Close
Faqja 16 prej 23 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 229
    Natyre e turbulluar... Maska e Robbery
    Anëtarësuar
    03-11-2007
    Vendndodhja
    Firenze
    Postime
    1,449
    Ti ke inteligjence dhe zemer njeqelizore. Na fal qe nuk u beme goca me klas si Greta Koçi e Ciljeta Xhilaga. Lamtumire.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Robbery : 09-06-2012 më 14:59
    https://www.behance.net/robberysk1100

i/e regjistruar Maska e user010
    Anëtarësuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    E mir baro mir.. kontakt kam vetëm me të shtëpisë dhe ça shqiptar takoj në park.. me gjithë këto emra që më përmend nuk kam lidhje dhe nuk do mundesha të kem për arsye se nuk më ahet muhabeti me një njeri që vendos veten në kallëp.

Qoftë i majtë i djathtë apo nuk e di. Vetëm vlerësoj mendimin e lirë, kritik dhe humanist të individit.

i/e regjistruar Maska e Kanina
    Anëtarësuar
    14-10-2010
    Postime
    542
    se mos vetem berisha eshte fatkeqesia ne kete vend. sa berisha te tjere ka politika jone. ne fakt si e shikoj une ketu berisha jane te gjithe. ndoshta mund te bej ndonje perjashtim te rralle.

i/e regjistruar Maska e user010
    Anëtarësuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Robery mos u mërzit.. nuk ke borxh të vërtetosh diçka tek dikush.. ti di vlerën tënde vetë, di kush je.. dhe e dinë dhe mjaft të tjerë këtu besoj!

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin
    p.s ti hanksha bolet o sali berisha e juve pseudo demokratve te djathte tash...se kur qe koha ti hudhje ne litar me nexh e ramiz e kompani,nuk e bere,se kujtove se demokraci don te thote,bashkjetes, ku do hane buke kriminelat me pjellen e tyre,bashke me nje popull te vrare e te shtypur,i zen rob per 50 vjet mu prej atyre te parve gjakprishur !
    Të bëfshin mirë veglat e Saliut, megjithëse ka mundësi të dëmtohesh nga mëlçia se nga truri nuk të bën gjë ty.

Anëtarësuar
    03-11-2007
    Vendndodhja
    Firenze
    Postime
    1,449
    Po jo mo user se nuk merzitem fare .

Citim Postuar më parë nga Robery Lexo Postimin
    Ti ke inteligjence dhe zemer njeqelizore. Lamtumire.
    une kam ate zemer,qe te bardhes i them e bardhe e te zezes te zez...po gabova e nxitova,di dhe te kerkoj te falur,por jo kurre atyre qe ndiellin ei urojne tjetrit te vrase vehten,vetem se nuk i pelqenkan mendimet e idet e tija...turp te kesh,per ate provokim te ulet qe ke ber!!!

Anëtarësuar
    03-11-2007
    Vendndodhja
    Firenze
    Postime
    1,449
    Turp kam..ik tani edhe mos me fol me.

Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Të bëfshin mirë veglat e Saliut, megjithëse ka mundësi të dëmtohesh nga mëlçia se nga truri nuk të bën gjë ty.
    mos ke frig,se ne vend timin po ia ha ti ashtu ashtu cdo dit aty posht dritares,edhe pse ato te edushkes te kenaqin me shume

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Ore qoke, vet kërkove që ti haje nuk ti dhash unë me detyrim.
    Me gjith menunë e pasur me politikanë ti vajte zgjodhe ato të Saliut, ç'faj të kam unë??
    Dhe një gjë, në restorantin që vendose të ushqehesh nuk lejohet që ushqimi që zgjodhe të kthehet mbrapsht, bëj si të bësh, të bëfshin mirë.

P.s. Mos u shqetëso se Saliut i japim ato të Fatosit që mos të ngelet pa to, Fatosi nuk ka nevojë për to kështu që çdo gjë është në rregull.

Faqja 16 prej 23 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •