Close
Faqja 18 prej 19 FillimFillim ... 816171819 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 187
    i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836

Pėr: Pershtypje dhe ndjesi

- Mbase palėvizshmėria e gjėrave pėrreth nesh iu ėshtė vėnė me detyrim nga siguria jonė qė janė ato qė janė e jo tė tjera, nga palėvizshmėria e mendimit tonė ndaj tyre.

- Nuk mund tė ndryshojmė, qė do tė thotė tė bėhemi njė njeri tjetėr, duke vazhduar t'i bindemi ndjenjave tė atij njeriu qė nuk jemi mė.

- Shfaqjet e para qė bėn nė jetėn tonė njė qėnie qė jemi tė destinuar mė vonė tė na pėlqejė, marrin nė fillim nė sytė tanė njė vlerė paralajmėrimi, parandjenje.

- Njėherė e njė kohė ėndėrronim tė kishim zemrėn e femrės qė dashuronim;
    mė vonė, tė ndjesh qė zotėron zemrėn e njė femre mund tė mjaftojė pėr t'ju bėrė tė dashuruar.

- Interesat e jetės sonė janė aq tė shumta sa nuk ėshtė e rrallė qė nė tė njėjtėn rrethanė, gjurmėt e njė lumturie qė nuk ekziston ende, janė tė vendosura anash pėrkeqsimit tė njė hidhėrimi nga i cili vuajmė.

- Pėr tė pėrshkuar ditėt, natyrat pak nervoze, siē ishte e imja, kanė nė dispozicion si veturat, shpejtėsi tė ndryshme. Ka ditė malore dhe ndjenjash tė kėqija qė na nevojitet njė kohė e pambarimtė pėr t'i kaluar dhe ditė nė tatėpjetė qė na lėnė tė zbresim nė sedilje tė pasme duke kėnduar.

- Gjithėkush ka nevojė tė gjejė arsyet e pasionit tė vet, deri sa tė jetė i lumtur qė tė njohė nė qėnien qė do, cilėsi qė letėrsia apo biseda i kanė mėsuar qė i pėrkasin asaj qė ėshtė e denjė pėr tė ngjallur dashurinė, deri sa tė asimilohen duke u pėrshtatur pėr tu bėrė arsye tė reja dashurie ndaj saj.

- Ideja qė kemi krijuar nė njė kohė tė gjatė pėr njė njeri, i mbyll sytė dhe veshėt.

- Pa dyshim qė nė ato koinēidenca aq perfekte, kur realiteti kthehet dhe ndaj tij aplikohet gjithēka qė kemi ėndėrruar aq gjatė, realiteti na fsheh krejtėsisht, pėrzihet me tė ėndėrruarin, si dy figura tė barabarta tė mbivendosura qė bėjnė njė tė vetėm, atėherė kur pėrkundrazi, pėr t’i dhėnė gėzimit tonė gjithė kuptimin e vet, do tė donim tė ruanim nė tė gjithė kėto pika tė dėshirės sonė, nė momentin qė i prekim dhe pėr tė qenė tė sigurt qė janė vetė ato, veēantinė qė janė tė paarritshme.

- Gjithmonė nė njė gjendje shpirtėrore tė paqėndrueshme, marrim vendimet pėrfundimtare.

- Nė tė vėrtetė, nė dashurinė ka njė vuajtje tė pėrhershme, qė gėzimi e neutralizon, e bėn tė largėt, e shtyn nė kohė, por qė mundet nė ēdo moment tė bėhet ajo qė do tė ishte qė prej kohėsh po tė mos kishim pasur atė qė dėshironim, e pamėshirshme.
    Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.

Omelsin me krip Maska e Busy Girl
    Anėtarėsuar
    04-02-2012
    Vendndodhja
    Here and there I'm everywhere
    Postime
    4,491

Sot nuk mund te rri e qete ..zemra me gufon nga malli per ju, po po nga malli..dashuria per ju e mbyt arsyen e mbyt distancen thyen gjithcka. Eh ja ku jam serish ktu pa forcen per te kaluar ate pjese te oqeanit qe na ndan per vite me rradhe.
    Diamanti im i cmuar qe lodhja po ta venit shkelqimin qe dashuria te ka mbuluar te teren por qe largesia ta ka thyer zemren. O e shtrenjta ime qe hallet dhe disfatat nuk te munguan qe ne femijeri. O Dielli qe shkelqen boten e femijve te tu dhe jo vetem. Jeni tre xhevahiret me te bukur ne nje bote te eger plot mllef dhe egoizem.Nuk ka dite qe sta shpreh dashurine time por fjalet jane pak vetem zemra ime e din se sa ndjen. Motra imee e vyer te dua aq sa bota nuk ka fjale te pershkruhet....
    "Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"

3. 3 antarėt mė poshtė falenderuan Busy Girl pėr mendimin e shprehur nė kėtė postim:

daniel00 (05-02-2015),Lulke (07-02-2015),symphony (05-02-2015)

..Mos me prek!! Maska e Lulke
    Anėtarėsuar
    18-11-2014
    Postime
    1,680

Sot jam zgjuar rreth ores 11:30 dhe kjo me ndodh shum rralle . Kto dite kan qen ditet me te veshtira te jetés Time , dite teper te ngarkuara emocionalisht dhe fizikisht megjithate sjellja ime ka qen normale kudo si ne réalitét dhe ne virtualitét. Cdo dite ,cdo ore , cdo minut e jetés Time duhet te jet me e cmuar se kedo dhe kushdo ndaj perfundimisht i kam zotuar , premtuar vetes Time qe do ta dua dhe respektoj me shum se cjam bere deri dje. Besoj se e méritoj kte gje. Kto dite ne mendjen Time , ne zemren Time jan parkuar ligesi padrejtesie edhe un jam teper e brishte per ti petballuar edhe se ne aparence nuk i kam shfaqur kto sepse e tille jam . Jam tip qe nuk besoj kollaj nga Natyra por kur kto gjera behen pjes dhe nuk i mériton mosbesimi shumefishohet. Jo un smund te jem viktime e genjeshtres ,nuk eshte pjese e tempéramentit tim. Jam e cilter por jo naive dhe genjeshtra eshte armiku im me i madh. Do jem ajo qe kam qen gjithmon do perballem me te ,do ja perplas turinjve cdo shpifje ,cdo spekullim sepse un jam une e jo ti! Kur them ti ....ti e di kush je ose me sakte JU, per vete shkakun qe jeni 2 dhe per faktin e dyte qe nese deri dje te/ju kam respektuar dhe nuk eshte reciproke , nuk je niveli im ndaj qerrohu ! Eh me vjen keq edhe per kohén qe i kushtoj ketyre qenieve “ pa kellqe “ vetekenaqesia juaj nuk mund te jete présente ne jeten Time . Vetem mos harroni un vonoj , marr kohén qe me duhet por nuk harroj . Nuk bej keq se skam ligesi ne shpirt por injoromi totalement besoj se mjafton! Per dike qe ishe e cmuar kjo vlen me shum se cdo gje besoj . Mirupafshim njerez pa kellqe !
    It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .

5. 2 antarėt mė poshtė falenderuan Lulke pėr mendimin e shprehur nė kėtė postim:

daniel00 (07-02-2015),Isabel2 (08-02-2015)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-12-2014
    Vendndodhja
    FRANCE
    Postime
    151

C'est quoi ēa lulke ? Cfar ka ndodhur xml qe je melx kaq shum ?
    Hmmmm po te jet per te tjeret gjithmon vjen nje cast qe kupton kush jan dhe humbet besimi jo vetem tek ta por dhe shum gjera te tjera qe mund te dukeshin ''te bukura'' dhe si pjes e jetes sone...
    Uroj qe gjithcka te shkoj mir me ty yllo.. E meriton.. Je t'embrasse. !

..Mos me prek!! Maska e Lulke
    Anėtarėsuar
    18-11-2014
    Postime
    1,680

Merci Kreni . No body “s perfect xhan por kur i mbulon edhe ligesia, edhe Perfitojn nga miresia il faut ingnore simplement . Encore merci per fjalet e embla...a biento !
    It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anėtarėsuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776

Edhe njė trup qė vibron nga emocionet lėshon muzikė. Ėshtė muzika mė e vėrtetė, qė nuk pėrhapet nga jashtė por brenda shpirtit.

Omelsin me krip Maska e Busy Girl
    Anėtarėsuar
    04-02-2012
    Vendndodhja
    Here and there I'm everywhere
    Postime
    4,491

Une Buzeqesh...edhe kur lotet me mjergullojne syte,edhe kur fjalet me vrasin shpirtin Une Buzeqesh..edhe kur era me ftoh endrrat,edhe kur duart lemojne lotet Une Buzeqesh
    edhe kur dielli me ngroh jeten edhe kur dallget luajne me mua Une Buzeqesh..edhe kur mendimet me zaptojne edhe kur zemra me lulezon Une Buzeqesh...edhe kur malli me kaplon dhe kur shpirti me gufon ..Une Buzeqesh..dhe kur ty te perqafoj dhe kur dashuria me buron Une Buzeqesh...dhe kur force me nuk kam dhe kur ty te dua prane serisht une buzqesh.....
    "Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"

10. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Busy Girl pėr postimin:

daniel00 (09-02-2015)

Gjurmė nė Pentagram ♪... Maska e symphony
    Anėtarėsuar
    04-06-2009
    Vendndodhja
    Nė luginėn e dashurisė.
    Postime
    2,622

Pavarėsisht trishtimit nė zemrėn tėnde, mbėshtetja nė buzėqeshje ėshtė nevojė jo vetėm e jotja apo e imja por besoj, e ēdo qėnie njerėzore nė univers.
    Love has no limits

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878

Mu kane mbushe edhe mua ca emocione, po spo di se si ti shtrydhi.
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

i/e regjistruar Maska e Etno3
    Anėtarėsuar
    10-03-2014
    Vendndodhja
    Peje
    Postime
    775

Gjaku lahet me Gjak

Faqja 18 prej 19 FillimFillim ... 816171819 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •