Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 50
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-02-2012
    Postime
    73
    Citim Postuar më parë nga ☆Angie☆ Lexo Postimin
    Më lejo të të përgjigjem unë në vend të ktij të madhit
    Prostitucione i femrave shqipe 'në masë' në Evropë në 10 vitet e para pas dhemokracisë sonë të arrirë ishte i detyruar. Ato femra që morën rrugët në ato vite, u rrëmbyen, u gënjyen, u dhunuan dhe nuk ikën me dëshirë. Se përse kemi kafshë ne në Shqipëri është tjetër temë. Femrat shqiptare ranë fatkeqësisht viktima të kushërinjve të tyre, të burrave të tyre, të të dashurve të tyre dhe kjo është shumë e dhimbshme.

Më pas kush i merrte ato rrugë e bënte me vetëdije të plotë, shumica të shtrënguara nga varfëria.
    te betohem ne Zotin e Madh,se kam njohur vete njerez ,shqiptar,te cilet i nxirrnin rrugeve te prostitucionit bashkshortet e tyre.

ndersa i ceka me te zeze ato shprehje se fatekeqsisht behet fjale per shqiptar,jo per pakistanez,dhe duhet te shtoje dicka,se ata te cilet jan bashkpuntore me keto kafshe duke i paguar ato gra per te shkuar me to,jane italiane gjermane ose thene shkurte e qarte evropiane.qarte edvin????megjithse veshtire te flasesh me gomer me tru mize.

ps

ketu http://www.tgcom24.mediaset.it/mondo...bretagna.shtml

thote se kjo bande i merte i drogonte dhe i shiste ne vende te ndryshme te britanise.kushe di se kush i blente??????nejse se kta dun pak vajgur dhe ti djegesh pak nga pak.
    Ndryshuar për herë të fundit nga il dandi : 10-05-2012 më 06:03

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga ☆Angie☆ Lexo Postimin
    Më lejo të të përgjigjem unë në vend të ktij të madhit
    Prostitucione i femrave shqipe 'në masë' në Evropë në 10 vitet e para pas dhemokracisë sonë të arrirë ishte i detyruar. Ato femra që morën rrugët në ato vite, u rrëmbyen, u gënjyen, u dhunuan dhe nuk ikën me dëshirë. Se përse kemi kafshë ne në Shqipëri është tjetër temë. Femrat shqiptare ranë fatkeqësisht viktima të kushërinjve të tyre, të burrave të tyre, të të dashurve të tyre dhe kjo është shumë e dhimbshme.

Më pas kush i merrte ato rrugë e bënte me vetëdije të plotë, shumica të shtrënguara nga varfëria.
    Epo thuaj te madhit (lol) sesa popull i ndritur jemi ne , jo mua.

.

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    po crendesi ka shifra 60 a 20 ne dite.eshte e temershme.behet fjale per nr te madh vajzash te abuzuara dhe nr te madh abuzueshis,vite te tera,ne mes te europes dhe neglizhuar paturpesisht.

sa urrjejtje ndjej.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    25-09-2011
    Postime
    329
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    menyra e jote e te menduarit eshte simbolizim i HIPOKRIZISE

pseo ore natyralist, ka te bejene krimet e tilla me prajardhjen e njerezve qe i kryejne???

po romunet??? sa perdhunime kane kryer emigrantet romune neper europe???
    apo atyre i falet sepse jane europiane.

sipas trurit tend, vetem ne azi e afrike ka "kafshe". normal. kur nuk shikon as 1 pellembe larg hundes...

nje shembull per kafsherine jashte afrikes e azise:
    vetem per 40 vjet ne shekullin e kaluar, britania e madhe dergoi me dhune ne australi 500.000 femije te marre nga familjet e varfera britanike.
    ata u derguar per te populluar australine. atje u shfrytezuan duke punuar me kosto zero, u keqtrajtuan dhe u perdhunuan...
    vjet u kerkuan faljet publike nga qeveria.

ti patjeter do i vesh fajin afrikaneve dhe aziatikeve ne kete ngjarje...

po ta them edhe nje here:
    europianet i kane duart e lara ne gjak 100 here me shume se aziatiket e afrikanet.
    historia flet qarte.

Ka te beje shume, por siq duket ti je mbrapa me shkencen!

http://www.huffingtonpost.com/2011/1...n_1093483.html

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga JacobGold Lexo Postimin
    Ka te beje shume, por siq duket ti je mbrapa me shkencen!

http://www.huffingtonpost.com/2011/1...n_1093483.html
    sa mire qe te kemi ty perpara.

dmth krimet e kryera cdo dite nga shqiptaret ne mbare europen kane te bejne me te qenurit shqiptar dhe nuk jane veprime individuale te ketyre personave...

faleminderit qe na i hape syte.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Admiral, kemi secili te vecantat, por ndikon shume dhe kultura e vendit ku je rrit. Psh ata jane mesuar ta shikojne si normale ne kulturen e tyre te shkosh me nje minorene. Keto jane zakone te krijuara epranuara si normale nga shoqeria ku kane jetuar. Pastaj njerez te semure ka kudo
    Feelings change - memories don't.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    25-09-2011
    Postime
    329
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    sa mire qe te kemi ty perpara.

dmth krimet e kryera cdo dite nga shqiptaret ne mbare europen kane te bejne me te qenurit shqiptar dhe nuk jane veprime individuale te ketyre personave...

faleminderit qe na i hape syte.
    Mire kjoshe, gezohem qe shikohem si profet!

Artikulli flet per pergjithesine e nje race, dhe meqe e permende rracen Shqiptare ti ta dishe se jane te vetmite qe ne shumice kan treguar bujari ne qastet me te tronditese te jetes se tyre!

Po juve ju eshte kapur mania e propagandes ndaj Shqiptareve dhe e besoni kallep!

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Admiral, kemi secili te vecantat, por ndikon shume dhe kultura e vendit ku je rrit. Psh ata jane mesuar ta shikojne si normale[B ne kulturen e tyre te shkosh me nje minorene. ][/B]Keto jane zakone te krijuara epranuara si normale nga shoqeria ku kane jetuar. Pastaj njerez te semure ka kudo
    Pse ne kulturen tone seshte normale te shkosh me minorene?
    Prandaj edhe sot e ksaj dite mbajne rradhen djemte me makinat e tyre para shkollave 8-vjecare.
    Mos te flasim pastaj per gjimnazet, se atje rradhet skane mbarim.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Ne Olso te gjitha perdhunimet e 5 viteve te fundit u bene nga meshkuj joevropiane, kryesishte aziatike e afrikane:

http://www.youtube.com/watch?feature...v=SWWrpv-pbuc#!

Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Ne Olso te gjitha perdhunimet e 5 viteve te fundit u bene nga meshkuj joevropiane, kryesishte aziatike e afrikane:

http://www.youtube.com/watch?feature...v=SWWrpv-pbuc#!
    Kjo u diskutua te nje teme tjeter, keshtu qe po te sjell pergjigjen qe vura atje.

...

https://www.politi.no/vedlegg/lokale...dlegg_1309.pdf

Ne faqen 54 e ke me perqindje. Nga 152 perdhunime, 38% e perdhunimeve jane bere nga norvegjeze. 13.7% nga europiane te tjere. 19.8 afrikane, 14.5 lindja mesme, 11.5 aziatike, 2% amerikane.

Ajo "100%" i perket "perdhunimeve me dhune fizike" ku behet fjale per 5 afrikane ne total. keto krime po jane 100% nga afrikanet pasi 5 afrikane kane bere 6 perdhunime te tilla. Dhe ti per keta 5 afrikane thua qe afrikanet jane perdhunues te gjithe dhe bejne cdo perdhunim ne Oslo.

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •