Close
Faqja 7 prej 23 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 229
    he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Ky hiena Saliii po e ha popullin e vet!
    Je i sigurte per kete qe thua..?? Qe eshte populli i vet..?
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

Citim Postuar më parë nga halla mine Lexo Postimin
    hahahahahhahaha. lëre halla mine se kur e lexova në fillim m'u ndal fryma. thashë edhe halla mine më paska dalë në grupin e hienave!!! hahhahaahha. Më vonë e pashë ironinë e hollë!

P.S. Pse, ti thua s'është shqiptar?!
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar Maska e user010
    Anëtarësuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Bravo mëndje projekti!

Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Une do ta pyetja brarin per kete dileme..

Brare.. kako si, dobro..? Na ndriqo pak..

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga halla mine Lexo Postimin
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    hahahahahhahaha. lëre halla mine se kur e lexova në fillim m'u ndal fryma. thashë edhe halla mine më paska dalë në grupin e hienave!!! hahhahaahha. Më vonë e pashë ironinë e hollë!

fatmiresisht ka lindur ne malesi dhe ka lindur nga nje malsor i nderuar i malsise ..po te kishte lindr pas viteve 90 eh edhe mund te dyshonim tek prejardhja e tij..por edhe po te kishte lindur ne kosove mund te thonim se eshte i kryqezuar me ndonje komb tjeter pasi shembujt nga kosova jane te shumte..por ai ka lindur shume heret kur ne malsi fanatizmi ishte ne kulm dhe nuk eshte si sot ..nuk eshte si sot kur nga kosova na sollet ne bigbrotherin e topit te tanit nje vajze qe ishte e dashuruar marrezisht me nje djale serb per te na dhene pervojen se si duhet te dashurohesh me nje armik ..dhe ne na qani koken me patriotizem ...

keshtu moj halle eshte kur gjuan me gure shtepine e tjetrit e shtepine tende e ke prej qelqi..per fat te keq tendin dhe te mendjendriturve te forumit eshte tamam malsor..

nejse ..keshtu eshte kur dikush te behet obsesion...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    fatmiresisht ka lindur ne malesi dhe ka lindur nga nje malsor i nderuar i malsise ..po te kishte lindr pas viteve 90 eh edhe mund te dyshonim tek prejardhja e tij..por edhe po te kishte lindur ne kosove mund te thonim se eshte i kryqezuar me ndonje komb tjeter pasi shembujt nga kosova jane te shumte..por ai ka lindur shume heret kur ne malsi fanatizmi ishte ne kulm dhe nuk eshte si sot ..nuk eshte si sot kur nga kosova na sollet ne bigbrotherin e topit te tanit nje vajze qe ishte e dashuruar marrezisht me nje djale serb per te na dhene pervojen se si duhet te dashurohesh me nje armik ..dhe ne na qani koken me patriotizem ...

keshtu moj halle eshte kur gjuan me gure shtepine e tjetrit e shtepine tende e ke prej qelqi..per fat te keq tendin dhe te mendjendriturve te forumit eshte tamam malsor..

nejse ..keshtu eshte kur dikush te behet obsesion...
    Me dhe nje asist perfekt o trim.. nuk kam nevoje
    Ate qe thua per Kosoven eshte e sakte, s'kam dyshim.. e si te spjegohet ndryshe mbeshtetja e kosovareve ndaj malesorit tamam..?
    Pse çka thua, çifti im mbeshtet salen.. apo çifti i zogezes se dashuruar?
    Sa per informate une jam pakice ne Kosove, ndersa kush perben shumicen u be mire qe e kuptove edhe ti..

AKA-MANO Maska e Maqellarjot
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Kam kohe qe nuk kame marre pjese ne kete forum si me perpara. Kam lexuar me kujdese tema te tilla, pa dhene medimin(kontributin) time per nje kohe te gjate. C'eshte e verteta ne nuk kemi nevoj per armiqe te jashtem. Ne jemi armiqt e njeri tjeterit. Ne vend me tradite demokratike dhe me kulture te vertete, njerezit diskutojn dhe debatojn pikpamjet e tyre personale, politike, shoqerore, etj, etj, Ne fund te dites e qerasin njeritjetri me nje birre dhe shikojn punene e tyre te perditshme. Me sa kam pare deri tani ne ansji vend nuk kame pare te armiqesohen njerezite me njeritjetrin per pikpamje politike ashtu sic ariqesohemi Ne Shqipetaret. Me mentalitete ibrishte dhe mendjen dajake qe nuk na u ndaansje here jo Danezet, Suedezet, apo Gjermanet nuk mund te na Tregojn te vertete ashtu sic eshte por edhe Zoti vet po te zbriste nuk do te ishte mjafte per mendjen Gdhe te Shqipetarit.

Mjer ai popull ku eshte katandisur!!!
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anëtarësuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin

Kaq urrejtje paske o projekt per ata qe nuk mendojne si ty apo si ai suedezi sa i quan hijena?!
    Shaka e bukur!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Seriozisht akoma ka njerez qe besojne se berisha eshte engjell?

Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Seriozisht akoma ka njerez qe besojne se berisha eshte engjell?
    pikërisht këtu qendron çmenduria "jonë"!
    O, Zot kthjelloje këtë popull që në ditën me diell, skëterra i duket parajsë!!!!!
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Faqja 7 prej 23 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •