Close
Faqja 37 prej 38 FillimFillim ... 2735363738 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 361 deri 370 prej 374
    Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    FA cup fitoi mancini vjet.
    Sivjet fitoi kampionatin.

Ne serine A fitoi kampionatin dhe kupen.

Te gjitha keto i ka arrire brenda 5 vjeteve afersisht, me ekipe qe kane pase ekonomi te pasfidueshme ne ligat e tyre.

Ti a i di kriteret se cfare e ben nje tranjer nder me te mirin ne bote, apo me trofe e mat ti vetem?

Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    FA cup fitoi mancini vjet.
    Sivjet fitoi kampionatin.

Ne serine A fitoi kampionatin dhe kupen.

Te gjitha keto i ka arrire brenda 5 vjeteve afersisht, me ekipe qe kane pase ekonomi te pasfidueshme ne ligat e tyre.

Ti a i di kriteret se cfare e ben nje tranjer nder me te mirin ne bote, apo me trofe e mat ti vetem?
    Natyrisht qe me trofe,dhe shikoj punen dhe suksesin qe arrin te mari ne nje ekip kur mer gjithcka mbi pergjegjesite e veta.
    ”Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar”

Ore ti,cilėn pjesė tė fjalisė:
    Mancini nė Itali nuk pati konkurencė,garonte me veten,prandaj doli i pari,pėr tė mos thėnė qė pėr pak doli i dyti(llogarit ēa paradoksi,tė garosh vetėm,tė dalėsh i dyti)
    .,nuk kupton ?

Mė thuaj cili ishte ekip pėr tu mundur nė Itali gjatė kohės qė Mancini ishte te Inter ?

Sepse,psh,edhe Villas Boas fitoi ca trofe me Porton andej nga Portugalia qė s kishte shumė konkurencė,erdhi nė Angli e futi Ēelsin mė gropė seē futi Gasperini Interin.
    Fakti qė fiton atje ku nuk ka konkurencė nuk tė bėn mė tė mirin,apo ndėr mė tė mirėt. Edhe pse Ferguson apo Venger i kanė bėrė komplimenta prė fitimin e kampionatit nuk e bėn atė tė futet te ndėr mė tė mirėt ! Sipas kėsaj llogjike Gus Hiddink qė ka disa kohė qė nuk i pėrmėndet emri pėr fitim trofesh ėshtė mė pak i mirė sesa Mancini qė ka fituar me shpirt nėpėr dhėmbė me brek nėpėr kėmbė njė kampionat me nja 300 meleon euro shpenzime ?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BlooD_VenoM : 15-05-2012 mė 16:19
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Ore ti,cilėn pjesė tė fjalisė:
    Mancini nė Itali nuk pati konkurencė,garonte me veten,prandaj doli i pari,pėr tė mos thėnė qė pėr pak doli i dyti(llogarit ēa paradoksi,tė garosh vetėm,tė dalėsh i dyti)
    .,nuk kupton ?

Mė thuaj cili ishte ekip pėr tu mundur nė Itali gjatė kohės qė Mancini ishte te Inter ?

Sepse,psh,edhe Villas Boas fitoi ca trofe me Porton andej nga Portugalia qė s kishte shumė konkurencė,erdhi nė Angli e futi Ēelsin mė gropė seē futi Gasperini Interin.
    Fakti qė fiton atje ku nuk ka konkurencė nuk tė bėn mė tė mirin,apo ndėr mė tė mirėt. Edhe pse Ferguson apo Venger i kanė bėrė komplimenta prė fitimin e kampionatit nuk e bėn atė tė futet te ndėr mė tė mirėt ! Sipas kėsaj llogjike Gus Hiddink qė ka disa kohė qė nuk i pėrmėndet emri pėr fitim trofesh ėshtė mė pak i mirė sesa Mancini qė ka fituar me shpirt nėpėr dhėmbė me brek nėpėr kėmbė njė kampionat me nja 300 meleon euro shpenzime ?
    Vilas boash doli i suksesshem ne Portugali,qe as nuk krahasohet me Seria A,pastaj Boash deshtoi ne Angli.Mancini suksese me Interin ne Itali,po ashtu suksese qe ne fillimet e veta me Cityn ne Angli.

Citim Postuar mė parė nga {A_N_G_E_L_69} Lexo Postimin
    Vilas boash doli i suksesshem ne Portugali,qe as nuk krahasohet me Seria A,pastaj Boash deshtoi ne Angli.Mancini suksese me Interin ne Itali,po ashtu suksese qe ne fillimet e veta me Cityn ne Angli.
    Po ta pėrsėris pėr tė njė miliontėn herė...:

MANCINI NĖ ITALI NUK KISHTE KONKURENCĖ !
    Gjithashtu,ka ndjekur edhe rrugėn e Mourinhos,ka vajtur te klube qė ndjekin filozofinė: GA(trajneri) - NA (klubi).
    Ke plot analista qė kam lexuar unė(nuk kam ndėrmėnd ti gjej tani) qė nxjerrin nė pah mediokritetin e Mancinit,andej nga Goal.com i kam lexuar.
    Tė bėra njė pyetje,Mancini apo Guss Hiddink ?
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Po ta pėrsėris pėr tė njė miliontėn herė...:

MANCINI NĖ ITALI NUK KISHTE KONKURENCĖ !
    Gjithashtu,ka ndjekur edhe rrugėn e Mourinhos,ka vajtur te klube qė ndjekin filozofinė: GA(trajneri) - NA (klubi).
    Ke plot analista qė kam lexuar unė(nuk kam ndėrmėnd ti gjej tani) qė nxjerrin nė pah mediokritetin e Mancinit,andej nga Goal.com i kam lexuar.
    Tė bėra njė pyetje,Mancini apo Guss Hiddink ?
    Roma ste duket konkorent???Meqe Mancini te duket trajner medioker,pse duhet ti fitonte ai titujt rrjeshte me Interin dhe jo Roma apo Milani pasi u rikthye???Edhe une po ta them per te 100 here qe spo e bej me te mirin te planetit,po vlerat nuk e kuptoj pse duhet tja humbim???

Mancini eshte trajner ne karriere e siper,dhe me trofete qe po fito vit pas viti sigurisht qe eshte me i mire se Hiddink.Ky eshte mendimi im.Smund ti gjykojme fituesit ne kte forme sic gjykon ti.

Citim Postuar mė parė nga {A_N_G_E_L_69} Lexo Postimin
    Roma ste duket konkorent???Meqe Mancini te duket trajner medioker,pse duhet ti fitonte ai titujt rrjeshte me Interin dhe jo Roma apo Milani pasi u rikthye???Edhe une po ta them per te 100 here qe spo e bej me te mirin te planetit,po vlerat nuk e kuptoj pse duhet tja humbim???

Mancini eshte trajner ne karriere e siper,dhe me trofete qe po fito vit pas viti sigurisht qe eshte me i mire se Hiddink.Ky eshte mendimi im.Smund ti gjykojme fituesit ne kte forme sic gjykon ti.
    Ik o shoku se i vure kapak muhabetit,ti qėnke siē thonė italianėt fuoristrada komplet.

Ik o shoku se i vure kapak muhabetit,ti qėnke siē thonė italianėt fuoristrada komplet.
    Msohu te flasesh.Mos bej sjellje provincjalesh.

Provincial jam unė . S janė tė gjithė nga Tirana dhe nga kryeqytetet e tjera tė botės kėtu nė forum,ka dhe nga fshati .

Po dhe ti...nuk ėshtė se ngelesh mbrapa meje pėr sjellje provinciale jo...madje duke parė masėn e provincialitetit tė secilit duke gjykuar nga postimi im i mėsipėrm dhe nga citimi qė kam sjellur mė poshtė qė mė ke bėrė ti mua,ti je nė njė provincė mė tė thellė se unė.

Mbylle mer gojen bla bla bla kot fare,jo Chelsi beri at loje jo Barcha pati shum raste.
    Shndet plako.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BlooD_VenoM : 15-05-2012 mė 17:25

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anėtarėsuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516
    [QUOTE={A_N_G_E_L_69}

Mancini eshte trajner ne karriere e siper,dhe me trofete qe po fito vit pas viti sigurisht qe eshte me i mire se Hiddink.[/QUOTE]

Hiddink eshte mjeshtri i taktikes dhe Mancini as ne enderr nuk behet me i mire se ai.Nuk ka stervitur asnjehere skuadra te superpupulluara me talentet me te mire (dhe mos me thuaj Celsi se nuk ka pasur me shume se 1-2 lojtare klasi kur Man.C. ka 8-9).
    Fa Cup e ka fituar dhe Hiddink me Celsin,ka fituar ''Kupa e Kampioneve'' me PSV dhe tituj kampion ne Hollande.
    Mancini do jete me i mire nga Hiddink kur te behet trajner i Korese se Jugut dhe ta coje ate ne vendin e katert ne boteror.

Ky stadium mban emrin e Guus Hiddink
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga freeopen : 15-05-2012 mė 17:57
    MOS I NDY TEMAT no name

Faqja 37 prej 38 FillimFillim ... 2735363738 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •