La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu
sur tout quand elle a
le Diable au corps...
✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮
Deri diku e vertete, por eshte shume e veshtire te mbash maske ne real, pothuaj e pamundur, ata-ato qe ke prane te njohin cili-cila je.
ne virtual eshte ndryshe, eshte fare e lehte te mbash nje maske, nje analfabet shfaqet dhe me universitet(ke antare ketu qe kane nga tre kater mastera ahahahaha ne te vertete mund te kene nje 8 vjecare me pesa), nje i shemtuar shfaqet yll bote, nje qe s'ka nje cent ne xhep shfaqet milioner, nje qe s'ka pare kurre femer me sy shfaqet me i madh se don zhuani.
nje qe s'ka dale kurre nga katundi i vet shkon 8 here me pushime ne vit ne melbourne, dhe 4 here ne zvicer, nje tjeter s'le postim pa permendur qe eshte juriste ahahaha
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Billy Joe : 28-04-2012 mė 12:31
Urime per temen didii,Po si ne jeten reale ashtu edhe ne virtualitet mundesh te kesh shoqeri te mrekullueshme.
Psh,ne F/Sh dhe ne fb,kam njoftuar persona te mrekullueshem qe me bejne te djehem mire,dhe me pelqen komunikimi me te,me disa edhe ne realitet jam takuar dhe nuk jam zhgenjyer nga asnjeri/a.
Mendimi im eshte qe si ne realitet ashtu edhe ne virtuakitet mund te ndodhin gjera te pa palqyera,shkurt duhet te kemi limite ne dy aspektet.![]()
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
Krijoni Kontakt