Besa me i pas pas na krejt si Shefqen ndryshe i kishim pas punet. Ndoshta tingellon fshatundar fjalori dialekti i Shefaqes por asnja si Shefaqen se ki. :P Une e pata mendu me propozu per President po me kundershtoj.![]()
VIKTIMË E VAHABISTËVE
Nga Nebih Maxhuni 10 Maj 2012 08:01
Bashkësia Islame e Kosovës nuk i lufton vahabistët dhe rrymat ekstreme që veprojnë në Kosovë. Për shkak se i ka luftuar këto grupe, beson se është shkarkuar nga detyra që kishte si imam. Thotë se askush nuk e di se çfarë bëhet me milionat e BIK’ut. Musli Verbani, imam dhe kryetar i Këshillit të BIK’ut në Kaçanik, flet për Express.
Express: Keni pasur një problem në zgjedhjet për imam. Çka ndodhi?
M. Verbani: Unë jam Musli Vërbani , imam në xhaminë Gazi Sinan Pasha, njëherësh kryetar i BIK-ut në Kaçanik. Lirisht mund të them se në Këshillin e BIK-ut në Kaçanik, jo që ka pasur zgjedhje të mirëfillta, por në esencë nuk ka ekzistuar kurrfarë Kuvendi Zgjedhor, nga shkaku se imamët nëpër xhamitë e tyre nuk kanë mbajtur zgjedhje më 13 janar dhe nuk i kanë zgjedhur delegatët e tyre. Disa huliganë kanë ardhur me imamët e tyre dhe kanë mbajtur zgjedhje, kuptohet me miratimin e Sabri Bajgorës dhe nën menaxhimin e Bashkësisë Islame të Kosovës. Këto nuk janë zgjedhje, por instalim i zgjedhjeve. Zgjedhje diktatoriale – komuniste, të cilat janë të parapara me Kushtetutën e BIK-ut, e cila vetëm është përkthyer prej Kushtetutës të Bashkësisë Islame të Jugosllavisë të vitit 1989.
Express: Ju patët edhe një konflikt me z. Bajgora?
M.Verbani: Konflikti me të nuk ka ndodhur për shkak të zgjedhjeve. Ka ndodhur për shkak të mospranimit të zgjedhjeve, sepse në të njëjtën ditë ka qenë një delegacion prej shtatë anëtarëve të xhematit të xhamisë që kanë shkuar të bisedojnë për gjendje e tensionuar në Kaçanik. Unë rastësisht kam zbritur nga vetura, e kam pyetur për gjendjen në Kaçanik. Ai nuk ka dashur të flasë duke më injoruar tërësisht dhe me një fjalë deshi të thotë se “nuk i intereson gjendja për Kaçanik” dhe aty ka ndodhur një konflikt verbal me të....
Intervistën e plotë mund ta lexoni në Express...
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
E meqe ky "i moralshmi", nuk na qenka dyfytyresh, a na tregon pakez se mbi cilat "pika konkrete" u mbeshtet Krasniqi kur i akuzoi si "parti komuniste dhe enveriste"?!
Padyshim se meqe politika eshte prostitucion, kur fillon e merret nje hoxhe me te, sipas teje edhe hoxha duhet te jete prostitute, apo jo, hoxhe efendi?!
Jarigas
file:///C:/Users/SEE/Pictures/2011-04-09%20001/248974_202445659800341_199273886784185_626620_7205 188_n.jpg
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
jepjani nje shiqim kesaj foto ndoshta ju dridhet ***** pak prej tute
Qe nje foto sa per kurejshtje , mos u merzitni ,
se anton kqyra me pa ket gjelozon haaa hhha
tylifat TUMI me fol per qlirimtar
ANTI : SHKA, RRUS, GREK DHE VLLEZERVE TE TYRE
Lexuesi , deri sa te kemi njerezi si ju, qe i peruleni nje Sh. Krasniqit, kosova pase nje viti do te duket sikur Avganistani, Irani, Jemeni, e shume shtete te mjerimit me nje popullesi, te nje niveli te ule te arsimit, 50% perqine analfabet keshtu e done keta selafist, te verburit e shefqet karsniqit me fustanat e Magjupistanit
S’çarmatosem sa t’jetë jeta!
Krijoni Kontakt