Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 69
    Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Se e mendova edhe njehere.

Ka ardh burri i ka zen dyte se bashku lakuriq... Po zgjohet ajo nga shtrati po e kam kallashit keta dyt si viqa e kan kqyr deri sa e ka marr ajo kallashin edhe jav ka qkrep baaaarrrrrr. Disi e pa kuptimt po me duket.

Versioni me i besueshem eshte ky: Kjo ka ardh ne shtepi i ka gjet dashnoret bashk dhe kjo nga xhelozia e burrit qe i ka dal ( gay ) njeri nga ata te parades ka kap kallashin dhe i ka vra te dyte

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    hahahahaha e vertete: me e besueshme kjo pjesa me "Gay".

Bravo Lexuesi, tani po qe e tregove qe lexon: horror horror.

Te isha si kjo ne kete pike zdo kisha zgjedh kallash. Do i ftoja per kaf. Do i fusja ilac gjumi e pastaj do i grija mishin e do e shisja. Te pakten fitoja ndonje lek si ajo e flokeve e kjo me burrat
    La vita è bella...

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga HEN-RI Lexo Postimin
    Po me te dashurin cfare pati???.....Bo bo kohe te veshtira per dashnoret....
    Tani burrin do e kete vrare per vetmbrotje, do e kete kercenuar qe do e vrasi, ndersa te dashurin se do e kete mohuar qe e donte, ose e ka ofenduar rende, si ka dale ne mbrojtje a dicka e ngjashme. Ndryshe s'kishte pse ta vriste dhe ate. Paska qene goxha e shkathet, qe ka arrit ti vras te dy, lol. C'drame!
    Feelings change - memories don't.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin

Ka ardh burri i ka zen dyte se bashku lakuriq... Po zgjohet ajo nga shtrati po e kam kallashit keta dyt si viqa e kan kqyr deri sa e ka marr ajo kallashin edhe jav ka qkrep baaaarrrrrr. Disi e pa kuptimt po me duket.

Versioni me i besueshem eshte ky: Kjo ka ardh ne shtepi i ka gjet dashnoret bashk dhe kjo nga xhelozia e burrit qe i ka dal ( gay ) njeri nga ata te parades ka kap kallashin dhe i ka vra te dyte
    lol ky version makes more sense
    I LOVE GOD

j&g

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin

Veq kush te ka inatin,se boll i menqur je....Hahahaha
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Hierark i lartë Maska e Uriel
    Anëtarësuar
    07-02-2010
    Vendndodhja
    Torre della Fame
    Postime
    1,207
    Mesa duket kjo i ka dashur te dy. Meqe burri do e vriste me siguri dashnorin, ndoshta edhe gruan dhe me pas do kalbej ne burg per tere jeten, kjo ka menduar ta marre mbi vete pergjegjesine e fajit te vet, duke e vuajtur vete denimin. Logjiken aq shume metra mbi nivelin e detit mos ta kerkoje njeri.
    relata refero

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    skenari im eshte , burri hyn ne shpi, kjo me kembeperpjet me amoren e vet dhe: 'zemer nuk eshte ashtu si duket' dhe burri qe rend me vrap per nga dhoma tjeter, merr koburen dhe bam bam dashnorit ksaj, kjo e hidheruar sa ska me per vdekjen e romeos, nxjerr kallashin dhe ja zbras burrit gjithe karikatorin. dhe ne fund fare thote qe i vrava un te dy per mos te dal dhe me keq sec po del. the end
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    ...po mire sikur t'ja ket kerrcit dashnori burrit kallash, se ka vajt i pregatit ai, eshte i vetdijshem per c'ka po ben keshtu qe kallashin e ka marr me vete.

Grus i ka ardh inat 'U bone ti vrasesh burrin tim!?' bam dashnorit me kallashin e vet gruja (te vrasi tjetri me armen tate eshte gje e keqe, sidomos femer )

Omelsin me krip Maska e Busy Girl
    Anëtarësuar
    04-02-2012
    Vendndodhja
    Here and there I'm everywhere
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga Etna Etna Lexo Postimin
    Ose ose ,gruaja e dinte qe do e vriste burri (per cenim nderi ) edhe mendoi me mire po e vras une .
    Pastaj mendon une te vuaj ne burg e i dashuri te bredhi lule me lule ?? Une e vrava nje ,pune e madhe po u ben dy .Edhe fappp vret edhe te dashurin .
    hahaha etna llogjikim me te sakte skishte ahhahaha sa kam qesh
    "Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Tani burrin do e kete vrare per vetmbrotje, do e kete kercenuar qe do e vrasi, ndersa te dashurin se do e kete mohuar qe e donte, ose e ka ofenduar rende, si ka dale ne mbrojtje a dicka e ngjashme. Ndryshe s'kishte pse ta vriste dhe ate. Paska qene goxha e shkathet, qe ka arrit ti vras te dy, lol. C'drame!
    Nuk e mar vesh pse keni përjashtuar versionin më të mundshëm??

- Burri e di se gruaja e tradhëton dhe i thot se nuk vjen gjith natën.

- Gruaja nga që ka frikë ta kalojë natën vetëm thëret "komshiun"

- Burri kthehet befas në shtëpi në 02.45, gjen ashikun fshehur në hale dhe fillon përleshjen.

- Gruaja nga frika e pasojave rrëmben "kardhashin" qëllon burrin por duke mos marë parasysh që kallashnikovi i shpërndan pak si shumë plumbat palos gabimisht edhe "komshiun".

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •