Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 45
    yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga daniel00 Lexo Postimin

Ja qe edhe vete jemi deshmitare te kesaj trashegimie turpi ne brez pas brezi .
    Nuk eshte trashegimi por psikopati e personit ne kete kete ngjarje.
    Fut nja dy gota dhe i bie per shkurt lol

Ne burg le te kalbet kafsha !
    Jeto sot se neser nuk i dihet

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga daniel00 Lexo Postimin
    Une prandaj thashe duket sikur nuk do te qyteterohemi kurre
    , po do mbetemi me mentalitet tribuje , ku opinioni eshte gjithçka , vetem hipokrizia , nami i mire ne menyre qe ca katundare te felliqur nga ligesia , te flasin mire per ne pas shpines tone .

Eshte nje gjendje psikologjike e gjendur kudo neper fshatra dhe periferite e qyteteve por edhe brenda tyre .

Ne kemi degjuar te gjithe per zakone te liga qe i shkaktonin femrave vuajtje ,duke i martuar me detyrim e duke i rrahur shtazerisht , ekstremi shkon ne vrasje qe t'i bjere shpirti ne paqe personit qe e kryen por edhe gjithe mehalles qe balten s'ja hedh dot me te gjalle , por mbi varr .

Ja qe edhe vete jemi deshmitare te kesaj trashegimie turpi ne brez pas brezi
    .

ne fakt ka ndryshime te theksuara koncepti jot mbi qyteterimin dhe koncepti i shume shqiptareve mbi kete qyteterim..ndoshta per ty eshte trashegimi turpi por ndoshta per kete fatkeqin e ngjarjes apo edhe per nje pjese dermuese te shqiptareve eshte trashegimi mjaft e mire..mos e merr per ofendim por doja te dija nga ti se sa qyteteruese eshte ajo qe motra jote te jete bere per tu perfolur dhe me te drejte perfolet nga nje pjese e njerezve qe ju rrethojne ...nuk e di so do te ndiheshe ti kur te shkoje ne kafe dhe nga para apo prapa kraheve te du dikush dhe disa do te te thonin motra jote keshtu dhe ashtu...ndoshta ti je shume i qyteteruar dhe do ju thoje shume mire po ben motra ime ..ndoshta ty ne te ben shume pershtypje cka ben motra jote por nje pjese te madhe te popullit shqiptare i ben shume pershtypje..ashtu siq i ka bere pershtypje ketij fatkeqi...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Thashe trashegimi , pasi nuk eshte thjesht nje individ qe me çmendurine e tij mendon keshtu , sepse do ishte shume kollaj .

Raste krimesh ne familje sporadike ndodhin kudo , por jo te justifikohet ne emer te nderit te mashkullit i cili ne Shqiperi ka ne dore jeten e femres .

S'kam degjuar kurre qe nje femer te kete vrare mashkull te familjes per çeshtje nderi .

Pra eshte nje mentalitet i cili justifikon dhunen me e pakta dhe deri ne vrasje , pasi viktimizohet vetem gruaja .

Le te degjojme nje rast te njejte ku vrasja te behet qofte edhe nga bashkeshortja apo nga motra , apo nga e ema nese doni ... as qe konceptohet ...

Pra nderi dhe virgjeria nuk eshte nje prone e meshkujve te familjes ndaj femrave .

Por siç na flet ti malsor rastin , une them qe femra duhet te jete vete koshiente per ate qe duhet te beje , pra te jete vete e permbajtur dhe e paster si ne trup e ne shpirt , duhet ta kete marre aq edukate dhe moral sepse ne te kundert po duket edhe ky nder me kete mentalitet :
    1) te dhunes ku femra dhunohet e vritet dhe
    2 )te hipokrizise ku me mijera e mijera femra qepen e abortojne ne klinika private te fshehta e te ndyra ku nderi fitohet me pak qindra euro .
    Ndryshuar për herë të fundit nga daniel00 : 28-04-2012 më 14:56
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-03-2012
    Postime
    641
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    me vjen keq qe gjerat kan shkuar deri ne kete pike por vjen nje moment qe njeriut i humbet durimi dhe ja kalon ne extrem..por me shume me vjen keq menyra se si e gjykojme ne ngjarjen..menjehere etiketime nga me te ndyra per dike qe nuk e njohim dhe aspak nuk e dime te verteten dhe ngjarjen..bile arrijme deri aty sa etiketojme nje komunitet te tere siq eshte komuniteti musliman..mjaftojne dy rreshta ne gazeta dhe ne menjehere e nxjerrim perfundimin..ne kemi nje fjale te urte qe thote '' ne dasem te huaj kercen gjithkush ''..nuk kam pare dike ta veje veten ne vendin e viktimes apo te egzekutuesit por vetem ne vendin e gjykatesi...kishim nje plak te menqyr atje ne fshat qe shpesh na thoshte se para se tja ngulesh thiken (figurative kjo ) dikujt ngule thiken ne veten tende..nese ty te themb atehere edhe atij tjetrit i dhemb..vendoseni veten edhe ju ne poziten e ketij fatkeqi dhe kuptojeni se si do te ndjeheshit..pergjigjuni ketu se si do ndjeheshit kur te gjithe banoret e fshatit do te te thonin '' ik more ..motra jote keshtu e ashtu..spo permendi fjalet ofenduese qe mund te ti thone me hir e me pahir..nuk besoj se dikush do ndjehej ne qejf..nuk besoj se edhe ju qe po e gjykoni ketu do ndiheshit ne qiellin e shtate...une per vete do ndihesha i turperuar ne kulm..

nenvizova dicka daniel per te te pyetur ne e vertetove ti zoteri se kishte shpifje dhe intriga ne kete rast..kush te tha ty se i paskan vene shpifje kesaj fatkeqeje...e theksova kete qe ke thene ti qellimisht pasi pa piken e informacionit ke nxjerre nje perfundim..njekohesisht desha te te them se nese jeton ne nje metropol te madh si tirana edhe mund te te shpife dikush pasi jo te gjithe njihen mes vedi por te te shpifin ne nje fshat me nje grush banoresh nuk eshte e lehte..per shpifje te iken koka i dashur keshtu qe nuk besoj se ja ka mbajt kujt te ngreje katundin ne shpifje..pastaj ti kujton se fatkeqi nuk e ka njohur motren e vet a..nuk e besoj..besoj ate qe pilafi nuk ka mbajtur me uje dhe ja kemi reagimin ekstrem..reagim qe nuk ja deshiroj kerkujt..
    edhe????????????????????? te marresh jeten e nje njeriu per llafet e debileve te fshatit. barbarizem i papare.
    si more vritet njeriu, aq me teper robi i shtepise per shkerdhatat e fshatit qe llapin papushim.....edhe sikur te kete qene e vertete, eshte e drejta e cdokujt te kete nje dashnor-e apo 2,3,4,5,10,100, ske te drejte ti marresh jeten askujt, c'do njeri e di vete se c'ben.
    kafshe me fytyre njeriu.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    o malesor, nuk justifikohet vrasja per motive te tilla. Ajo mund te kete qene kokrra e kurves por nuk me duket zgjidhje apo e drejte e askujt qe ti marri jeten sado ne pozite te veshtire te ndihet.
    Po thuaj qe andej siper i bien shkurt dhe i zgjidhin te gjitha problemet me plumb.
    nuk e justifikova vrasjen i dashur..vrasja nuk justifikohet por as jeta me marre nuk jetohet..thjeshte vendosa veten time ne vendin e tij dhe te them te drejten nuk e di nese do kishem marre fyerje me te rende ne jeten time apo jo..gjithcka e them nese fjalet e thena kane baze..nese jan shpifje kot jeton mashkulli mbi toke..kot krenohet motra se ka nje vella per ta mbrojtur..por kot nuk ka thene populli se ku ka ze nuk eshte pa gje...

me mire nje fund i turpshem se sa nje turp pa fund...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-05-2008
    Vendndodhja
    Oslo, Norway
    Postime
    759
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    o malesor, nuk justifikohet vrasja per motive te tilla. Ajo mund te kete qene kokrra e kurves por nuk me duket zgjidhje apo e drejte e askujt qe ti marri jeten sado ne pozite te veshtire te ndihet.
    Po thuaj qe andej siper i bien shkurt dhe i zgjidhin te gjitha problemet me plumb.

"kokrra kurves" !!!!!!!!!!!!

shikohet civilizimi i shqipeve nga perdorimi fjalorit

ky asht nje krim qe na ban te gjithve fajtor

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Nese donte te tregonte trimeri ky frikacaku, te vriste ato qe flisnin keq per motren.

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Daniel :
    Mashkulli nga natyra eshte patriakal , posedues por kane ndryshuar kohet dhe njerzit kane evoluar goxha .
    Jane raste shume te rradha kur ndodhin ne shqiperi keto ngjarje ose ndodhin ne zona ku ha pula gure . Plus ai i dehur e vrau , nuk e vrau esell pra bie poshte ajo qe e vrau me mbrojt nderin lol
    Psikopat ke gjithe andej !

Ps. Po e tregoni shqiperin si me qene Afganistan :-D
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-03-2012
    Postime
    641
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    ne fakt ka ndryshime te theksuara koncepti jot mbi qyteterimin dhe koncepti i shume shqiptareve mbi kete qyteterim..ndoshta per ty eshte trashegimi turpi por ndoshta per kete fatkeqin e ngjarjes apo edhe per nje pjese dermuese te shqiptareve eshte trashegimi mjaft e mire..mos e merr per ofendim por doja te dija nga ti se sa qyteteruese eshte ajo qe motra jote te jete bere per tu perfolur dhe me te drejte perfolet nga nje pjese e njerezve qe ju rrethojne ...nuk e di so do te ndiheshe ti kur te shkoje ne kafe dhe nga para apo prapa kraheve te du dikush dhe disa do te te thonin motra jote keshtu dhe ashtu...ndoshta ti je shume i qyteteruar dhe do ju thoje shume mire po ben motra ime ..ndoshta ty ne te ben shume pershtypje cka ben motra jote por nje pjese te madhe te popullit shqiptare i ben shume pershtypje..ashtu siq i ka bere pershtypje ketij fatkeqi...
    si more nuk te vjen keq per ate jete njeriu qe iku, por quan fatkeq kte pederastin qe e vrau?
    bo ca mentaliteti. jeni barbare te pandreqshem, kafshe prehistorike nga epoka e gurit

ptu

PS. Izadora lol, ca vende ne shqiperi jane me keq se afganistani lol

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Ne Shqiperi dhe nje te dashur te kete pat femra, prape me gisht do e tregojne. Nejse,... Secili ne jeten e vet. Vellai 40 vjec e motra 27 jetonin ne nje shtepi me prinderit? Keto ndodhin kur jetet ngaterrohen. Nuk ka privaci. Te duket sikur ke pergjegjesi dhe per nderin e tjetrit. pffff!
    Feelings change - memories don't.

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •