Close
Faqja 24 prej 51 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 510
    Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Real - Borussia Dortmund 2:2

.....Pepe 1:1....Ozil 2:2.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga qeveriablu : 06-11-2012 mė 19:29
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga presHeva-Lee Lexo Postimin
    Ku shef hipokirizi ti ktu?!! Nuk mund ta akuzosht ter ekipin vetem per nje Bosquets un e pranoj ky Bosquets simulon, ndersa ne ekipin e RM i ki DIVEria, Pepe, Penaldo e Ozil.
    mascherano nuk simulon? jo jo. fare. po clasico-n kur alves doli me barrele e hyri ne fushe pas nje minuti duke vrapuar e harrove? po villa? po fabregas me medel e harrove? eshte e fresket kjo.
    nuk besoj se ka ekip qe simulon me shume se barcelona.
    ja ca gjera qesharake vetem ne nje ndeshje kunder realit. imagjino c'behet per nje sezon te tere.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    normal qe nuk di as te lexosh e aq me teper te kuptosh.

pse me ben gek mek kot atehere??? cfare kishte e pasakte ne ate qe shkruajta une???
    meso shqip
    Nuk ke mbet ti per tu treguar te tjereve qe te mesojne gjuhen shqipe.
    Djali shume mire te ka kuptuar dhe te eshte drejtuar, por je ti ai qe nuk arrin te kuptosh.

Urdhero zotrote:

p.s. iu anullua edhe nje gol padrejtesisht zaragozas. offside i dyshimte ishte,
    Ti thua iu anulua nje gol i rregullt padrejtesisht Zaragozes, pastaj shkruan ishte offside i dyshimte! (Nese eshte gol i rregullt, atehere nuk mund te jete kurre "offside i dyshimte")

Lexo:
    (ky te foli per golin e Zaragozes qe ishte 100% i rregullt, dhe te tha qe nuk ka "ishte i dyshimte" apo jo)

Citim Postuar mė parė nga FcBrC Lexo Postimin
    100 % ke gol i rregullt , ska dyshimt ja eshte ja seshte .

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=DdVnM_gzKKo
    Ti shkove u kape te goli i Barcelones, kujtove se per kete te tha se ishte i rregullt.

mascherano nuk simulon? jo jo. fare. po clasico-n kur alves doli me barrele e hyri ne fushe pas nje minuti duke vrapuar e harrove? po villa? po fabregas me medel e harrove? eshte e fresket kjo.
    ja ca gjera qesharake vetem ne nje ndeshje kunder realit. imagjino c'behet per nje sezon te tere.
    http://www.youtube.com/watch?v=IelZh09eOOw
    Sigurisht "se eshte ekipi me simulues ne bote" lol, pikerisht kjo eshte edhe arsyeja pse Barcelona mbahet si ekipi me spektakolar dhe me i miri i te gjitha koherave.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga no name : 06-11-2012 mė 23:47
    #VamosArgentina

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    barca dhe reali nuk kane shume ndryshime mes tyre por diferenca eshte se tek barca pervec pyjolit qe eshte pak energjik te tjeret duhet te kene mbaruar per cirk ose balet se jane aktore te medhenj.
    vari leshte

i/e regjistruar Maska e Notorious
    Anėtarėsuar
    27-10-2012
    Postime
    19
    Referimi i padrejt qe ju bohet ekipeve kundershtare t`Realit osht krim n`futboll. Se di si kan ftyr kta gay-at e r.madrid me akuzu dikend per ndihmesa nga referimit, kur R.Madrid osht njera prej ekipeve qe ndihmohet me se shumti nga referat.

