Close
Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 72
    Mirë se vini në Harlan Maska e FreeByrd
    Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023

As a spokesman for American culture I must confess we don't demand virginity. We will gladly settle for...

Si një zëdhënës për kulturën amerikane më duhet të rrëfej se nuk kërkojnë virgjërinë. Ne me kënaqësi do të vendosen për ...
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    now don't take too much credit, in this forum or any type of forum "virginity" is a hot topic lol...and don't pick on loneagle, she examplifies many best qualities that are found or admired in an albanian woman
    ahahh O Rexh i knew there is a reason why i like you my good friend .

As for FB i did not insult you, nor do i have any intentions to, however do your self a favor and check every topic you have initiated in this forum.

After you do that please let me know at least one topic where you have not insulted Albania or the albanian people directly or indirectly.

I say please judge one nation based on your own experience not from what you read or hear.

Speaking about God & religion I think we will all answer to a higher power one day, and I rather wait for that day instead of discussing this now.
    Ndryshuar për herë të fundit nga loneeagle : 09-05-2012 më 12:33
    I LOVE GOD

j&g

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga MI CORAZON Lexo Postimin
    Per mua , ky eshte zakoni me i mire i shqiptareve. :P
    Mua po s'me lute nje sahat, nuk ha ( edhe pse aty me rri mendja).
    ahaha edhe une ashtu jam. I kinda like it kur me luten me duket sikur they feel bad po nuk e pranova
    I LOVE GOD

j&g

Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin

As for FB i did not insult you, nor do i have any intentions to, however do your self a favor and check every topic you have initiated in this forum.

After you do that please let me know at least one topic where you have not insulted Albania or the albanian people directly or indirectly.
    .
    Where are all of these alleged dastardly remarks against the Albanians? I think what we have here is another comical Don Quixote off to fight dragons that threaten his land. Dragons that only exist in your mind.

Ku janë të gjitha këto vërejtje të pretenduara poshtra kundër shqiptarëve? Unë mendoj se ajo që kemi këtu është një tjetër komik Don Kishoti off për të luftuar dragons që kërcënojnë vendin e tij. Dragons që ekzistojnë vetëm në mendjen tuaj.
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    ahaha edhe une ashtu jam. I kinda like it kur me luten me duket sikur they feel bad po nuk e pranova
    Lol, e keqja eshte qe duhet t'ja kthesh me te njejten menyre kur te te vijne tek ty. Je tip ngulmues ?
    Feelings change - memories don't.

Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    I know this is off the topic but I was viewing the "Like a Virgin" video this morning and couldn't help but be mesmerized by the polar performances of Madonna in this video contrasted with the horrific and sad exhibition we had to endure during the Super Bowl.

Today people don't buy her CD's. The tabloids pay little attention to her love life. Kind of pathetic, really.

This comes to mind.....

"For over a thousand years Roman conquerors returning from the wars enjoyed the honor of triumph, a tumultuous parade. In the procession came trumpeteers, musicians and strange animals from conquered territories, together with carts laden with treasure and captured armaments. The conquerors rode in a triumphal chariot, the dazed prisoners walking in chains before him. Sometimes his children robed in white stood with him in the chariot or rode the trace horses. A slave stood behind the conqueror holding a golden crown and whispering in his ear a warning: that all glory is fleeting."
    - Gen. George C. Patton

All glory is fleeting.
    All fame is fleeting.

E di që kjo është jashtë teme, por unë u shikojnë me "Like a Virgin" video këtë mëngjes dhe nuk mund të ndihmojnë por të magjepsur nga shfaqjet polare të Madonna në këtë video kontrast me ekspozitën e tmerrshme dhe i trishtuar ne është dashur të qëndroj gjatë Super Bowl.

Sot njerëzit nuk blejnë CD e saj. Të tabloidët kushtoj pak vëmendje në jetën e saj të dashurisë. Lloji i përçmuar, të vërtetë.

Kjo vjen në mendje .....

"Për më shumë se një mijë vjet pushtuesit romakë që kthehen nga luftërat gëzonte nderin e triumfit, një paradë trazuar. Në procesion erdhi trumpeteers, muzikantë dhe kafshë të çuditshme nga territoret e pushtuara, së bashku me karroca ngarkuar me thesarin dhe armatim të kapur. Pushtuesve hipi në a. qerre triumfale, të burgosurit parët ecin me zinxhirë përpara tij Ndonjëherë fëmijët e tij veshur në të bardhë qëndronin me të në qerre ose rode kuajt gjetur një skllav qëndronte prapa pushtuesi mban një kurorë të artë dhe pëshpëritje në vesh një paralajmërim:. se gjithë lavdi është i shpejtë. "
    - Gjenerali George C. Patton

Të gjithë lavdi është e shkurtër.
    Të gjitha fama është kalimtare.

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Freebird nuk na hap ndonje teme andej nga Amerika lol? Sa ka vajt cmimi i karburantit andej nga ty? Ketej nga une ka zbritur cik. Ne disa vende e gjen dhe $3.89 gallonin, lol.

Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Freebird nuk na hap ndonje teme andej nga Amerika lol? Sa ka vajt cmimi i karburantit andej nga ty? Ketej nga une ka zbritur cik. Ne disa vende e gjen dhe $3.89 gallonin, lol.
    Unë nuk e shikoni edhe në çmim për gallon këto ditë. Unë vetëm të vuajnë dhe të shikojnë rritjen totale shumën ...
    $ 10 $ 20 $ 30 $ 40 $ 50 $ 60

Zoti.

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga FreeByrd Lexo Postimin
    Unë nuk e shikoni edhe në çmim për gallon këto ditë. Unë vetëm të vuajnë dhe të shikojnë rritjen totale shumën ...
    $ 10 $ 20 $ 30 $ 40 $ 50 $ 60

Zoti.
    Shikoje, shikoje mos ki frike, se po ulet. Kur e ke punen larg te intereson ta shikosh cmimin.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    cmimin me te ulet qe i hodha dje makines ishte 3.52 yay
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •