Kam qejf ta marin Basket.![]()
Kam qejf ta marin Basket.![]()
#VamosArgentina
I ka rras dy petlla deri tani Falcao,goli i parė spektakolar...goli i dytė rrėmujė dhe gabim i mbrojtjes.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
blood si mundem me pa proesin sportiv te faqja e topit
jane fut video tjera e keto te procesit sme dalin
JO SEKS PARA MARTESE
S ja kam idenė goldo,se kam parė ndonjėherė.Ja prit se mos tė pėrgjigjet ndonjė nga ēunat qė e shikojnė nė internet...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Ndeshjen Live mund ta shikoni ktu,e keni ne HD version..
http://www.firstrowsports.eu/webmast...ic-bilbao.html
Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar
Ta gėzojė Atletico e Madridit.Unė doja tė fitonte Bilbao dhe pėr mendimin tim,Bilbao e meritoi mė shumė.Bėri mė shumė lojė,krijonte mė shumė volum.Ishin shumė pafat.Megjithatė,jo gjithmon fiton mė i miri.
Bravo i qoftė Bielsės pėr atė grup qė ka krijuar.
Votova njecike me hile une, por dihen preferencat e mia ne nenforumin e Sportit. E kam thene me kohe qe jam Fans i Madridit dhe megjithese fitova pas fitores, eshte e njejta gje, edhe ne fillim po te njejtin votim do te kisha bere.
Madridi meritoi fitoren plotesisht. Zhvilloi nje pjese te pare perfekte. Falcao, Turan dhe Adrian Lopez jane te jashtezakonshem ne fazen sulmuese, te paperballueshem. Ndersa Bielsa gaboi shume shume rende me vendosjen ne mbrojtje. Me te vertete ka 2 lojtare te shkelqyer si Javi Martinez dhe Amorebieta, por, nuk mundesh kurresesi te mbrosh 4 lojtare sulmues si Diego, Arda Turan, Adrian Lopez dhe sidomos Falcao. E pame, nje moment qe doli Falcao perballe Javi Martinez, me te vertete nuk mundi ta tribloje, por ama e pame se ēfare goditje shpiku dhe ē'gol realizoi. Ndersa Atletico Madrid ishte vendosur me mire ne fush dhe nuk turreshin kot sa andej kendej. Dilnin te gjithe bashke ne sulm e ktheheshin te gjithe bashke mbrapa. Falcao mbreme ishte fenomenal. Per mua eshte nje nga sulmuesit me rezultativ, dhe i vetmi qe i ka vlejtur 40 mln euro ne merkato. Po ashtu mbreme ishte shume larte edhe Felipe Luis se bashku me Gabi. Te dy alternoheshin mjafte mire, kur dilte Felipe Luis perpara, Gabi mbyllte hapesirat ne menyre perfekte. Nga ana tjeter Suarez mbyllte mjaft mire hapesirat qe linte Juanfran nga e djathta e mbrojtjes. Arda Turan dhe Adrian Lopez kane zhvilluar po ashtu nje ndeshje perfekte. Ne ēdo moment ne vendin qe duhej te ishin, si kur kishte topin Madridi ashtu dhe kur e kishte Bilbao. Diego, besoj se mbreme ka zhvilluar nje nga ndeshjet me te mira te tij si lojtar.
Nga ana tjeter dhe Bilbao nuk eshte se luajti keq, por u bazua me shume ne individualitetin e Muniain se sa ne lojen kolektive. Plus ne vendosjen qe kishte bere Bielsa ne mbrojtje linte shume per te deshiruar. Megjithate Bilbao eshte nje ekip simpatik dhe qe eshte kenaqesi ta shohesh kur luan futboll, me kedo qe luan.
Urime Atletico de Madrid. Ekipi i 3 ne spanje persa u perket trofeve, pas Realit dhe Barcelones.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Ata lojtaret e Bilbaos nuk shikoeshin dot kur mbaroi ndeshja, ndrova kanal.Me mir ta kishte mar Bilbao, madridi parvjet e mori.
Krijoni Kontakt