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    @no name
    mire une qe nuk paskam mbetur per tu treguar te tjereve te mesojne shqipen, por as ti nuk ke mbetur te besh avokatin e popullit.

ah me fal. ti je "moderator" dhe te lejohet te futesh tek temat qe nuk kane lidhje me ty sa here te duash, te provokosh dhe te prishesh temen... harrova.

kam pas thene qe nuk kam pse te shkruaj tek tema e barcelones, por kam ndryshuar mendim, pasi ketu eshte mbushur me tifoze 5 vjecare te uefalones...
    ikni ore shkruani tek tema e ekipit tuaj juaj!!!
    ah po. nuk kam mbetur t'u them une tifozeve te farselones te mos na e qelbin kete teme, ai je ti.
    por nuk ke se si i thua, ngaqe je i pari qe e ben kete gje...
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Ne fakt une bera rolin e perkthyesit , per arsye se ti e kishe shume te veshtire qe ta kuptoje se cfare kishte shkruajtur FcBrC, jo ate te avokatit te popullit.

the admiral, askujt nuk i ndalohet te mer pjese neper temat e skuadrave tjera, te gjithe jane te lire te shprehin mendimet e tyre, por pa kaluar ne ofendime dhe sharje te drejtperdrejta me anetaret.

Tifozlleku ate bukuri e ka , inati me njeri tjetrin lol, por me debate mbrenda limiteve, edhe me ndonje ngacmim, shaka nuk behet nami, eshte argetuese.
    Por disa e kane shume te veshtire ti pranojne keto gjera, po te flasesh kunder ekipit te tyre menjehere kalojne ne ofendime.
    #VamosArgentina

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga no name Lexo Postimin
    Ne fakt une bera rolin e perkthyesit , per arsye se ti e kishe shume te veshtire qe ta kuptoje se cfare kishte shkruajtur FcBrC, jo ate te avokatit te popullit.

the admiral, askujt nuk i ndalohet te mer pjese neper temat e skuadrave tjera, te gjithe jane te lire te shprehin mendimet e tyre, por pa kaluar ne ofendime dhe sharje te drejtperdrejta me anetaret.

Tifozlleku ate bukuri e ka , inati me njeri tjetrin lol, por me debate mbrenda limiteve, edhe me ndonje ngacmim, shaka nuk behet nami, eshte argetuese.
    Por disa e kane shume te veshtire ti pranojne keto gjera, po te flasesh kunder ekipit te tyre menjehere kalojne ne ofendime.
    normalish kur hapet ne teme per barcelonen ajo duhet te jete per tifozet e barcelones, ose te pakten per sportdashes qe diskutojne rreth ketij ekipi.
    e njejta gje per temat e ekipeve te tjera...
    por nese per ty eshte normale qe nje tifoz i nje ekipi kundershtar te futet ne teme te tallet, te beje provokime e te flase kunder ekipit per te cilin eshte hapur tema, atehere ok. nese funksionon keshtu......
    kam boll cfare te shkruaj tek tema e barcelones.
    do shohim a do sillesh si burre e te me lejosh te veproj une atje sic vepron ti e disa tifoze te barcelones ketu.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Tema e Barcelones eshte tema e cila une kam fshi me pak postime se cdo teme tjeter ne kete nenforum.

Budallalliqe pa fund, kritika, tallje, provokime nga cdo anetar i ke ne teme (perfshi edhe postimet e tua, nuk ti kam fshire asnjehere).

http://www.forumishqiptar.com/showth...138078&page=22

Pak rendesi ka se cfare mendimesh ke ti per nje ekip apo lojtar, nuk me intereson aspak. Gjeja kryesore eshte qe te respektoni njeri tjetrin, dhe mos te kaloni ne ofendime apo sharje sic e keni zanat. Une si moderator e kam shume kollaj, mund te veproj edhe ndryshe, por jam munduar te tregohem sa me shume tolerant.

Good luck!
    #VamosArgentina

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anėtarėsuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    http://www.youtube.com/watch?v=IelZh09eOOw
    Ore nuk behesh simulator njeher nese simulon per shpetimin e kembes, psh un kur e shof se ca lojtar si Pepe, Ramos e Alosno me jan versulur si te eger sic bejn gjithnje sigurisht qe do te simuloj ose per ndryshe te shkon kemba ne jupiter dhe i thua Bye Bye karieres. Per mendimin tim ata duhet izoluar ne kafaz e jo te luajn futboll.

Edhe un mund te sjell sa te duash video te real madridit duke simuluar por dallimi mes simulimit te lojtarve te Barcelones dhe Real Madridit esht se Barca simulon per tshpetuar kemben ndersa reali per te marrur nje penallti.
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

Faqja 24 prej 51 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •