Close
Faqja 58 prej 65 FillimFillim ... 8485657585960 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 571 deri 580 prej 646
    i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Dhe themi qe ne Shqiptaret nuk jemi rraciste. Jemi dhe jemi rracistet me te keqinj ne te gjithe ballkanin. Ne radhe te pare jemi rraciste ndaj vetes tone. Kur i shikon se si e "qajne" vendin e 5-te ne Eurosong, vetem pse eshte kengetarja nga Kosova. Bohhhhh... Me duken disa ketu, tamam si ato te Myftinise se vitit 1912 qe thonin nuk ka gje, me mire jemi ne me turkun, dhe si flamur kombetar te marim ate flamurin e Arabise, jeshil me gjysem hene. Disa te Orthodhoksise thonin ta shpallim mevetesine nga Turqia e te shkojme e mbeshtetemi nga Greqia, Kosoven ja leme Serbise se eshte gjynah. Pfffff.

Sa per nivelin e festivalit, dihet qe shume vleresime jane subjektive dhe jo objektive. Festivali e kam thene dhe e rithem serish, nuk ka ndonje merite te veēante artistike, por ka me shume merita gjeoplitike. Tani perse duhet te na vije keq neve qe Rona na ngjit njecike me shume ne skenen gjeopolitike te Europes?

Dhe sa per kengen, edhe pse eshte kenge vajtimi, eshte mjaft e arritur dhe e interpretuar doja te thoja ne perfeksion.

He vajzani tani, se te gjitha juve shkulnit floket nga Brayan Adams kur vajtonte Everything i do, i do it for you, apo ju pak me te vjetrat, me Jazz e F. Sinatres. Do thoni ata vajtonin me bukur. Gjithesecili vajton ne menyren e vet. Kete vit vajtem me vajtime, vitin tjeter do shkojme me kercime. Mos u beni kaq njerez cinike.

Faleminderit Rona per perfaqesimin dinjitoz qe na bere ne Eurosong.
    Mgjithse ti gjithmone ja fut kot kur bo cdo lloj komenti, dhe ta dish e them me plot bindje qe 80% e cdo shqiptari apo kosovari nuk e ka pelqyer ate kengen e Rones por kan votu per te vec per faktin qe ishte shqiptare dhe na perfaqesonte. edhe ku e shef Rracizmin ktu se ka fillu duke te mar truri ajer po fute n'sigures qe mos te lej ne rrug.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga Station Lexo Postimin
    Kshu si e keni zėnė ju do ziheni deri nė Eurovision 2013

Lėreni ore Ronėn dhe suus meruni me presidentin mė mirė.
    Dhe une Saline gomarin e kam degjuar ta perdori kete ; suus aty se ju griva, suus! Edhe suus Keta.lol

Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Dhe une Saline gomarin e kam degjuar ta perdori kete ; suus aty se ju griva, suus! Edhe suus Keta.lol
    Sus ne turqisht dmth "qepe" me sa di une qe e kam degju neper filma dikur.

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Ndajeni mendjen eshte latinisht apo turqisht lol
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Po hė de fol, mua nuk mė duket produktive tė flasim pėr Eurovision-in.

Meqė ra fjala, mos ma ofendo gomarin me krahasimet e pa vėnd qė bėn.

Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga [Perla] Lexo Postimin
    Ndajeni mendjen eshte latinisht apo turqisht lol
    latinisht kishte kuptim tjeter se kam degju, ne turqisht jam shume e sigurt qe dmth "qepe" por nuk e di se si shkruhet vetem se si shqiptohet "SUS" kaq mbaroj emisioni.

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar mė parė nga [Perla] Lexo Postimin
    1. Une personalisht nuk votova.
    Ne rregull. Sipas teje, cka i ka shtyer te tjeret qe te votojne per nje kenge qe nuk iu ka pelqyer?...sepse ne postimin e me hershem fole ne emer te emigranteve duke thene se iu ka "pelqyer" (me thonjeza) dhe e kane votuar.

2. Italia kete vit mund te votonte, vitet e tjera jo , pasi nuk ka marre pjese. Une besoj se po , kane votuar me shume , pasi dhe Shqiperia i kishte munguar finales prej disa vitesh.
    Ndoshta emigrantet kane votuar sepse ju ka pelqyer (pa thonjeza) kenga. Ne rast te kundert nuk do votonin, ashtu siq nuk ke votuar as ti. A nuk eshte me e logjikshme kjo?

3. Kenget e viteve te shkuara ishin po aq kot sa ishte e kjo, perveē dyve Anjeza Shahinit dhe Olta Bokes. Vitin e pare Anjeza na perfaqesoi denjesisht, kurse olten nuk e mbaj mend cfare rezultati arriti, gjithesesi. Emigrantet bene ate qe bejne zakonisht ...
    Pajtohem se Anjeza na ka perfaqesuar mire, prandaj arriti edhe rezultat te mire. Pikerisht per kete arsye une mendoj se Rona na ka perfaqesuar mire. Dy paraqitjet me dinjitoze shqiptare arriten dy rezultatet me dinjitoze ne EV.
    Dallimi eshte se e Anjeza u urua nga te gjithe per arritjet e saj (edhe pse me te vogla), ndersa Rona po kryqezohet ne menyre shume te quditshme dhe aspak fer...edhe pse arriti rezultatin me te mire deri tani.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga illyrian rex : 29-05-2012 mė 14:50

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Ishin shqiptaret, por nuk ishte Italia pjesmarrese lol kur konkuruan ato.
    Tani e kuptova. Nuk e dija se Italia nuk ka marre pjese ne eurovision gjate viteve te kaluara.
    Megjithate, edhe po te largohen 12 piket e Italise, Rona prap ne ate pozite do te ngelte. Apo jo?

Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga daniel00 Lexo Postimin
    Mire e the Angel , kengetaret e mi te preferuar nga Kosova ka nder te cilet jane Vedat Ademi , Yllka kuqi , Adelina Thaēi dhe ndaj Rones s'kam asgje , por kenga ishte absurde dhe acaruese . Secili ka dhimbje ne jete po nuk vihet kuja ashtu ne eurovizion , eshte edhe perēmuese qe te dalin shqiptaret aty si qaramane tragjikomik . Shqiptaret i mban ne kembe forca per te vazhduar jeten dhe jo thirrjet e tilla te kota shurdhuese e te sforcuara .

Keto montazhet rinia shqiptare ja ka bere s'eshte se ja bera une , se as qe kam ngene te merrem me keto gjera por ama s'ka diktature sot , e as kercenime e sharje qe te detyroje njerezit te mos thone pershtypjet e tyre .
    Un po mendoja pse nuk e kan dergu Ciljeten loool do kishte hit vendin e pare se do kishte bo kryeministri nderhyrje tek shtetet fqinje.

Edhe per kete Ronen sikur ku ka vajt ne Eurovision ka vajt se ska dal ne ndoj vend kush e di se ca like MTV awards lol imagjino kur kan hyre dhe plakat ruse ne eurovision pffff edhe kjo Rona.

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    ...................
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Faqja 58 prej 65 FillimFillim ... 8485657585960 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •