L? S'kam lidhe une me sociologji :S
Carpe diem!!
Postuar mė parė nga orhideja L? S'kam lidhe une me sociologji :S Jo ska L.... Po me cfare ke lidhje ti ?
Postuar mė parė nga Gon! Jo ska L.... Po me cfare ke lidhje ti ? Me krejt tjerat Ika njehere ..........
Postuar mė parė nga orhideja Me krejt tjerat Ika njehere .......... dd Po e tregoj vete Enigmen Spaska aso qe lexojne jo.... MAKS VEBER shok i Marksit Ika ne drek edhe une, humba 20 minuta kohe
Postuar mė parė nga Gon! Po e tregoj vete Enigmen :-) Spaska aso qe lexojne jo.... MAKS VEBER shok i Marksit :P Ika ne drek edhe une, humba 20 minuta kohe Pse more e paske zbulu, se gati isha me e gjete ............une njehere mendova mos e ke fjalen per Karl Marx, por as shkronjat nuk dilnin..........se me shume emra nuk njoh Rradha ende mbetet te ti
Postuar mė parė nga Gon! Po e tregoj vete Enigmen Spaska aso qe lexojne jo.... MAKS VEBER shok i Marksit Ika ne drek edhe une, humba 20 minuta kohe A Marksist je edhe Ti a?
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Pėrshėndetje Sofra e enigmave Kush e ka radhėn ?
I lumtur ėshtė ai qė nuk shpreson nė asgjė, sepse nuk zhgėnjehet asnjėherė...!
Postuar mė parė nga e panjohura A Marksist je edhe Ti a? Jo une jam leninist lol... Pse ti cfare je ?
Postuar mė parė nga Gon! Jo une jam leninist lol... Pse ti cfare je ? Une----Nacionaliste,iredentiste....
Postuar mė parė nga orhideja Rradha ende mbetet te ti Ish shkrimtar dhe atdhetar shqiptar nga Shqiperia ------ / -------
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt