Je i sigurte per kete qe thua..?? Qe eshte populli i vet..?Ky hiena Saliii po e ha popullin e vet!
Je i sigurte per kete qe thua..?? Qe eshte populli i vet..?Ky hiena Saliii po e ha popullin e vet!
Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Une do ta pyetja brarin per kete dileme..P.S. Pse, ti thua s'është shqiptar?!
Brare.. kako si, dobro..? Na ndriqo pak..
fatmiresisht ka lindur ne malesi dhe ka lindur nga nje malsor i nderuar i malsise ..po te kishte lindr pas viteve 90 eh edhe mund te dyshonim tek prejardhja e tij..por edhe po te kishte lindur ne kosove mund te thonim se eshte i kryqezuar me ndonje komb tjeter pasi shembujt nga kosova jane te shumte..por ai ka lindur shume heret kur ne malsi fanatizmi ishte ne kulm dhe nuk eshte si sot ..nuk eshte si sot kur nga kosova na sollet ne bigbrotherin e topit te tanit nje vajze qe ishte e dashuruar marrezisht me nje djale serb per te na dhene pervojen se si duhet te dashurohesh me nje armik ..dhe ne na qani koken me patriotizem ...
keshtu moj halle eshte kur gjuan me gure shtepine e tjetrit e shtepine tende e ke prej qelqi..per fat te keq tendin dhe te mendjendriturve te forumit eshte tamam malsor..
nejse ..keshtu eshte kur dikush te behet obsesion...
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
Me dhe nje asist perfekt o trim.. nuk kam nevoje
Ate qe thua per Kosoven eshte e sakte, s'kam dyshim.. e si te spjegohet ndryshe mbeshtetja e kosovareve ndaj malesorit tamam..?
Pse çka thua, çifti im mbeshtet salen.. apo çifti i zogezes se dashuruar?
Sa per informate une jam pakice ne Kosove, ndersa kush perben shumicen u be mire qe e kuptove edhe ti..
Kam kohe qe nuk kame marre pjese ne kete forum si me perpara. Kam lexuar me kujdese tema te tilla, pa dhene medimin(kontributin) time per nje kohe te gjate. C'eshte e verteta ne nuk kemi nevoj per armiqe te jashtem. Ne jemi armiqt e njeri tjeterit. Ne vend me tradite demokratike dhe me kulture te vertete, njerezit diskutojn dhe debatojn pikpamjet e tyre personale, politike, shoqerore, etj, etj, Ne fund te dites e qerasin njeritjetri me nje birre dhe shikojn punene e tyre te perditshme. Me sa kam pare deri tani ne ansji vend nuk kame pare te armiqesohen njerezite me njeritjetrin per pikpamje politike ashtu sic ariqesohemi Ne Shqipetaret. Me mentalitete ibrishte dhe mendjen dajake qe nuk na u ndaansje here jo Danezet, Suedezet, apo Gjermanet nuk mund te na Tregojn te vertete ashtu sic eshte por edhe Zoti vet po te zbriste nuk do te ishte mjafte per mendjen Gdhe te Shqipetarit.
Mjer ai popull ku eshte katandisur!!!
Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne
Seriozisht akoma ka njerez qe besojne se berisha eshte engjell?
Krijoni Kontakt