Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 56
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga pejani34 Lexo Postimin
    Puna maxhupit me kallxu kush asht shqiptari

ky far ashkalie u bo me kallxu diqka haa haa haa
    hahahhah shan magjupte kur magjup kishte resulullahin hahhahha
    hajde logjik hajde !!!

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Besa me i pas pas na krejt si Shefqen ndryshe i kishim pas punet. Ndoshta tingellon fshatundar fjalori dialekti i Shefaqes por asnja si Shefaqen se ki. :P Une e pata mendu me propozu per President po me kundershtoj.

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    VIKTIMË E VAHABISTËVE

Nga Nebih Maxhuni 10 Maj 2012 08:01

Bashkësia Islame e Kosovës nuk i lufton vahabistët dhe rrymat ekstreme që veprojnë në Kosovë. Për shkak se i ka luftuar këto grupe, beson se është shkarkuar nga detyra që kishte si imam. Thotë se askush nuk e di se çfarë bëhet me milionat e BIK’ut. Musli Verbani, imam dhe kryetar i Këshillit të BIK’ut në Kaçanik, flet për Express.

Express: Keni pasur një problem në zgjedhjet për imam. Çka ndodhi?

M. Verbani: Unë jam Musli Vërbani , imam në xhaminë Gazi Sinan Pasha, njëherësh kryetar i BIK-ut në Kaçanik. Lirisht mund të them se në Këshillin e BIK-ut në Kaçanik, jo që ka pasur zgjedhje të mirëfillta, por në esencë nuk ka ekzistuar kurrfarë Kuvendi Zgjedhor, nga shkaku se imamët nëpër xhamitë e tyre nuk kanë mbajtur zgjedhje më 13 janar dhe nuk i kanë zgjedhur delegatët e tyre. Disa huliganë kanë ardhur me imamët e tyre dhe kanë mbajtur zgjedhje, kuptohet me miratimin e Sabri Bajgorës dhe nën menaxhimin e Bashkësisë Islame të Kosovës. Këto nuk janë zgjedhje, por instalim i zgjedhjeve. Zgjedhje diktatoriale – komuniste, të cilat janë të parapara me Kushtetutën e BIK-ut, e cila vetëm është përkthyer prej Kushtetutës të Bashkësisë Islame të Jugosllavisë të vitit 1989.

Express: Ju patët edhe një konflikt me z. Bajgora?

M.Verbani: Konflikti me të nuk ka ndodhur për shkak të zgjedhjeve. Ka ndodhur për shkak të mospranimit të zgjedhjeve, sepse në të njëjtën ditë ka qenë një delegacion prej shtatë anëtarëve të xhematit të xhamisë që kanë shkuar të bisedojnë për gjendje e tensionuar në Kaçanik. Unë rastësisht kam zbritur nga vetura, e kam pyetur për gjendjen në Kaçanik. Ai nuk ka dashur të flasë duke më injoruar tërësisht dhe me një fjalë deshi të thotë se “nuk i intereson gjendja për Kaçanik” dhe aty ka ndodhur një konflikt verbal me të....

Intervistën e plotë mund ta lexoni në Express...
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Te egzistoj googlja dhe facebooki, e te mos zbulohet se kush zgerdhihet eshte e pamundur

Ky Gazmend Islami, leje qe nuk qenka kapur ne asnje pik konkrete se ku e bene akuzen apo kritiken e tij, mirpo haptazi e paska shfaqur antipatin ndaj sh. krasniqit, si pasoj e asaj se vete sh. krasniqi e ka etiketuar vetevendosjen si parti komuniste e enveriste dhe publikisht i ka thirr muslimanet qe te mos e votojn vetvendosjen.

Ja kur dyftyrshat merren me fe, dhe te moralshmin e akuzojn per moral:
    ......................................

Politika eshte prostitucion, dhe politikanet jan prostituta
    E meqe ky "i moralshmi", nuk na qenka dyfytyresh, a na tregon pakez se mbi cilat "pika konkrete" u mbeshtet Krasniqi kur i akuzoi si "parti komuniste dhe enveriste"?!
    Padyshim se meqe politika eshte prostitucion, kur fillon e merret nje hoxhe me te, sipas teje edhe hoxha duhet te jete prostitute, apo jo, hoxhe efendi?!
    Jarigas

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    file:///C:/Users/SEE/Pictures/2011-04-09%20001/248974_202445659800341_199273886784185_626620_7205 188_n.jpg
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    jepjani nje shiqim kesaj foto ndoshta ju dridhet ***** pak prej tute

Qe nje foto sa per kurejshtje , mos u merzitni ,

se anton kqyra me pa ket gjelozon haaa hhha

tylifat TUMI me fol per qlirimtar
    ANTI : SHKA, RRUS, GREK DHE VLLEZERVE TE TYRE

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Besa me i pas pas na krejt si Shefqen ndryshe i kishim pas punet. Ndoshta tingellon fshatundar fjalori dialekti i Shefaqes por asnja si Shefaqen se ki. :P Une e pata mendu me propozu per President po me kundershtoj.
    Lexuesi , deri sa te kemi njerezi si ju, qe i peruleni nje Sh. Krasniqit, kosova pase nje viti do te duket sikur Avganistani, Irani, Jemeni, e shume shtete te mjerimit me nje popullesi, te nje niveli te ule te arsimit, 50% perqine analfabet keshtu e done keta selafist, te verburit e shefqet karsniqit me fustanat e Magjupistanit
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    Po ke ke lene pa e fyer?
    Hipokrit analfabet!
    Budalla nuk eshte ai qe nuk di,por ai qe kujton se i di te gjitha.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Lexuesi , deri sa te kemi njerezi si ju, qe i peruleni nje Sh. Krasniqit, kosova pase nje viti do te duket sikur Avganistani, Irani, Jemeni, e shume shtete te mjerimit me nje popullesi, te nje niveli te ule te arsimit, 50% perqine analfabet keshtu e done keta selafist, te verburit e shefqet karsniqit me fustanat e Magjupistanit
    Ne Kosove, niveli i arsimit eshte gjithnje ne rritje e siper i nderuar...!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga Gon! Lexo Postimin
    Ne Kosove, niveli i arsimit eshte gjithnje ne rritje e siper i nderuar...!
    Mos u ban qesharak ,te lutem!
    Niveli i ulet i arsimimit eshte aq shqetesues sa u detyruan te futin lenden e gjuhes shqipe ne UP sepse studentet nuk dinin te shkruanin e lexonin si duhet

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Ket kuot veq e ka mberri besoj.
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •