Close
Faqja 52 prej 65 FillimFillim ... 242505152535462 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 511 deri 520 prej 646
    i/e regjistruar Maska e toni54
    Anėtarėsuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    oj leta le te thone qfare don ...sukses ka pas Rona edhe pse ka arrit deri aty duke marre parasysh se si shkojne votimet aty.......duhet te krenohemi me kete....edhe nga kosova edhe nga shqiperia....

i/e larguar Maska e ahmed_tr
    Anėtarėsuar
    23-11-2003
    Vendndodhja
    TIR
    Postime
    98
    Crendesi ka, asnje nga kengetaret e Shqiperise ose viseve tjera nuk ka arrit ate qe arriti kengetarja Shqiptare, dmth ne TOP 5.
    Si i thone popullorce:
    Jepjani hakun tjetres

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga daniel00 Lexo Postimin
    Disgusting
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga letaa Lexo Postimin
    heej me falni , po si duket joo gjithe po nje pjes e shiptarve nuk e pelqejn Ronen vetem se esht nga Kosova po cdallim kaa nje gjak jemi, gjith shqiptar jemi, pastaj shof qe nese fiton nje nga Kosova ndonje spektaktel fillojn te shprehin fjal urryese per ate, po i kur vet shqiptari shqiptarin nuk e do , ateher cpresim nga tjeret te na duan ne......

une per vete jam nga Maqedonia por mendoj se gjith shqiptaret kudo qe ndodhen jan njelloj
    Sa njerez me komplekse! Personalisht, nuk e dija fare se nga eshte kjo Rona. Edhe nga Tirona te kish qene, opinioni im nuk ndryshon !

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    zagaret lefin karvani shkon perpara
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Sa njerez me komplekse! Personalisht, nuk e dija fare se nga eshte kjo Rona. Edhe nga Tirona te kish qene, opinioni im nuk ndryshon !
    E vertet pink. Nuk e di nga e marrin kete ide. Jane mesuar mbase vetem me iden qe te pelqejne gjithcka qe u serviret. Ka mundesi te sillni vetem nje postim ku tregohet qe nuk pelqehet rona se eshte nga Kosova? Une nuk ndesha ndonje. Do kete njerez qe do e pelqejne dhe njerez qe s'do pelqejne lol. Mos i dramatizoni shume gjerat. P. S Daniel mire eshte te mos e ekzagjerosh. Eshte tjeter gje te mos e pelqesh kengen, apo kengetaren e tjeter gje te tallesh me te. Miqesisht ta them.
    Feelings change - memories don't.

Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    E vertet pink. Nuk e di nga e marrin kete ide. Jane mesuar mbase vetem me iden qe te pelqejne gjithcka qe u serviret. Ka mundesi te sillni vetem nje postim ku tregohet qe nuk pelqehet rona se eshte nga Kosova? Une nuk ndesha ndonje. Do kete njerez qe do e pelqejne dhe njerez qe s'do pelqejne lol. Mos i dramatizoni shume gjerat. P. S Daniel mire eshte te mos e ekzagjerosh. Eshte tjeter gje te mos e pelqesh kengen, apo kengetaren e tjeter gje te tallesh me te. Miqesisht ta them.
    Rona ja kalon Gokut me te bertitur.

e degjova edhe njehere kengen, pash edhe videon
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga thirsty : 29-05-2012 mė 10:12
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Mia@ e kuptove humorin s'e kuptove , si te duash merre , fotot ilustrojne mendimin tim qe torturon timpanet . Perderisa po lehin ne teme sa munden e po na kercenohen , atehere nje foto thote me shume se lehjet . Shani sa te doni
    Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga letaa Lexo Postimin
    heej me falni , po si duket joo gjithe po nje pjes e shiptarve nuk e pelqejn Ronen vetem se esht nga Kosova po cdallim kaa nje gjak jemi, gjith shqiptar jemi, pastaj shof qe nese fiton nje nga Kosova ndonje spektaktel fillojn te shprehin fjal urryese per ate, po i kur vet shqiptari shqiptarin nuk e do , ateher cpresim nga tjeret te na duan ne......

une per vete jam nga Maqedonia por mendoj se gjith shqiptaret kudo qe ndodhen jan njelloj
    ka kengetar nga kosova edhe maqedonia qe i pelqejme ne shqiptaret pa dallim por sepse japin dicka te bukur dhe te bejne per vete, gjersa kjo nuk e di ca te them se as 10 sekonda nuk e kam degju kengen se me filloj koka por sikur dhe te ishte yll kenga vallai me ato floke e me ate pamje,mfal por thjesht sdu me pa gjona qe sme pelqejne se vertet me frikson kur e shof.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Faqja 52 prej 65 FillimFillim ... 242505152535462 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •