Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8

LPK, luftërat tona çlirimtare ende nuk kanë përfunduar ( deklaratë politike )

Këshilli Kombëtar i Lëvizjes Popullore të Kosovës (LPK), në përbërje nga strukturat politiko - ushtarake, në një takim të jashtëzakonshëm të mbajtur në Shkup ka lëshuar këtë deklaratë politike:

Duke pasur parasysh situatën aktuale të popullit shqiptar në trojet e saja të mbetura padrejtësisht jashtë Shqipërisë, e veçanërisht situata tepër tensionuese nga terrori i pandalshëm serbo – maqedon, kundër shqiptarëve autokton në Mitrovicë, Kosovë Lindore dhe IRJM, LPK u bën me dije faktorëve relevant shqiptar, forcave të errëta terroriste sllave - serbo – maqedone dhe faktorit ndërkombëtar, se luftërat çlirimtare të organizuara nga LPK, ende nuk e kanë arritur qëllimin përfundimtar të programit të LPK-së – çlirimin e trojeve të robëruara dhe bashkimin kombëtar.

Çështja e pa zgjidhur shqiptare është pasojë e Kongresit të Berlinit, Londrës dhe Parisit, të cilat fuqitë e mëdha, për interesat e tyre gjeo -strategjike, i copëtuan trojet shqiptare.

Rikonfirmojmë se, LPK ishte kundër Marrëveshjeve të: Rambujesë, Kumanovës, Konçulit dhe Ohrit si dhe bisedimeve në Vjenë e Bruksel, të cilat duke mos ofruar zgjidhje të çështjes shqiptare, nuk arritën të ofrojnë as paqe të qëndrueshme në Ballkan.

LPK duke pasur parasysh zhvillimet politike botërore, është përpjekur në vazhdimësi t'i shërbej paqes në rajon. Me gjithë këto përpjekje, terrorizmi shtetëror i Beogradit dhe i Shkupit, po vazhdojnë politikën ekspansioniste kundër shqiptarëve autokton.
    LPK duke pasur parasysh të drejtën ndërkombëtare për vetëvendosje të shqiptarëve, thërret qendrat e vendosjes, për organizimin e një konference ndërkombëtare, për zgjidhjen e çështjes shqiptare në Ballkan.

Në të kundërtën, LPK si bartëse e tri luftërave për çlirim dhe bashkim kombëtar, detyrimisht është e obliguar të riaktivizoj strukturën çlirimtare - UÇK- në, thuhet në deklaratën e Këshillit Kombëtar të LPK-së. (Bota Sot)
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    LPK kërkon Konferencë ndërkombëtare për zgjidhjen çështjes shqiptare në Ballkan
    Kerkon dhe konferenc nderkomtare per ceshtjen e ballkanit,duke e llogaritur se nuk ka kush me i perfaqesu shqiptaret, pasi mendon qe me ket pozicion qe kan shqiptaret tash ,munden me leht me fitu vllaznia e LPK-s ku automatikisht dhe kjo del fitimtare.
    PS.Sikur e qliroi ne luftrat kosovë,kosov lindoredhe maqedoni.
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

vizitueshmëria

Anëtarët aktivë në temë: 38 (3 anëtarë dhe 35 vizitorë)
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 06-05-2012 më 19:53

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anëtarësuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Kjo teme me solli ne kujtese dicka.
    Ishte viti 2003 dhe po vija nje komedi me aktoret e Struges, Maqedoni.Ne nje hotel ku flija,dhome dyshe,nje nate vendoset aty nje burre rreth te 70-ve.Banonte ne nje fshat mes Tetoves dhe Shkupit.Sigurisht u hap biseda per bashkimin e trojeve shqiptare.Biseda ishte mjaft e gjate dhe ne perfundim,i thashe.Ne,shqiptareve,na duhet edhe nje lufte per te realizuar endrren tone.

Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Anëtarët aktivë në temë: 38 (3 anëtarë dhe 35 vizitorë)
    Anëtarët aktivë në temë: 1 (1 anëtarë dhe 0 vizitorë)

Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin
    Anëtarët aktivë në temë: 1 (1 anëtarë dhe 0 vizitorë)
    Po POKO, ajo që kam shkruar unë ka qenë në 15-20 minutat e parë pas postimit. Të rrala janë temat kur kanë kaq vizitueshmëri, mbi të gjitha duke pasur për bazë edhe kohën kur u postua ( gati 2 e natës), kur forumi bie në gjumë nga ora 23:00.

Ja po të sjell edhe foton, kur e kam bërë postimin e parë ( 1:19 ) dhe kur e kam postuar vizitueshmërinë ( 1:46 ).
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

të tjerët për temën

Citim Postuar më parë nga seleukeia Lexo Postimin

Duke par rrezikun qe po i paraqitet sllaveve, te cilet me parullen duke i akuzuar mikun e slaveve radikalizmin islamik, tash eshte lajmeruar miku tjeter i vjeter i sllavev LPK-ja e cila don qe sllavev tu stabilizoj gjendjen politike
    Citim Postuar më parë nga TetovaMas Lexo Postimin
    LPK--Hajdutat, tradhetaret, qe s'kane te ndalur duke e tradhetuare popullin shqipetare.
    Citim Postuar më parë nga Pirate of Love Lexo Postimin
    pikerishte, duke e lexuar shkrimin e Kim Mehmetit dhe duke e ditur qe shqiptaret ne Maqedoni kane potencial perfaqesimi edhe te menduarit, pamvaresisht nga ato pamjet qe jemi mesuar ti shohim surratat bajat e injorante te Ali Ahmetit e te Menduh Thaçit.

Per ate edhe eshte per tu habitur me ato leshimet qe ndodhen ne proteste, sepse sikur te kishin marre pergjegjesi "ata" qe thirren ne perfaqesimin e popullit, ne SHkup do kishe mundur ke sheshi te shikosh minimum 20.000 demonstrues dhe me nje pamje teresisht tjeter! por, ata " u zhduken" ne momentin qe duhet te ishin aty, siç e paska cekur edhe Kim Mehmeti ne shkrimin e tij. Shtrohet pyetje ç`ka per te kerkuar Ali Ahmeti ne manifestime pervjetoresh ne Kosove, kur e presin aq shume pergjegjesi ne vendin e tij ?

Ne anen tjeter, perkunder tere atij gabimi te pafalshem, nuk duhet harruar faktin se ata "badihavxhinjet" e Çair-it, qe arritem ti shohim nga pamjet e fotove, per mendimin tim nuk paraqesin dhe perfaqesojne popullin shqiptare ne Iliride.

Dhe se fundit, Maçat e dijne shkelqyeshem qe shqiptaret nuk jane nga dje aty dhe nuk i solli askush nga Pakistani ose ato vatrat ku i faturojne terrorizmin. Rasti i sikur i asaj vrasjes se 5 personave ndodhin ne çdo vend te botes e edhe ne USA ka apasur raste, kur futet surrati ne shkolle me pushke edhe ta lene nje klase vdekur te shtrire, por askush nuk ja faturon terrorizmin, pamvaresisht tere atij makabriteti te papershkruar.

Maçat tentojne qellimisht te njollosin shqiptaret me terrorizmin, po shteti i mu... qe jane e vetem terrorizmi ka mbetur ti sulmojne se gjitha tjerat ne vend i kane !
    Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin
    per fund di te them kte,qe ju shqipetaret e ilirides po bidni dita dites edhe me shume shqipetaret e trojeve tjera,qe ju ka hy ne gjake ekstremizmi fetar dhe skeni te bani ma asgje me kulturen e juaj te ma parshme shqipe,por dita dites po dukeni dhe me shume si aziatik,duke dasht ti imitoni sa me denjesisht mjekrrat zhyllana.

ne vazhdoni keshtu,do e ndieni nje ftohje te madhe ndaj jush,nga pjesa tjeter e trungut shqipetare,po ia u them sinqerisht me dashamirsi...po luhet me ju flliqt nga politikarat e si nga mulla vehabistat ekstrem hoxhallar!

. .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    shqiptaret kudo qe jane duhet te mesojne te perdorin trurin me shume se pushken.
    Disa probleme nuk zgjidhen me arme, ne nje epoke ku arma kryesore eshte diplomacia dhe forcimi i pozitave ekonomike dhe politike.
    Per te luftuar sistemin nuk mund te dalesh me gjoks perpara topit si mic sokoli, por behesh pjese e tij dhe arrin ne maje, me pas perdor pushtetin per te realizuar ate qe do.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •