Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 42
    i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363

Loja "Kush do bėhet milioner?"

une kisha pasur nje pyetje per ju qe po programoni kaq per bukuri, a kish mundur dikush te me ndihmoj te gjej nje project (Loje) per VB ne stilin e "Kush do bėhet milioner" dmth te jete me pyetje e pergjigje por mundesisht per 15 pyetje sepse kam gjetur nje por vetem per 10 pyetje, edhe diqka kuptohet TE JETE E MUNDUR FUTJA E PYETJEVE nga une sepse nje software qe kam mare ne EXE Free nuk po muj te fus pyetje.

harrova se kete project e kam per familje per nevoja edukative dmth qe femijet ne familje te luajne dhe njekohesisht te mesojne....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga valdetshala : 06-02-2009 mė 11:55 Arsyeja: Shtojce, e kam per nevoja edukative...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-04-2004
    Postime
    674
    Nese kam kohe do ta bej gjat ketij weekendi nje program i cili do te ket keto mundesi:
    -Administrimin e pyetjeve/pergjigjeve (administruesi do ti fut pyetjet dhe nga kater pergjigje per cdo pyetje duke shenuar se cila eshte e sakte)
    -Iterimin neper pyetje me prezentimin e pergjigjeve dhe indikimin e pergjigjes se sakt
    -Ne momentin kur ipet pergjigja e gabuar loja perfundon.

A eshte kjo cka ti kerkon?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-12-2008
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    28
    Mendoj se ne momentin qe pergjigja jepet e gabuar loja vazhdon me pyetjen tjeter.. sepse nuk ka kuptim nqs jepet nji pergjigje e gabuar te perfundoj loja. valdetshala e kerkon per program edukativ

Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    edhe mua me duket qe ma mire kishte me qene po te vazhdonte loja pasi qe eshte me interesant per femijet se sa kush po gabon,por me rendesi eshte qe te mund ti fus pyetjet une pra ti nderroj pyetjet , te kem qasje per nderrimin e pyetjeve, por per nje gje nuk po di se si kishte me qene ma mire, te punohet si vb project ose si exe file, sepse pak kam njohuri ne visual basic por jo edhe shume pra per modifikim te kodeve kisha mundur te beje diqka, pra mundesisht te me lihet nje opcion i tille ne menyre qe kohe pas kohe te beje ndonje ndryshim ne loje qeq te behet me atraktive. Une pres edhe ndonje propozim nga ju, sepse edhe ju mund te kontriboni ne kete drejtim pasi qe te gjithe kemi qene femije dikur apo jo??? dhe mund te paramendojme se qfare na ka shtuarkuriozitetin ....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-04-2004
    Postime
    674
    Ja shembujt (mockup) qe i kam bere, besoj se neser do ta kryej ne teresi. Por zgjedhni se cilin dizajn grafik e pelqeni me shum. Ideja eshte qe me cdo pergjigje te sakte te ndricohet shuma e ardhshme
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura   

Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Uke faleminderit per mundin qe ke bere por per disajn ma merr mendja qe cilin do qe ti e zgjidh eshte i pershtatshem....per mua njejte kryesorja eshte PROJEKTI dhe qellimi i tij.

Larguar Forum komunistesh Maska e YlliRiaN
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Postime
    1,221
    mund te na dergosh ndonje link per te shkarkuar kete loje ???

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Po te bashkelidh 3 klone nga te cilat njera eshte shume e mire edhe grafikisht... edhe shtimi i pyetjeve mund te behet manualisht pa problem qofte me database qotfe ne kod apo me dok txt...
    Shikoji vete dhe zgjidh ke te duash...
    Visual Basic

Shkarkoje Ketu

(Pass per arkiven ne reputacion sepse MP i kam te c'aktivizuara)

Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    ok force intruder per mometin provova qe 5 minuta por nuk po muj me shkarku sepse po me duhert free por do e provoj kur te ma lejon rapidi, njerez nuk po di qka me thone per te gjithe ju ketu

kam pare njerez te ndryshem ne jeten time dhe besomeni se bukur shume kam kaluar edhe ne vite, por ende njerez si ketu ne forumin shqiptar nuk kam pare,

mburrem qe jam shqpitar e qe jam anetare i ketij forumi..... do lajmeroj kur te shkarkoj...

It's Good to Be Yourself Maska e new-man
    Anėtarėsuar
    16-10-2008
    Postime
    355
    Anuk mundesh me e shkarku permes Media Fire.
    Sepse me Rapid Share nuk po mundem me e shkarku...!!!
    I don't like to fuss or fight, just tryin' to live life right ! Florim Qerimi

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Dr. Ibrahim Rugova - Presidenti i parė i Republikės sė Kosovės
    Nga Albanino nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 2055
    Postimi i Fundit: 27-11-2014, 11:11
  2. Bie "shi"!
    Nga hajla nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 144
    Postimi i Fundit: 24-12-2011, 17:40
  3. Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 21-05-2009, 14:20
  4. Kuiz Islam ne Formen e Kuzit Te famshem "Kush do behet Milioner"
    Nga YlliRiaN nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 06-02-2009, 14:36
  5. "Kush e percjell muajin e Ramazanit..."
    Nga b_a_t_o nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 25-11-2004, 15:55

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •