Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 38
    Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800

” Erdogan ka kërcënuar me shpërbërje të Maqedonisë dhe gjithe Ballkanit nëse te drejt

” Erdogan ka kërcënuar me shpërbërje të Maqedonisë dhe gjithe Ballkanit nëse te drejtat e shqiptarëve nuk merren parasysh.”

Kryeministri turk Erdogan në një intervistë për kanalin shtetëror turk deklaron se Turqia do mbeshtesë vëllezerit shqiptarë nësë do jetë e nevojshme edhe me trupa ushtarakë, ai shtoj më tej se populli Shqiptar ka të drejtën e vetëvendosjes per krijimin e një shteti të madh Shqiptar, dhe se UÇK nuk është organizate rebele-terroriste por vullneti i shqiptarëve për të mbrojtur trojet e tyre.

Erdogan ka kërcënuar me shpërbërje të Maqedonisë dhe gjithe Ballkanit nëse te drejtat e shqiptarëve nuk merren parasysh. Ai shtoi se trupat kombëtare turke jane në gadishmeri dhe do ndihmojnë shqiptarët për çlirimin e trojeve shqiptare. Kjo deklaratë ka bere qe ministrat e jashtëm grek dhe sërb të reagojne ashper. /almakos/
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Deri me sot asnje shtet nuk eshte deklaru keshtu ne menyre te hapur bilem edhe me trupa madje as Amerikanet.

E ne kete rast une po tham Zoti e Bekoft Turkijen :P me gjithe Umeriken.

i/e regjistruar Maska e kriko-38
    Anëtarësuar
    01-08-2010
    Vendndodhja
    ketu afer
    Postime
    687
    Llafe boshe njerzish, nuk ma merr mendja shkurt nje kryeminister i nje shteti te del me nje deklarat te tille dhe kaq hapur .Por gjithsesi duhet ta kishte formuluar pak me ndryshe ashtu si edhe nje politikani i takon,edhe mos te harojm se edhe per faktin qe turqia eshte antare e natos nuk ka mundesi te dal kaq kunder shteteve aleate sic eshte SHBA ose Gjermanija....

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga kriko-38 Lexo Postimin
    Llafe boshe njerzish, nuk ma merr mendja shkurt nje kryeminister i nje shteti te del me nje deklarat te tille dhe kaq hapur .Por gjithsesi duhet ta kishte formuluar pak me ndryshe ashtu si edhe nje politikani i takon,edhe mos te harojm se edhe per faktin qe turqia eshte antare e natos nuk ka mundesi te dal kaq kunder shteteve aleate sic eshte SHBA ose Gjermanija....
    Pse kunder shteteve Aleate ? Nuk kercenon as SHBA e as Gjermanin .

Vetem shpresoj te jete lajm i vertet se jo ndonje genjeshter e radhes e shtypit shqiptar .

Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Citim Postuar më parë nga kriko-38 Lexo Postimin
    Pse ska mundesi te dal.
    Te pa drejten ka mundesi ta luftojn te gjithe dhe jo ti perkdhelin si keta Evropianet serbet te priviligjun para lufte ishin qe na prenin na grinin na dhunonin dhe tash te priviligjuar nga vet evropianet jan po keta serb dhe askush nuk del te ju thot boll ma.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Hajde milet turku na okupo prap ,se ather ne 12 sene babaloku gabim te shpalli luft..u kan i trullaft,edhe se ka pas me vetdije,ka qen pergjumshem.Ri -ktheju tokave qe dikur i sundoje beji te lira nga kaurri se per Nanot -millomajkot e Hashim fermerkashin tybe ski me i pa te lira deri ne kjamet.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Lloj-lloj gazeta online jane bere , secili ja fut sipas deshires njiherit e shkroi kete lajm ALMAKOS pastaj e fshiu http://almakos.com/lajme/maqedoni/68...shqiptare.html
    Po tallen me ne

Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Citim Postuar më parë nga ganimet Lexo Postimin
    Hajde milet turku na okupo prap ,se ather ne 12 sene babaloku gabim te shpalli luft..u kan i trullaft,edhe se ka pas me vetdije,ka qen pergjumshem.Ri -ktheju tokave qe dikur i sundoje beji te lira nga kaurri se per Nanot -millomajkot e Hashim fermerkashin tybe ski me i pa te lira deri ne kjamet.

Veq as me andrra si ju jo.

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Ca jane keto lajme budalliqe qe sillni mer, vete robi gjalle e sjell lajme nga dyqani lagjes e i shet si te verteta.

Turp
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914

Smile

Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Veq as me andrra si ju jo.
    As me jerma si ju jo se jo

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •