Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 50
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Duhet ti varin dikund ne sheshin e qytetit,skan cfar te duhen keshtu qelbesirash!

Nuk edij si mund per 5 vite me radhe te ndodh nje gje e tille,dhe askush mos mer masa? pastaj nje femer 15 vjecare sesht e vogel per tu deklaruar ne polici apo kudoqoft! tani kjo gazetarja e paska ber mizen buall,tha me 60 meshkuj paska flejt per nje dite ncncn,si sju vjen turp per ato qe shkruaj thua ti se kan pritur rend per pasaport ato plehrat!
    Jetë e rëndë.......!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-04-2012
    Vendndodhja
    Mbi qiellin e shtate.
    Postime
    57
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    absolutisht jo.
    cdo kriminel duhet marre individualisht...

dhashe kete shembll per te arsyetuar sic bejne disa me lart. pra duke i futur te gjithe ne nje thes.

ashtu bejne edhe shume te huaj kur lexojne per ndonje shqiptar qe vjedh apo vret. na etiketojne te gjitheve si kriminele.
    keto me lart po bejne te njejten gje. totalisht te njejten gje.
    Po ashtu eshte, krimineli eshte kriminel, siq thash me para, pa marre parasysh kombesine e tij, por pershembull ne boten perendimore kur e dergojne nje pedofil ne burg; ah I mjerri ai cfar do ti ndodhe.

Por ne vendet e origjines se ketyre; pershembull Pakistani, ku as nuk denohet me ligj dhe eshte nje fenomen shum i shpesh, jo vetem ne pedofili apo abuzim seksual, por edhe djegja e fytyres dhe diskriminimi total i gjinise femerore, qe shihet ne nje menyre psikologjike tek keta dhe familjet e tyre (nuk i pergjithesoje te gjith familjet Pakistane, sepse ka plote familje me vlera te mira dhe te besimit sekular) por tek atyre: femrat (gruaja ose vajzat) dhe opinioni i tyre nuk merret dot ne konsiderim, jane thjeshte nje objekt per shumim; dhe kur vijne keta njerezit me nje mentalitet kaq te ulet i shohin femrat e perendimit si nje objekt seksual,pa vlere dhe sidomos femrat jo-myslimane. Kam pare dhe degjuar plote raste e ketij mentalitetit te hapur ne Britanine e Madhe, Holanden, Suedine etj., ku keta djemte i perdhunojne femrat autoktone (te bardha) vetem nga nenqmimi femeror ne kulturen e tyre (kur vajzat myslimane jane vetem per shumim, dhe vajzat perendimore (krishtere) jane objekt seksual).

Shqiptareve na degradojne nga arsyeja propagandore; pavaresisht nga religjoni, familjet Shqiptare ne shumice i kemi vlerat shum te lashta, dhe shumica e krimit i bere nga Shqiptarve eshte nga statusi i varfer ekonomik te disa familjeve.

Kur ka degjuar bota e perendimit per nje ''harem'' te bere nga nje grup Shqiptaresh, sidomos ne vendet e emigrimit? Apo ndonje krim i bazuar ne besimin fetar (pa marre parasysh disa individ te tru shperlar nga vehabizmi, qe fatmiresisht jane te ralla) ? There's a reason why Paki's are behind this, it all steams from one's place of origin, kjo nuk bazohet ne racizem por vlerat dhe mbijetesa e disa kulturave. Pse jan Sllavet te poshter? Sepse kane jetuar si barbar ne Rusi; dhe ka shum deshmi per kulturen primitive qe e kan (nga pronave skllever te gjinise femerore, qe i kane torturuar ne jete dhe pastaj i kan varrur gjalle me vdekjen e pronarit). It's all about diggin' deep.

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Edhe si e shpjegon ti prostitucionin ne mase te femrave shqiptare ne europe o_i_madhi ?
    Produkt i kultures se lashte ishte edhe tregtia me femrat shqiptare?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-04-2012
    Vendndodhja
    Mbi qiellin e shtate.
    Postime
    57
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Edhe si e shpjegon ti prostitucionin ne mase te femrave shqiptare ne europe o_i_madhi ?
    Hookers are hookers.
    Te mase? Ka ndonje fenomen te prostitucionit Shqiptar, mesa e di une, kete treg ne Europe e kane Romunet,Ruset dhe sidomos Ukrainasit ne dore.

Ai qe e tregton vajzen e vete e ben nga varferia e familjes (pretty much si ata vajzat qe jane shitur Serbve per gra = por prap se prap shumica jane te minoritetit rom apo malazez) dhe kjo eshte krim, dhe mbetet krim.
    Ndryshimi nga ne dhe Pakistanet eshte qe ne e shfryjme kete, kurse ata jo.

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Dmth ne qe vinim nga nje rregjim teper i eger paskemi pase ne gjirim tone me mijera prosti , according to u, edhe pse ai rregjim se inkurajonte kete gje aspak , perkundrazi??

Apo mos ndoshta shumica e tyre u detyruan apo u mashtruan nga njerez qe trashegonin nje kulture aq te pasur e te lashte si populli jone?

Ose , ose , perhaps u just had one too many , sic i thone asaj fjale?? Lol

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-04-2012
    Vendndodhja
    Mbi qiellin e shtate.
    Postime
    57
    Dmth ne qe vinim nga nje rregjim teper i eger paskemi pase ne gjirim tone me mijera prosti , according to u, edhe pse ai rregjim se inkurajonte kete gje aspak , perkundrazi??

