kaka-dezet
kaka-dezet
ME MIRE GJALLE SE SA VDEKUR!!!
Per ca po flisni ju se s'po ju marr vesh? C'do te thote 'zgjidhje ushkuri'? Nqs robi do me u vesh si zezak, me fol ghetto style eshte zgjedhje personale apo jo?Postuar mė parė nga Kiki
Jane ca shqiptaro -canadheze ketu qe te hapin barkun nga ata qe skane pare nonjehere me sy dhe ketu jane zgjidh nga ushkuri lol ,keshtu qe u pelqen te varferve skane faj ,po hajt te marim letrat dhe Hasta la vista canadha..
K
Une kam mbi 10 vjet ne North America e te them te drejten shpesh me vjen me per mbare te flas anglisht se sa shqip, dhe nuk dua te paragjykohem per zgjedhjet personale nga njerez qe sme njohin. Nqs keni problem me te tille njerez thjesht qendrojuni larg. Shqiptare ka boll, nga te gjitha llojet, shyqyr zotit.
Postuar mė parė nga Qafir Arnaut
Per ca po flisni ju se s'po ju marr vesh? C'do te thote 'zgjidhje ushkuri'? Nqs robi do me u vesh si zezak, me fol ghetto style eshte zgjedhje personale apo jo?
Une kam mbi 10 vjet ne North America e te them te drejten shpesh me vjen me per mbare te flas anglisht se sa shqip, dhe nuk dua te paragjykohem per zgjedhjet personale nga njerez qe sme njohin. Nqs keni problem me te tille njerez thjesht qendrojuni larg. Shqiptare ka boll, nga te gjitha llojet, shyqyr zotit.
Nqs je 15 vjec mund te te them qe ke te drejte te "harrosh pak gjuhen tende" mqs paske 10 vjet ne Amerike!!!
Nqs je me shume, kot e ke, kam une 9 vjet dhe e flas shqipen sic e kam folur gati 20 vjet ne Tirane, ndonje fjale edhe e themi ne gjuhe te huaj, por besoj se po te dish te zgjedhesh avatarin ne "QAFIR ARNAUT" shqipen e thake zotrote, mgjth nqs te pelqen te jesh "Amerikan" pune per ty, por mos na trego dicka qe dime si buka qe hahet, Me me kembe ne toke!
The best and most beautiful things in the world cant be seen or even touched, They must be felt with the heart!
Postuar mė parė nga Kiki
Jane ca shqiptaro -canadheze ketu qe te hapin barkun nga ata qe skane pare nonjehere me sy dhe ketu jane zgjidh nga ushkuri lol ,keshtu qe u pelqen te varferve skane faj ,po hajt te marim letrat dhe Hasta la vista canadha..
K
Ne Kanada kam qene thjesht vizitore, dhe shkoj rralle, por besoj se kudo eshte njesoj sidomos ne Amerike dhe ne Kanada, por kjo qe ke thene KIKI eshte me se e vertete, dhe cte besh kur fillojne te japin mend qesh me to, dhe largohem
Thojne "Ruaju nga zengjini i ri" pak a shume tek kjo shprehje qendroj!
The best and most beautiful things in the world cant be seen or even touched, They must be felt with the heart!
Pershendetje shqiptareve me banim ne kanada!
te gjith shqiptaro-kanadezet kane rene per te fjetur xhanem/
Pershendetje edhe ty ! Une nuk po fle se kam edhe 30 min mesim ! ja kalofsh sa me mire sepse dukesh qe je e re ne Canada !
kam banuar ne disa shtete te evropes por mund te them qe ne kanada komuniteti shqiptar egziston dhe eshte me i dukshem se ne evrope.kemi radion ne shqip ,tv ne shqip dhe mblidhemi
te gjithe neper festa apo koncerte qe organizohen.te gjithe nuk jan njesoj edhe qafiri ka te drejte kur thote qe eshte zgjedhje personale por edhe kiki ka te drejte per ushkurin megjithate si kiki ashtu edhe qafiri jane pjese te te njejtit komunitetun per vete i urrej gheto stylin ,wazzzzzzapin dhe ato brekushet qe i veshin por si thote arnauti zgjedhje personale
kurre mos thuaj kurre
Edhe qafiri nuk i pelqe 'brekushet' e 'baseball caps' ...vetem i tolero.
Krijoni Kontakt