Deshe te thuash qe Salii eshte pasardhes i Enverit? "Fron i trasheguar" - Si ta nxe goja kete makabritet
Do ma beni Brarin per reanimacion me te tilla deklarata more amani lol
Deshe te thuash qe Salii eshte pasardhes i Enverit? "Fron i trasheguar" - Si ta nxe goja kete makabritet
Do ma beni Brarin per reanimacion me te tilla deklarata more amani lol
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Po Perla.. po lere se po qesh me vete... nuk dihet ça stuhie na pret më poshtë!
Ne radhe te pare ti nuk e di se cfare diskutimesh kam pas une me Brarin dhe ne radhe te dyte, Brari ka aq keqesi brenda vetes sa te dije te perballoje keqesine time.
Ti shiko sa i ulet je si njeri. Nuk dije te thoje: ti vajze po e tepron? Bere gjithe ate ofendim pa pasur idene se kush jam une. Po si do ndjeheni me te larte ju? Duke ofenduar. Eshte e vetmja menyre qe keni sepse ju mungon inteligjenca.Une provokoj. Dua ta bej edhe me siguri nuk do vi nje njeri si puna jote te me thote bej te kunderten. Provokoj sepse ato qe shkruan Brari jane ofendim per inteligjencen time dhe per inteligjencen e disa te tjereve. Provokoj sepse jane perralla. Me thote mua Brari e solli Sala demokracine. Pse mer shok nuk eshte pjelle komuniste Sali Berisha? Nuk me shkonte neper dreka dhe neper darka me Enverin? Apo si njerez pa personalitet, pa kurajo dhe materialist qe jeni i shkoni pas lekut? Ku e ka democracine ky vend qe po nuk qe anetar i nje partie te lane pa buke? Ku eshte se une nuk e shoh.
HAPNI MER SYTE SE NJEREZ SI PUNA JUAJ PO E SHKATERROJNE DITA DITES ATE VEND.
"Degjo", une nuk e di kush je dhe cfare moshe ke, por me siguri nuk je inteligjent, i zgjuar apo i pjekur sepse nje njeri me pak pjekuri edhe pa qene i shkolluar i mat mire fjalet.
Ndryshuar për herë të fundit nga Robbery : 09-06-2012 më 14:10
https://www.behance.net/robberysk1100
Jane njerez pa mendime te lira dhe kane nevoje te madhe per nje diktator. Kane nevoje per nje udheheqes t'i tregoje rrugen dhe t'u programoje jeten se ndryshe jane te humbur. Keta mendojne se po bejne jete te madhe, por keta nuk bejne veçse jeten me te shthurur te kesaj bote, pa ideale dhe pa besime. Nje jete ku nuk ka miresjellje, ku nuk ka etike, ku nuk ka asgje njerezore perveç deshires per pushtet dhe te mira materiale. Ku eshte njeriu? Ku?
Qe kur kuajt mendojne se jane njerez...
por me një kopje shumë më të ulët se ajo e enverit..
.. thote useri i rucit.. qe mbledh zadrimoro roskovecaret ne mbledhjet kur vjen atje ne gërqi edvinua..
ah cjeni ju cjeni..
lol
dhe i pame ata qe mblodhet ne 21 janar se cfar humanizmi kishin marre neper xhepat e tire nga mbledhjet me ju ne omonia..
nuku i kishit paisur me deg ulliri e kosha pambuku..por me milotova e hunj e hanxhare shkelma vandal barbarë..
ore.. ju njohim..
mos harroni..
Projekt nuk di a ke degjuar qe tito qe e ne njohem nuk ishte origjinali, ai i verteti qe kishte filluar LIIB.. Ai u vra, eshte vrar diku gjate luftes qellimisht(ndoshta atu ku thuhet qe e shpetoi qeni i tij nga granata) dhe serbet si strateg antishqiptar qe jane e vune nje sosie te tyre.. e tere kjo per te pamundesuar permes tij qe shqiptaret e Kosoves ta fitojne qe atehere republiken ose bashkimin, e cila veq ishte vendosur ne Bujan.
Provuan edhe me Enverin.. por ju doli arr gung qe ua theu dhembet..
Per Saliun çfare mendon.. kan realizuar planet e tyre serbet(gjate takimeve sekrete), apo s'kan patur nevoje fare? Nese gjykojme ne baze te veprave zevendesimi eshte absolut i sigurte.
Dikush qe mund ta konfirmonte kete mund te ishte e shoqja e Sales(qe teorikisht duhet ta hetoje nje nderrim te mundshem te te shoqit).. mirepo mekat.. qe bash kjo eshte shkine, me siguri jo rastesisht..
Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!
Të kuptojë dhe jam dakord.. një shqetësim pak të ngjashme me tëndin e kam shprehur këtu
http://www.forumishqiptar.com/showpost.php?p=3433086&postcount=137
Puna është se ne nuk kemi tjetër rrugë veç se rrugës të vështirë.. e cila është të mbajmë por edhe të ndajmë me të tjerët vlerat dhe idealet që i fituam me kaq mundim dhe dhimbje (shumë nga ne) këto 20 vjet. Sepse të jesh p.sh një muzikant i mirë në dhomën tënde nuk ja vlen dhe shumë.
nuk do ndyj gojen time ma me lloj lloje baxhelash ketu,ju rrofte shkolla e diplomat e fjalet e bukura qe dini ti qendisni...por edhe qe se lypni me ju plase fetyres si te me vin ?! ate e meritoni dhe e keni hak,pa i ra pishman aspak,se jeni pjella ma mosmirnjohese e ma felliqur qe ka kombi.
p.s ti hanksha bolet o sali berisha e juve pseudo demokratve te djathte tash...se kur qe koha ti hudhje ne litar me nexh e ramiz e kompani,nuk e bere,se kujtove se demokraci don te thote,bashkjetes, ku do hane buke kriminelat me pjellen e tyre,bashke me nje popull te vrare e te shtypur,i zen rob per 50 vjet mu prej atyre te parve gjakprishur !
Krijoni Kontakt