Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 23 prej 23
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-02-2012
    Postime
    73
    Citim Postuar mė parė nga Thirrje Islame Lexo Postimin
    Es Selamu Alejkum Ue Rahmetull-llah Ue Berekatuhu.

Allahu tė shpėrbleft vėlla il dandi pėr postimin e kėsaj Fetua tė Muhadithit tė kohės sonė Shejkh el-Albani (rahimehullah), mirpo nuk me duket korrekte nga ana juaj tė mos e sjellni edhe burimin e kėsaj Fetua, pėrkthyesin, kontrolluesin etj...

Nė kėtė menyrė ti po i mohon drejtat e atyre qė e kanė pėrkthy, kontrollu, pėrgaditė etj, kėtė Fetau, qė ėshtė edhe me video dhe nuk e di se a ke marrė leje nga ta qė ta shpėrndash kėtė Fetua pa treguar burimin e saj! Kėtė merre si kėshillė nga unė e jo si kundėshtim ndaj teje. Allahu e di mė se miri.

Ja Fetua e plotė me video dhe shkrim:

http://www.youtube.com/watch?v=Ru3gl...layer_embedded

Shejh el-Albani: Ne nuk duhet tė mendojm, se si ti pėrzėm Jehudet nga Palestina. Jo! Ne duhet tė mendojm kur dhe si tė formojm shtetin Islam nė zemrat tona. Kur do tė jesh ti nė gjendje ta formosh shtetin Islam nė shtėpinė tėnde tė vogėl?

Pėr fat tė keq, shumica e atyre qė nė botė thėrrasin pėr Sheriatin, nuk e kanė Sheriatin madje nė shtėpitė e tyre, nė vetėn e tyre, nė fėmijėt e tyre, nė vajzat e tyre apo nė gratė e tyre. Dikush qė nuk ka asgjė nuk mund tė japė asgjė.

Unė mendoj se e kam bėrė tė qartė, atė ē’farė pėr ju ishte e paqartė dhe se unė nuk e mbėshtes kryengritjen, sepse nuk ėshtė i bazuar nė ajetin: ‘‘Nėse ju e ndihmoni All-llahun, Ai do tė ju ndihmojė juve”. (47:7).

Pėrktheu: Seladin Musa
    Kontrolloi: Hajrullah Musa

Burimi: http://imamalbani.wordpress.com/2012...-zemrat-tuaja/

me korrekte do ishte te pyesje nje here a e kam mare un ate perkthim nga burimi qe solle ti ,dhe a eshte perkthyes ai qe the ti ,apo e kam mar diku tjeter e ka perkthyer.

edhe ti mere si keshille dhe jo si kundershtim.

i/e regjistruar Maska e Thirrje Islame
    Anėtarėsuar
    28-01-2012
    Vendndodhja
    Nė tokėn e gjėrė tė Allahut
    Postime
    52
    Citim Postuar mė parė nga il dandi Lexo Postimin
    me korrekte do ishte te pyesje nje here a e kam mare un ate perkthim nga burimi qe solle ti ,dhe a eshte perkthyes ai qe the ti ,apo e kam mar diku tjeter e ka perkthyer.

edhe ti mere si keshille dhe jo si kundershtim.
    Po mir vėlla atėherė tregoje burimin nga e ke marrė dhe nga kush ėshtė pėrkthyer kjo Fetua. Nėse e sjellė burimin dhe pėrkthimin e kėsaj Fetua qė nuk ėshtė nga i njėjti burim qė e kam cekur unė, publikisht tė kėrkoi hallall, e nėse nuk e sjellė (e qė se besoj dot se do ta sjellesh, sepse kėtė Fetua e ke marrė nga ajo faqe qė e kam cekur unė, ose forumi albselefėt) atėherė ti duhesh tė kėrkosh hallall atyre qė kanė bėrė Fetuan dhe nuk e ke treguar burimin e saj.

Allahu e di mė se miri.
    'Cdo njėri ėshtė peng i veprave tė veta.' (Tur,21)

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-02-2012
    Postime
    73
    Citim Postuar mė parė nga Thirrje Islame Lexo Postimin
    Po mir vėlla atėherė tregoje burimin nga e ke marrė dhe nga kush ėshtė pėrkthyer kjo Fetua. Nėse e sjellė burimin dhe pėrkthimin e kėsaj Fetua qė nuk ėshtė nga i njėjti burim qė e kam cekur unė, publikisht tė kėrkoi hallall, e nėse nuk e sjellė (e qė se besoj dot se do ta sjellesh, sepse kėtė Fetua e ke marrė nga ajo faqe qė e kam cekur unė, ose forumi albselefėt) atėherė ti duhesh tė kėrkosh hallall atyre qė kanė bėrė Fetuan dhe nuk e ke treguar burimin e saj.

Allahu e di mė se miri.
    Pėrktheu: Seladin Musa
    Kontrolloi: Hajrullah Musa

Burimi: http://imamalbani.wordpress.com/2012...-zemrat-tuaja/

ja ketu e ke burmin.ndersa ata dy vellezer jane perkthyesit.qarte?

per cfare te kerkoi hallallin tani?

ju nuk lat video te alban malajt pa e vjellur duke i ndryshuar vetem hyrjen dhe duke e trasmetuar sikur e kan perkthyer ju ,dhe nuk di ti keni kerkuar hallallin,ndersa un e postova kete fteva me nxitim ngaqe me pelqeu,dhe nese shikon kam ber edhe tjera postime nga forumiselefi apo selefi.org ,dhe nuk ja kam ven burimin.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •