e tyre.. por nuk qe e mjaftueshme, Qershitė nuk u prekėn. I pa Shtrėngata, qė duke pasur keqardhje, ulėriti nga dhimbja dhe i levizi degėt e tyre.. por nuk qe e mjaftueshme, Qershitė nuk u prekėn.. I pa njė Mal,qė duke pasur keqardhje, u tund nga dhimbja dhe i lėvizi trugjet e tyre.. por nuk qe e mjaftueshme, Qershitė nuk u prekėn. Reja, Shtrengata dhe Mali nuk dinin, qė nėn tokė, rrėnjėt e Qershive ishin tė mbėrthyera nė njė pėrqafim pa kohė.”

Histori zen.
    sa e bukur daniel...faleminderit qe e solle

Larguar..
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Citim Postuar mė parė nga daniel00 Lexo Postimin
    “Dy qershi tė dashuruara, tė lindura larg, shiheshin pa mundur tė prekeshin. I pa njė Re, qė duke pasur keqardhje, qau nga dhimbja dhe i levizi gjethet e tyre.. por nuk qe e mjaftueshme, Qershitė nuk u prekėn. I pa Shtrėngata, qė duke pasur keqardhje, ulėriti nga dhimbja dhe i levizi degėt e tyre.. por nuk qe e mjaftueshme, Qershitė nuk u prekėn.. I pa njė Mal,qė duke pasur keqardhje, u tund nga dhimbja dhe i lėvizi trugjet e tyre.. por nuk qe e mjaftueshme, Qershitė nuk u prekėn. Reja, Shtrengata dhe Mali nuk dinin, qė nėn tokė, rrėnjėt e Qershive ishin tė mbėrthyera nė njė pėrqafim pa kohė.”

Histori zen.
    E pėrshkruar shumė bukur.

daniel00 jo vetėm kjo, por tė gjitha thėniet e tjera, qė ti i ke postuar, tė lėnė me tė vertėtė shumė pėrshtypje!!.
    Tė pėrgėzoj pėr kėtė!

Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Flm pėr vlerėsimet, kėnaqėsia qė mė japin kur i lexoj, shumėfishohet duke i ndarė me ju. : )
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga daniel00 : 11-08-2012 mė 10:27
    Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.

Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Kaq pa shpresė ėshtė bota e jashtme, sa dyfish e ēmuar ėshtė bėrė pėr mua bota e brendshme.

Emily Bronte

Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Dėgjo ato NUK DUHET, fėmijė,
    dėgjo NUK KA-tė,
    dėgjo ato NUK MUNDESH,
    TĖ PAMUNDURAT, PO Ē'NE-tė,
    dėgjo ato MOS ĖNDĖRRO,
    por mė pas mė dėgjo pak:
    gjithēka mund tė ndodhė fėmijė.
    GJITHĒKA mundet.

Shel Silverstein

Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Po janė tamam kopjimet qė e vrasin dashurinė sepse dashuria nuk pėrgjigjet me skena tė shkruara mė parė, por i krijon.

de Sanctis

Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Fernando Pessoa

Kam nė mua si njė mjegull

Kam nė mua si njė mjegull
    Qė nuk ėshtė asgjė e qė nuk mban
    nostalgjinė e asnjė gjėje
    As dėshirėn e njė tė mire tė ēfarėdoshme

Jam i mbėshtjellė nga ajo
    Si njė mjegull mund ta bėnte
    Dhe shoh tė ndriēojė i fundit yll
    Sipėr formės sė njė tavlle cigaresh.

E thitha si njė cigare jetėn. Ēfarė pavendosmėrie
    Nė gjithēka qė kam lexuar e parė !
    Bota e tėra ėshtė njė libėr i madh i hapur,
    I cili nė njė gjuhė tė panjohur mė buzėqesh.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga daniel00 : 27-08-2012 mė 18:08

Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Paul Eluard

Tė dua

Tė dua pėr tė gjitha ato femra qė nuk kam njohur
    Tė dua pėr tė gjitha kohėrat qė nuk kam jetuar
    Pėr erėn e detit pėr erėn e bukės sė ngrohtė
    Pėr dėborėn qė shkrihet, pėr tė parat lule
    Pėr kafshėt e ēiltra qė njeriu nuk i tremb
    Tė dua pėr tė dashuruar
    Tė dua pėr tė gjitha femrat qė nuk dua

Kush mė pasqyron pėrveē teje, nuk e shoh veten aspak
    Pa ty nuk shoh asgjė perveē njė shkretėtire
    Ndėrmjet tė dikurshmes dhe tė sotmes
    Ka pasur gjithė ata njerėz tė vdekur qė kam mbuluar me kashtė
    Unė nuk kam mundur tė thyej murin e pasqyrės time
    Mė ėshtė dashur ta mėsoj fjalė pas fjale jetėn
    Ashtu si harrohet

Tė dua pėr maturinė tėnde qė nuk ėshtė e imja
    Pėr shėndetin
    Tė dua kundėr gjithēkaje qė ėshtė vetėm iluzion
    Pėr kėtė zemėr tė pėrjetshme qė as nuk e kam
    Ti beson se je dyshimi e ti je veē e arsyeshmja
    Ti je dielli i madh qė mė bie nė kokė
    Kur jam i sigurt nė vete

Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836

Ja Mbreti im

Bibla thotė Mbreti im ėshtė Mbreti i Hebrenjve. Ai ėshtė mbreti i Izraelit. Ai ėshtė Mbreti i drejtėsisė. Ai ėshtė mbreti i kohėrave. Ai ėshtė Mbreti i qiellit. Ai ėshtė mbreti i lavdisė. Ai ėshtė Mbreti i mbretėrve dhe Ai ėshtė Zoti i zotėrve. Ėshtė Mbreti Im! Pyes veten ... a e njeh Atė ?

Mbreti Im ėshtė Mbret sovran; asnjė formė mase nuk mund tė pėrcaktojė dashurinė e Tij tė pashtershme. Ai ėshtė qėndueshėm i fortė. Ai ėshtė plotėsisht i sinqertė. Ai ėshtė pėrjetėsisht i palėkundur. Ai ėshtė pėrgjithmonė i hirshėm. Ai ėshtė sundues i plotėfuqishėm. Ai ėshtė paanėsisht i mėshirshėm. A e njeh Atė ?

Ai ėshtė fenomeni mė i madh qė ka kaluar horizontin e kėsaj bote. Ai ėshtė Biri i Perėndisė. Ai ėshtė Shpėtimtari i mėkatarėve. Ai ėshtė kryeqendra e qytetėrimit. Ai ėshtė i pashembullt. Ai ėshtė i padėgjuar mė parė. Ai ėshtė ideja mė e lartė e letėrsisė. Ai ėshtė personaliteti mė i lartė nė filozofi. Ai ėshtė doktrina themeluese e teologjisė sė vėrtetė! Ai ėshtė i vetmi i denjė pėr tė qenė i pėrmbushur Shpėtimtar! Pyes veten nėse e njeh Atė sot.

Ai siguron forcė pėr tė dobėtin. Ai ėshtė i gjendshėm pėr tė tunduarin dhe tė sprovuarin. Ai mirėkupton dhe Ai shpėton. Ai forcon dhe mban. Ai ruan dhe udhėheq. Ai shėron tė sėmurin. Ai pastron lebrozin. Ai fal mėkatarėt. Ai shlyen borxhlinjtė. Ai ēliron robėrit. Ai mbron tė pafuqishmin. Ai bekon tė riun. Ai i shėrben fatkeqit. Ai kujdeset pėr tė moshuarit. Ai shpėrblen tė zellshmin dhe zbukuron tė sjellshmin. Pyes veten nėse ti e njeh Atė.

Ai ėshtė ēelėsi pėr diturinė. Ai ėshtė burimi i urtėsisė. Ai ėshtė rruga e ēlirimit. Ai ėshtė udha e paqes. Ai ėshtė rrugėtimi i drejtėsisė. Ai ėshtė autostrada e shenjtėrisė. Ai ėshtė porta e lavdisė. A e njeh atė ?

Po, jeta e Tij ėshtė e paarritshme. Mirėsia e Tij ėshtė e pakufijshme. Mėshira e tij ėshtė e pėrhershme. Dashuria e Tij kurrė nuk ndryshon. Fjala e tij ėshtė e mjaftueshme. Hiri i tij ėshtė i pėrplotė. Mbretėrimi i Tij ėshtė i drejtė, dhe zgjedha e Tij ėshtė e lehtė, dhe barra e Tij ėshtė mė e lehtė.

Do tė doja tė mundja te ta pėrshkruaja ty. Po! Ai ėshtė i papėrshkrueshėm. Ai ėshtė i pakuptueshėm. Ai ėshtė i pamposhtur. Ai ėshtė i parezistueshėm. Nuk mund ta heqėsh Atė nga mendja. Nuk mund ta lėshosh atė nga dora. Nuk mund tė jetosh pėrtej Atij, dhe nuk mund tė jetosh pa Atė.

Po, Farisenjtė nuk pėrballeshin dot me Atė, por ata zbuluan se nuk mund ta ndalnin Atė. Pilati nuk mundi tė gjente ndonjė faj tek Ai. Herodi nuk mundi ta vriste Atė. Vdekja s’mundi tė pėrballej me Atė, dhe varri s’mundi ta mbante Atė!

Po! Ai ėshtė Mbreti im! Ai ėshtė Mbreti im!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga daniel00 : 31-08-2012 mė 21:32

Faqja 9 prej 19 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •