Sa i bere oj e uruarTe uroj aq sa ti ke deshire ti kesh plot shendet dashuri qetesi dhe begati ne jete
![]()
Sa i bere oj e uruarTe uroj aq sa ti ke deshire ti kesh plot shendet dashuri qetesi dhe begati ne jete
![]()
Cdo vit qe vjen kjo bote duket te jete me moderne, e komplikuar edhe sjell me shume ndryshime ne jeten tone. Me rastin e ditelindjes tende dua te te them qe pac sa me shume ndryshime pozitive per te mbajtur ritmin me boten progesive. Te uroj nje te ardhme te ndritur edhe per shume vite te tjera.
Gezuar ditelindjen, Xhen!![]()
She's the morphine queen of my vaccine.
Urime ditelindjen Xhenet... U befsh 100 vjec. Fat dhe lumturi ne jete![]()
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
Te falenderit xhane,po ku ka dhurat me te bukur se sa nje urim kur vjen nga nje mike e dashur si ti.
Te falenderit letaa,cdo te mire edhe per ty e dashur.
Ahahahah,po jo ore nuk lodhem une jo,eshte kenaqsi e imja qe kam mundesi te ju falenderohem te gjithve...
Falenderit derjansi,qofsh i lumtur gjithmon.
ganimet shume falenderit per urimin,pak me turbellove qe ma permende sueden,por ashtu se ashtu e kam ne zemer.e sa per datlindjen time eshte uruar me kohe,26/04
Tani prano urimet e mia te perzemerta per ditelindjen tende,paqe shendet dhe lumturi ne jet.![]()
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
Shume shume falenderit Teta... Lule pranverore,qofsh e repsektuar gjithmon.
Merci ma beauté...
Falenderit Foleja,respekt.
Qofsh i uruar,flm shume
Jue falenderit i nderuar,pershendetjet e mia te perzemerta.
Agim Metbala" ♥
Ju falenderit Doctor i dashur.
Te falenderit xhane,qofsh e lumtur gjithmon.
Falenderit e nderuar,te njeten ju deshiroj edhe juve.
Hmmmm sa hengra mi,dhe prap me ket foto me shkoj lengu gojes: Shume falenderit Mbaroje ma shpejt sa nuk depertova permes ekranit.
Shume shume falenderit Stationi,gezimet ta kapshin per qafe.
Agim Metbala" ♥
Xhenet,urime ditelindja i gezofshe edhe 100 t' tjera s'bashku me familjen t'ai
Sēarmatosem sa tjetė jeta!
Falenderit Dashnori i dashuruar ne dashnoren tende
Ahahahaha po urim i kendshem,amine velacko fjala jote ne vesh te Zotit.
Shume falenderit lisa12,lumturi ne jeten familjare te uroj edhe une.
Falenderit ermela shumenndersa une te uroj te gjesh Princin me kale te bardhe....
Shume falenderit per urimet dhe komplimenet xhane,edhe ti mos ndrysho se je shume e mire.
Agim Metbala" ♥
edhe 100 robo shkofsh n'xhenet inshalla
Sa i bera mos vet u plaka me,20 i bera dhe kot po pres se do me msitonosh me nje djal te mire.
E vertet pek tete qe thua,por neve na mbetet ti pershtemi botes,duke falenderuar Zotin qe patem fat dhe e shijuam.Falenderit per urimin.
te falenderit elsaa,cdo te mire ne jete paq e nderuar.
Shume falenderit i dashuri Pa doreza,falenderit edhe per kete embelsire aq domethenese,gjunah me henger.![]()
Agim Metbala" ♥
Krijoni Kontakt