Si duhet t'veproi per ta instaluar office, pasi qe me eshte paraqiture gjate instaliimt ky problem.... nese mund te me ndihmoi ndokush ua ndi per nder...?!
Si duhet t'veproi per ta instaluar office, pasi qe me eshte paraqiture gjate instaliimt ky problem.... nese mund te me ndihmoi ndokush ua ndi per nder...?!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga roni_s : 28-04-2012 mė 13:12
.................
une kam problem tjeter ku r e instaloj mbaroj procesin dhe me kerkon nje kod me 25 karaktere ma shpifi si perfundim kam marre open office
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Roni s,nuk e ke te plote ose e ke te demtuar kopje e Enterprise.
Gjej 1 version tjeter,
Busy girl -cfare versioni office ke,dhe sigurisht qe duhen celesat per ta kthyer ne full version.
do e provoj inshalla me ben pune se eshte shume acaruese
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
hahhahah.... me vjen mire per ty... e mua per ta zgjedh problemin mu dasht me formatu PC-n... ndoshta jemi bere mani per dike me keso lloje pytjesht t' lodhta, por, kshu eshte kur je kureshtare i madhe edhe ndoniher nuk ke deshire te ngelesh qofte edhe duke e kerku ndihem e dikuj.... mua me pelqen ky forum jasht mase dhe i kisha sygjeru komentatoret e sportit nga kosova jem qe te futen ne kete forum sepsen na lodhen ama :S.... e teprova pak...
ne qofte se dikush ka probleme te tilla installimi
provoni keto clean/uninstaller te MS dhe pastaj provoni te beni install office perseri
http://support.microsoft.com/kb/971179
Krijoni Kontakt