Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 38
    Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    http://koha.net/?page=1,15,98291

Nuk eshte kjo intervista e par qe i mbron shqiptaret ,nuk keni pse te quditeni
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-04-2012
    Vendndodhja
    Mbi qiellin e shtate.
    Postime
    57
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Po shoh se disave ketu po ju djeg por skam faj une ky eshte realiteti ,te gjith e dim se qfar perkrahje na ka dhen dhe po na jep turkia ne vitet e fundit ,eshte nder i madh per ne si komb dhe krenari qe kemi sepaku nje mik qe na don pa interes
    Pa interes? Je serioz vella, eshte TURQIJA, nese ata na duan pa interes fare...

Si nuk do te na dergojne ushtar, sidomos kopilat e Shqiptarve tone me Turqelinkat atje, tragjikomedi kjo situata jone.

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Ky eshte nje lajm aq bombastik sa ka qen dasht ta marrin te gjitha agjensit e lajmeve botrore,por askush deri tani nuk e ka trnsmetuar ket lajm,po un mendoj se turqia ka pas gjithmon mardhenje te shkelqyera me serbin dhe rusin ,eshte e afert qe kjo eshte nje propagand turkosllave,qe ti jap arsye qe rusia ti bjen forcat ushtarake qe ti stacionoj ne serbi dhe greqi,eeeee turkit ja kemi pa sherrin gjithmon ,turki eshte pis milet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sharri-Liburna : 05-05-2012 më 16:37
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Me sa kuptova eshte sajim ky "lajm" nese dikush mund ta sjell origjinalin kishte me ber mire.

Nuk ka thene keshtu fare Erdogan.

.
    Edhe mua me erdh nje lajm qe nuk eshte i vertete.

Demantohet “deklarata” e kryeministrit të Turqisë Rexhep Tajip Erdogan. Kjo dekaratë u përhap nëpër disa faqe të internetit , ku thuhej kinse ushtria turke është gati të intervenojë nëse shtypen shqiptarët. Por pas disa konsultimeve dhe informatave në lidhje me këtë çështje, arritën të dhëna se një deklaratë e tillë nuk është e vërtetë dhe se Turqia vazhdon ta luajë politikën e saj konstruktive në lidhje me Ballkanin dhe vendet Ballkanike.

Stafi i albtime, kërkon ndjesë për plasimin e këtij lajmi.

http://www.albtime.com/?p=34566

Si do qe te jet keto gjeste te serbeve maqedonaseve nuk kan te ndalur aspak dhe askush nuk po eshte ne gjendje ti denoj.
    Sikur te arrestonin policia e Kosoves kaq shume serb ish mbledh edhe keshilli i sigurimit. Dhe e kish qujt situaten alarmante dhe shume te tensionuar.

A ka sherbim sekret shteti shqiptar Republika e Shqiperise ?

http://koha.net/?page=1,15,98291

Nuk eshte kjo intervista e par qe i mbron shqiptaret ,nuk keni pse te quditeni
    Ximi, tani qe e morrem vesh nga e ke marre kete lajm gogol, boll bere postime ne kete teme. Ik tani mos te marresh ndonje karton te verdhe ose te kuq e te mos futesh me ne forum per ca kohe. Lajme te tilla duan konfirmim nga burime serioze pasi nuk jane gjera per tu tallur. Sa ngrijne larte tensionet ndermjet shqiptareve ne menyre artificiale dhe kjo eshte ne interes te atyre qe duan te keqen e tyre dhe jo te miren.
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Edhe mua me erdh nje lajm qe nuk eshte i vertete.

Demantohet “deklarata” e kryeministrit të Turqisë Rexhep Tajip Erdogan. Kjo dekaratë u përhap nëpër disa faqe të internetit , ku thuhej kinse ushtria turke është gati të intervenojë nëse shtypen shqiptarët. Por pas disa konsultimeve dhe informatave në lidhje me këtë çështje, arritën të dhëna se një deklaratë e tillë nuk është e vërtetë dhe se Turqia vazhdon ta luajë politikën e saj konstruktive në lidhje me Ballkanin dhe vendet Ballkanike.

Stafi i albtime, kërkon ndjesë për plasimin e këtij lajmi.

http://www.albtime.com/?p=34566

Si do qe te jet keto gjeste te serbeve maqedonaseve nuk kan te ndalur aspak dhe askush nuk po eshte ne gjendje ti denoj.
    Sikur te arrestonin policia e Kosoves kaq shume serb ish mbledh edhe keshilli i sigurimit. Dhe e kish qujt situaten alarmante dhe shume te tensionuar.

A ka sherbim sekret shteti shqiptar Republika e Shqiperise ?
    Vec ta din se jemi ne nevel ne ...
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Ximi, tani qe e morrem vesh nga e ke marre kete lajm gogol, boll bere postime ne kete teme. Ik tani mos te marresh ndonje karton te verdhe ose te kuq e te mos futesh me ne forum per ca kohe. Lajme te tilla duan konfirmim nga burime serioze pasi nuk jane gjera per tu tallur. Sa ngrijne larte tensionet ndermjet shqiptareve ne menyre artificiale dhe kjo eshte ne interes te atyre qe duan te keqen e tyre dhe jo te miren.

Koha ditore eshte njera nder Gazetat me te besueshme per ata qe i bojn kesaj gazete Dhe lajm te besueshem ne politike nuk ka.

Ka mundesi qe Taipi ka than vertete keshtu por i terhek ato qfar thot.. Ne politike shpesh here maten impulset e te tjereve se si po reagojn.

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Nuk kagajle Ximi gabimet edhe ndodhin, mirepo me rendesi me i pranu te vertetat
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-03-2012
    Postime
    641
    Po shoh se disave ketu po ju djeg por skam faj une ky eshte realiteti ,te gjith e dim se qfar perkrahje na ka dhen dhe po na jep turkia ne vitet e fundit ,eshte nder i madh per ne si komb dhe krenari qe kemi sepaku nje mik qe na don pa interes
    Te jesh debil, nuk eshte faj aspak, eshte ceshtje fati. dhe debilet pervec fatit te keq bejne dhe dem, kjo po qe eshte faj, si ata protesuesit mjekercaper me flamure me germa arabe ne rruget e shkupit.
    e varroset ceshtjen shqiptare njehere e pergjithmone, ja vute damken e ekstremizmit islamik.

ca djallin jeni ju, minoritet arab???? nese pretendoni te jeni arabe, sllavomaqedonasit e kane te lehte tju degdisnin neper turqira, turiqira dhe arabira.

and islam will dominate halete e sllavobullgareve maqedonas, as ato bile.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura    
    Ndryshuar për herë të fundit nga Billy Joe : 05-05-2012 më 16:47

Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Koha ditore eshte njera nder Gazetat me te besueshme per ata qe i bojn kesaj gazete Dhe lajm te besueshem ne politike nuk ka.

Ka mundesi qe Taipi ka than vertete keshtu por i terhek ato qfar thot.. Ne politike shpesh here maten impulset e te tjereve se si po reagojn.
    Gazetat kosovare jane po aq dylekshe sa dhe ato te Shqiperise. Lajme te tilla duhen marre nga burime te huaja per kete arsye ky lajm nuk mund te konsiderohet i vertete. Nese dikujt i pelqen te shoh endra me syhapur eshte i lire ta bej, por jo ne dem te keqinformimit te publikut. Askujt nuk i duhet lejuar qe te tallet me shqiptaret.
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •