Close
Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 85 prej 85
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-07-2011
    Postime
    112
    Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    Na lodhet me kujdesin tuaj pasmortor.
    Nese do ju dhimsej kaq shume jeta e te ndjerit, mund te kishit harxhuar gjysmen e energjive qe keni derdhur ketu dhe do e kishit shpetuar, por juve nuk u dhimset Ardiani, per ju Ardiani ishte nje limon i shtrydhur. Juve iu dhimset lajmi, ai po ka rendesi dhe nuk duhet lene te ftohet.
    Informacionin qe po e shkruaj ketu e kam nxjerr ne nje faqe tjeter interneti ketu e 1 vit. Kushdo qe eshte interesuar, e ka gjetur dhe e ka perdorur per te miren e vet.

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga ritastrakosha Lexo Postimin
    Informacionin qe po e shkruaj ketu e kam nxjerr ne nje faqe tjeter interneti ketu e 1 vit. Kushdo qe eshte interesuar, e ka gjetur dhe e ka perdorur per te miren e vet.

E dinte Ardiani ndjese paste qe e kishe botuar ne internet ti
    Nqs se jo ti e paske pasur fajin do kishte shpetuar ....
    te isha si prokuroria do te te hetoja dhe ty lol
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-10-2004
    Postime
    238
    Citim Postuar mė parė nga ritastrakosha Lexo Postimin
    Edhe skizofrenia semundje moderne eshte, menyrat e sherimit nga mjekesia alternative jane po ato si per depresionin.
    une nuk jam mjek psikolog por me sa kam lexuar depresioni nuk eshte i njejte me skizofrenine per kete jam mese i sigurte sepse nderkohe qe skizofrenia eshte nje semdundje qe ka te beje me shkatrrim procesesh biologjiko -kimike ne tru depresioni eshte vetem nje menyre e perkohshme sjellje ose me mire te them pak lodhje e tepert e sistemit nervor por po ta perseris kete e kam me te lexuar
    skizofrenine mund ta kesh qysh ne vogeli dhe nuk kuptohet ka teori qe thone se eshte ne gen e trasheguar kurse depresioni eshte dicka temporere qe zakonisht me pak kujdes kurohet shume mire kurse skizofrenine jo ajo te shoqeron gjate gjithe jetes.

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga Ozzy Lexo Postimin
    une nuk jam mjek psikolog por me sa kam lexuar depresioni nuk eshte i njejte me skizofrenine per kete jam mese i sigurte sepse nderkohe qe skizofrenia eshte nje semdundje qe ka te beje me shkatrrim procesesh biologjiko -kimike ne tru depresioni eshte vetem nje menyre e perkohshme sjellje ose me mire te them pak lodhje e tepert e sistemit nervor por po ta perseris kete e kam me te lexuar
    skizofrenine mund ta kesh qysh ne vogeli dhe nuk kuptohet ka teori qe thone se eshte ne gen e trasheguar kurse depresioni eshte dicka temporere qe zakonisht me pak kujdes kurohet shume mire kurse skizofrenine jo ajo te shoqeron gjate gjithe jetes.

Ke te drejte Ozzy ...
    Po kush e nxorri me kete diagnoze Ardianin ?
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Tema ka dale jashte binareve, e deklaroj te mbyllur.
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •