Meqe te gjithe e prezantuan veten po e marr dhe une kete hap.
Quhem Enri Hide
Jam nga Lushnja, kam lindur ne 28 maj 1980, dhe aktualisht jam student ne greqi (me burse se mos thoni si kam ardhur) ne Fakultetin e Shkencave Humane ne Universitetitn EGJE, ne degen e Studimeve Nderkombetare per Vendet e Mesdheut (kryesiht Lindjen e Mesme kam Subjeke studimesh).
Kam mbaruar ne Lushnja te mesmen "18 tetori" pastaj kam fituar konkursin per mjekesi ne Tirane, por bera nje zgjedhje aspak te lehte ne jeten time...ate qe te lija mjekesine per Greqine (studimet ketu). Nuk e di nese do te pendohem per kete, por ne pergjithesi ne jeten time , ashtu si en jeten e cdo njeriu, vijne ca caste kur duhet te marrim disa vendime te rendesishme. Ate vendim e mora sepse kuptova qe karakteri im ndryhoi radikalisht pas ngjarjeve te 97-98 -es ne shqiperi, mbas zhgenjmit me klasen qe eshte ne pushtet, si dhese sdoja te lexoja aq shume duhej per te studjuar mjekesi.
Deshira ime eshte (dhe endrra ime) qe nje dite te behm i denje ti sherbej vendit tim. thjesht dhe qarte.
Ne dhomen #Shqiperia jam Sop ne menyre qe ti ve njohurit e mia ne funksion te asaj qe te gjithe duam: Shqiptare te bashkuar 9dhe virtualisht) per nje shqiperi e bashkuar.
Me pelqen shume futbolli. Luaj dhe voleyboll. Jam i apasionuar pas Interit ne Itali kurse ne Mundial jam Brazilian i cmendur.
Kam (fatkeqesisht) nje sens te zhvilluar ironie, te cilin ata qe me kan njohur virtualisht do e kene kuptuar. Por gjithashtu jam nga karakteri shume konciz dhe i perpikte. Kjo ka influencuar dhe ne ate qe ne shqiperia te me quajne "tmerri i aop-ave" hahahahaha.
AAA sa per shaka vdes me bo, dhe s'e kam shume problem dhe kur behem objekt shaklash, cdo gje me mase kuptohet. Karakteri im ka dhe ca ane te keqija...si gjithe njerezit. Jam impulsiv..dhe shpesh marr zjarr kot. (sic thote Babi im ...merr zjarr si pushka e jevgut...pa ofendim per ciganet: ) ) por them se jam i drejte...keshtu me thone te pakten. Ne fushen e ndjenjave...aaaa shume personale!!!
Mirupafshim.
Krijoni Kontakt