jam studente informatike, dhe kam kete vit mborjtjen e diplomes,do ju lutesha te me sygjeronit ndo nje teme diplome si edhe materjal ku mund te gjej per ate teme te caktuar, shum faleminderit
jam studente informatike, dhe kam kete vit mborjtjen e diplomes,do ju lutesha te me sygjeronit ndo nje teme diplome si edhe materjal ku mund te gjej per ate teme te caktuar, shum faleminderit
paguhet informacioni?![]()
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Cfare mendon per kete teme - po foldera ne pc me pasword si mund te krijoj? faleminderit
Ja dhe informacionhttp://ask-leo.com/can_i_passwordprotect_a_folder.html
MOS I NDY TEMAT no name
inxhinieri informatike? Nese po mund te bejme dicka.
Pershendetje didii,
Disa terma kerkimi si fillim:
- diploma project
- diploma thesis
- thesis
- computer science diploma thesis
- ... etj
Sipas normave te institutit (nqs ka) per shkrimin e nje diplome duhet pasur parasysh:
- fusha informatikes (teorike, praktike, teknike, etj)
- lloji i punimit (analize, kerkim, zbulim, shpikje, etj)
- njohurite baze si kusht
- numri i personave qe marrin pjese
- kohezgjatja
- mjetet e shkrimit (TeX, LaTeX, Word, etj)
Ofrohen keto njohuri nga ana e personit?
Ne fillim duhet te besh kerkime se cfare ekziston, pastaj te zgjedhesh. (Per arsye plagiate!)
Temat e pergjithshme nuk duhet ti zgjedhesh, por dicka specifike ose edhe nje perpunim i metejshem i dickaje (teme, problemi) qe ekziston, natyrisht ne forme shkencore.
Shqiptaret kane nevoje me shume se kurre te bashkohen, te ndihmojne dhe te perkrahin njeri-tjetrin!
ja po te jap nje ide per nje research project qe i bera dikujt>> "clickers and student academic improvement"....keroko per "clickers" dhe sa i ndihmojn studentet te mesojn me mire materialin apo te ken me shume interaction me mesueset
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Krijoni Kontakt