Apo mos ndoshta shumica e tyre u detyruan apo u mashtruan nga njerez qe trashegonin nje kulture aq te pasur e te lashte si populli jone?

Ose , ose , perhaps u just had one too many , sic i thone asaj fjale?? Lol
    ''Ne''? Per cfar flasesh ty? Per Shqiptaret e Shqiperise? Ku bera une dalimin ketu, a thash ndonje gje? Jo.

It's like this bro; respect the women in your family and respect is what you'll get back; love your wife & cherrish your daughters, period. Limit them from time to time in reasonable stuff, like the entire world does, since then again, you are their father, while your spouse is your partner.
    If you're going to have an affair; atleast have it with someone your own age & social status, although cheating is dead wrong, but don't go raping some random girls who are obviously teens & pretend you didn't know.

A po ty e don kete menyre; merre gruan si nje mjete shumimi, godite pak nga pak, mbylle ne fehrexhe, vajzen mbylle ne dhome dhe nje dit thuaj se e kane ardhur ta marrin per nuse, pa marre parasysh opinionin e saj?

Femrat jo vetem Shqiptare, por te seciles familje me vlera familjare nuk jane dhe kurre nuk duhen te tregtohen, se di cfar te djeg ty *****, kjo eshte realiteti ne Pakistan, me vjen keq por cfar te bej.

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Nuk emancipohen kafshet! Pse nuk rrine ne vendet e tyre kur e kane te lejuar pedofiline? Njerez te peshtire! Mjere familjaret qe i kane! Klea nuk ka rendesi numri. Mjafton dhe 1 per ti lene trauma psikologjike per tere jeten.
    E vertete eshte se kafshet nuk emancipohen ,kemi shume shembuje per keto raste ,dhe ajo qe eshte me me rendesi , kjo rrace mos te lejohet qe te marre azil ne vendet shqipetare. Me sa e kame ndegjuare ,dhe nuk e dije se sa eshte e sigurte se ka pakistanez qe kerkojne azil ne Shqiperi dhe ne Kosove. Ne raste se kjo eshte e vertete ,duhet sa me shpejte ti largojme nga tokat shqipetare. Evropa eshte ne hall te madhe me keta njeres te azise dhe shteteve arabe .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-04-2012
    Vendndodhja
    Mbi qiellin e shtate.
    Postime
    57
    Citim Postuar më parë nga TetovaMas Lexo Postimin
    E vertete eshte se kafshet nuk emancipohen ,kemi shume shembuje per keto raste ,dhe ajo qe eshte me me rendesi , kjo rrace mos te lejohet qe te marre azil ne vendet shqipetare. Me sa e kame ndegjuare ,dhe nuk e dije se sa eshte e sigurte se ka pakistanez qe kerkojne azil ne Shqiperi dhe ne Kosove. Ne raste se kjo eshte e vertete ,duhet sa me shpejte ti largojme nga tokat shqipetare. Evropa eshte ne hall te madhe me keta njeres te azise dhe shteteve arabe .
    Cfar kerkojne ata ne tokat tona?
    Shqiptaret qe jemi vete ne emigrim shkojme atje vetem per pushime,
    cfar kerkojne keta me azilet?

Mos ti prekin vajzat tona se po va presim koken. Oh noooo.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    http://www.metro.co.uk/news/898573-r...d-over-attacks
    Me siper kam sjell artikullin sic e lexova dije.

Tek e njeta faqe e gazetes ishte edhe nje artikull ku njeri nga spokesman i komunitetit Britaniko-Pakistanez i cile shpreh nje 'qortim' te cilin po e citoj me poshte:

'Ata (te denuarit) mendojne se vajzat e bardha adoleshente nuk vlejne nje grosh e se mund te dunohen lirshem. Eshte nje sjelleje qe i sjell turp komunitetit tone'

Edhe c'ka then ky spokesman eshte e vertete, keta koke-palaret e shohin veten si me superior e me te 'ndershem' sepse din vetem ti kycin femrat e tyre ne shtepi, ndersa femrat e bardhe (te vogla a gra) qe shohin driten e diellit jane 'k*rva'.

Artikullin e plote mund ta gjeni ne versionin elektronik te gazetes ne linkun me poshte:
    http://e-edition.metro.co.uk/2012/05/09/

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    po pedofilet europiane qe shkojne ne tajlande, brazil e santo domingo per te bere seks me 12 vjecare???

ka te beje edhe kjo me prejardhjen mia@???
    Ke të drejtë kur thua që kriminelët kanë profile individuale dhe s'ka të bëjë shumë shtetësia, nacionaliteti por mos harro që një grup individësh janë të predispozuar për sjellje kriminale dhe realizim deliktesh të tilla.

Më lejo të të përgjigjem unë në vend të ktij të madhit
    Prostitucione i femrave shqipe 'në masë' në Evropë në 10 vitet e para pas dhemokracisë sonë të arrirë ishte i detyruar. Ato femra që morën rrugët në ato vite, u rrëmbyen, u gënjyen, u dhunuan dhe nuk ikën me dëshirë. Se përse kemi kafshë ne në Shqipëri është tjetër temë. Femrat shqiptare ranë fatkeqësisht viktima të kushërinjve të tyre, të burrave të tyre, të të dashurve të tyre dhe kjo është shumë e dhimbshme.

Më pas kush i merrte ato rrugë e bënte me vetëdije të plotë, shumica të shtrënguara nga varfëria.
    Elegance is an attitude.

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •