Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 18
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-02-2012
    Postime
    73

Vaksinat me timerosal dhe te semurët me Autizëm

https://www.youtube.com/watch?v=FKeKvjftAIs

materiali eshte ne gjuhen angleze me nentituj italisht.nese dikush qe i intereson dhe nuk e kupton do mundohem tja perkthej kuren e autizmit.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 13-01-2021 më 23:58

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Kam degjuar se eshte zbuluar se autizmi qenka nje forme meningite , infeksion bakterian i provokuar nga lyme dhe femijet qe i jane nenshtruar nje tratamenti prej disa javesh me antibiotik amoksiciline kane patur permisime te theksuara...

Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Citim Postuar më parë nga il dandi Lexo Postimin
    http://www.youtube.com/watch?list=PL...&v=FKeKvjftAIs
    materiali eshte ne gjuhen angleze me nentituj italisht.nese dikush qe i intereson dhe nuk e kupton do mundohem tja perkthej kuren e autizmit.
    autreversion.info/Vaccins%20et%20Empoisonnement%20par%20le%20Mercure .htm
    autreversion.info/Vaccins%20et%20Empoisonnement%20par%20le%20Mercure .htm

Na bere kurioze , kete gjeta ne internet, qenka konservant , merkur, qe gjendet praktit ne te gjitha vaksinat dhe ne shume ilace, eh, eh, eh
    Po ta maresh ashtu c'do gje qe na rrethon eshte toksik, edhe ato kutite e qumeshtit puder per femije dhe te gjitha ambalazhet e kosrave per femije kane perqindje alarmante aluminiu qe eshte neurotoksik .
    Na ruaj o zot thuaj.
    Edhe termometri me zhive , merkur eshte
    Ndryshuar për herë të fundit nga Marya : 25-04-2012 më 08:16

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-02-2012
    Postime
    73
    nuk besoj se eshte ne rregull te pergjithsohet ne kete menyre.kjo eshte nje menyre masive ne kuptimin e gjerave.un besoj se cdo gje ka historine e saj.gjithsesi nuk te kujtohet kur prindet na thonin te mos e fusim ne goje termometrin???sepse zhiva eshte helm.keta na e kan futur ne trup mercurin dhe na kan shkatarruar me vite te tera me keto vaksinat te cilat ne te shumten e rasteve nuk sherbejne asgje per njerezimin ,porse i fryejne mire xhepat e companive farmaceutike per te cilet ne jemi thjeshte lope per tu mjele.

ndersa per sa i perket autizmit ,ose nje forme te saj,ka deshmi ne kete dokumentar,nga prinder dhe pediater te specializuar ,te cilet tregojne se kjo semundje mund te mposhtet thjeshte me nje diete .mirpo duke qen se asnje kompani farmaceutike nuk investon te kerkimet alternative,pasi nuk fitojne asgje nga nje mjekim me barna naturore,na i kan fshehur gjithmon keto lajme ,dhe akoma vazhdojne.ndersa mediat te cilat ne te shumten e rasteve financohen nga keto kompani ,as mos te shkojne ne mend qe te flasin per keto ceshtje.

ndoshta te ka shpetuar lajmi se Nestle' u denuam me nje shume te madhe ,per shkak se kishte derguar ne Thailande nje shume te madhe me qumesht pluhur i cili ishte i kontaminuar nga fosfori dhe shume kanceroz.mirpo ne vazhdojme te hajme produktet e nestles sikur te mos kishte ndodhur asgje,madje shikojme ne media se si reklamohet qumeshti pluhur ne disfavor te qumeshtit te nenes,dhe mijra gra te cilat influencohen nga keto marrezira.Zgjidhja e gjithckaje eshte vetndergjegjesimi i popullit dhe diutria mbi cfare hajme cfare pime cfare ilacesh na servirin,njeriu duhet te tregohet tej mase i kujdesshem ,pasi sic thash me larte per kompanite farmaceutike ne jemi vetem lope per te mjelur.

http://www.youtube.com/watch?v=FKeKv...D1DA5BC09AF06C
    Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 14-01-2021 më 00:29

Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Dindi behej fjale per perqindje ne aluminiu dhe jo fosfor dhe jo vetem firma nestle por te gjitha firmat qe prodhojne qumesht pluhur per qumeshtoret jane te implikuara ,po cfare te bejme tani .......tani po behet nje psikoze per gjithcka

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Me sa di une kjo ceshtje shkoj deri ne supreme court edhe asnjeher nuk eshte aprovuar qe vaksina shkakton autizem. Personalisht besoj qe vaksinat kane efekte anesore, por pasojat jane me te renda nese nuk i ben vaksinat.
    I LOVE GOD

j&g

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-02-2012
    Postime
    73
    Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin
    Dindi behej fjale per perqindje ne aluminiu dhe jo fosfor dhe jo vetem firma nestle por te gjitha firmat qe prodhojne qumesht pluhur per qumeshtoret jane te implikuara ,po cfare te bejme tani .......tani po behet nje psikoze per gjithcka

faleminderit per informacionin.un e dija se ishte fosfor dhe akoma per fosfor e di .nejse.jo e nderuar,nuk eshte ceshtja qe te behet psikoze,porse eshte ceshtja te informohemi me mire dhe jo ti besojme cfare do pislleku del nga goja e atyre te cilet na shikojne si lek e jo si njerez.

Me sa di une kjo ceshtje shkoj deri ne supreme court edhe asnjeher nuk eshte aprovuar qe vaksina shkakton autizem. Personalisht besoj qe vaksinat kane efekte anesore, por pasojat jane me te renda nese nuk i ben vaksinat.
    ne video e ke edhe faktin se eshte zbuluar se autizmi ose nje forme e tij shkaktohet nga kjo vaksine,e cila kur eshte ber obligative ne usa ,rreth vitit 1960 ,kjo vaksine ka qen totalisht e kote,mirpo si cdo her media ben e punen e saj ne manipulimin gjeneral.

dhe informohu mir i nderuar ,dhe shikoje se sa deme dhe sa dobi kan vaksinat.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga il dandi Lexo Postimin
    faleminderit per informacionin.un e dija se ishte fosfor dhe akoma per fosfor e di .nejse.jo e nderuar,nuk eshte ceshtja qe te behet psikoze,porse eshte ceshtja te informohemi me mire dhe jo ti besojme cfare do pislleku del nga goja e atyre te cilet na shikojne si lek e jo si njerez.

ne video e ke edhe faktin se eshte zbuluar se autizmi ose nje forme e tij shkaktohet nga kjo vaksine,e cila kur eshte ber obligative ne usa ,rreth vitit 1960 ,kjo vaksine ka qen totalisht e kote,mirpo si cdo her media ben e punen e saj ne manipulimin gjeneral.

dhe informohu mir i nderuar ,dhe shikoje se sa deme dhe sa dobi kan vaksinat.

Besoj se te gjithe infot nga media i marrim sigurisht nuk besoj se gjithcka eshte e vertet. Gjithmon kam besuar ne vaksina asnjeher nuk kam refuzuar per marrjen e vaksinave ndoshta edhe jam gabim por jam e bindur se me mire eshte ti besh.
    I LOVE GOD

j&g

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-02-2012
    Postime
    73
    Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    Besoj se te gjithe infot nga media i marrim sigurisht nuk besoj se gjithcka eshte e vertet. Gjithmon kam besuar ne vaksina asnjeher nuk kam refuzuar per marrjen e vaksinave ndoshta edhe jam gabim por jam e bindur se me mire eshte ti besh.
    un nuk mundem dot te obligoj ty dicka ne te cilen un jam i bindur,porse po te kerkoj per te miren tende dhe te familjareve tuaj te interesoheni mire per cfardo qe ka te bej me shendetin.ne fund te fundit ska asgje te keqe te kujdesesh per shendetin tend,e keqa eshte kur shendetin tend ja len ne dore atyre te cilet kan interesa ne semundjen tende.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-08-2010
    Postime
    22
    Jam plotesisht KUNDER vaksinave... Tani nuk do rri ketu ti mbush mendjen te tjereve te mos vaksinojne femijet, por do t'ju keshilloja te pakten te lexoni/studioni rreth mekanizmit te funksionimit te vaksinave..Asnje pediater nuk ju siguron qe vaksinat nuk sjellin deme dhe ketu ne itali ligji ka pranuar qe vaksinat shkaktojne shume probleme njeri mbi tyre eshte autizmi dhe po rimborsojne prinderit me femije qe kane ngelur çyryk pas vaksinave.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •