Close
Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 76
    _____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga puroshkodran Lexo Postimin
    Aman mor burre rrenat e ktyne. Kan thane po lejm dhit e po shkojme "jashte shtetit", vk se martohena me pleq. Kur shofin se katundet andej nuk jane shume ma mire se katundi ku jane le pendohen.
    Pse deshiron ta fshehesh ti kete problem duke ja ngjitur fajin femrave te cilat babai i tyre i ka martuar me lloj lloj pleqsh ne Maqedoni e Serbi, nuk do te thote qe problemi eshte mos ekzistues.

Mjaft me mohimet dhe duke ja ngjitur fajin femrave te pafajshme.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    sa shume i besoni perralla te tilla o njerez..sinqerisht me vjen keq qe kaq lehte e hani sapunin per djathe..nje perralle me mbret pruri edvini dhe ju menjehere e besuat per te vertete..po te ishte kaq e gojes dhe e shkathet siq na e paraqet ballkanwebi nuk kishte perfunduar ne maqedoni..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Pse deshiron ta fshehesh ti kete problem duke ja ngjitur fajin femrave te cilat babai i tyre i ka martuar me lloj lloj pleqsh ne Maqedoni e Serbi, nuk do te thote qe problemi eshte mos ekzistues.

Mjaft me mohimet dhe duke ja ngjitur fajin femrave te pafajshme.
    edhe ti beson ke plaku i vitit te ri?

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    edhe ti beson ke plaku i vitit te ri?
    Edhe ti si ai tjetri lol

Nuk eshte hera e pare qe lexoj histori te tilla.

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Edhe ti si ai tjetri lol

Nuk eshte hera e pare qe lexoj histori te tilla.
    ti lexosh nga gazetat pacavure dhe ti perjetosh jane dy shume te kunderta.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    ti lexosh nga gazetat pacavure dhe ti perjetosh jane dy shume te kunderta.

Si eshte e verteta atehere?

E pakuptueshme sesi mund te martohet nje 26 vjecare me nje qe eshte mosha babait te saj.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    me shitni edhe mu na kund te nej plak e fitimet i ndaj pergjys me ju te dashru anetar
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Ka plot femra te padala, te pa arsimuara, qe pranojne te martohen me deshire me lloj-lloj, vetem te mos ngelen te dera e babait. Kujtojne se do ja hedhin plakut e do i vene brire. Kur perballen me realitetin fillojne e hedhin vickla. Dhe prinderit e tyre, normal qe nuk qendrojne me lart. E shikojne cupen si nje gur te rende qe duhet hequr nje ore e me pare. Fukaralleku i skajshem pastaj ben punen e vet. Pse nuk martojne cunat keta andej?

Po te doje ajo nuk kthehet me te burri. Cunin aman se shikon me me sy. Se mos do e pranoje familja e saj back xhanem, pfff!
    Feelings change - memories don't.

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Ka plot femra te padala, te pa arsimuara, qe pranojne te martohen me deshire me lloj-lloj, vetem te mos ngelen te dera e babait. Kujtojne se do ja hedhin plakut e do i vene brire. Kur perballen me realitetin fillojne e hedhin vickla. Dhe prinderit e tyre, normal qe nuk qendrojne me lart. E shikojne cupen si nje gur te rende qe duhet hequr nje ore e me pare. Fukaralleku i skajshem pastaj ben punen e vet. Pse nuk martojne cunat keta andej?

Po te doje ajo nuk kthehet me te burri. Cunin aman se shikon me me sy. Se mos do e pranoje familja e saj back xhanem, pfff!

Tre milion banore ,edhe ate 1 milion kane emigruare ,dhe ky shtete Shqiperia s'ka mundesi te mbroje rracen gjakun e e shqipetarit qe dikush mos ta skllavizoje femren shqipetare .

Keto raste te skllaverizmit ,me femrat shqipetare jane nje shuplake per shqipetaret , sepse gjinia femrore duhet te edukohet shkollohet dhe te jete e pavarun.

Per kete arsye femra shqipetare duhet te arsimohet shkollohet dhe te fitoje karrire . Ne Skandinavi ,po thuaj se 60 % e femrave nuk jane te martuara ,pore ata kane nje jete te pavarun nga prinderit ,sepse jetojne nga profesioni dhe puna dhe gjithashtu kane banesat ose disa shtepite e tyre .

Nuk martohet femiju me nje burre plake derre shka -sllave ,vetem e vetem duke menduare se cupa i ka mbetur ne shtepi . Shteti si shtete duhet te kete institucionet e veta per keto femra ku ata duhet te pavaresohen ne jeten e tyre.

Po edhe te martohen disa femra shqipetare me te huaj ne te martohen ne evropen perendimore ,se sa me derra rrace .sllave .

Ne Shqiperi nuk ka shtete ,nuk ka institucione qe duhet te ju ndihmoje kesaj klase te gjinise femerore .

Personalishte mendoje qe eshte shume me rendesi qe femra shqipetare te shkollohet dhe te pavaresohet ,sepse per meshkujte nuk eshte turpe te punoj pune fizike .

Po te jeme une Kryeminister i Shqiperise 80% ne institucionet e shtetit do ti kisha punesuare gjinine femore, sepse femra eshte aparature e funkcionimit te sistemit te nje shteti ne administrate . Te gjithe ato femrat ne ato zonat malore i trazoje ne Tirane,dhe qytetet tjera , hapi institucione per edukim i punesoje ,dhe simbas deshires ata ne te martohen ,pore jo martese me sllavo-shkije se ata shkijet sllave nuk e kane jeten me te mirre se ne Shqiperi.
    Sllavo-shkijet ku martohen femrat shqipetare kane nje jete me te veshtire se sa ne malet e Shqiperise .

A behet dhender burre nje shka sllave, qe fytyrat e tyre qe jane plakur ju perngjajne derrave qe jane me semundje .

Si i thote nje shqipetare i vertete Mire se erdhe dhender shakut sllave .

A hyhet ne shtrat me nje plake shka sllave . Kesaj rrace i vjene era derre svine, sepse kjo rrace nuk eshte origjinal sllave ,pore eshte rrace e perzyere . svina te zi

Ne shume raste ne flasim negativ per talibanet apo Avganistanet ,dhe ne pergjithesi muslimanet ,pore ne mbrendesine tone ne jemi shume me te ashper ndaj gjinise femrore .
    Ndryshuar për herë të fundit nga TetovaMas : 23-04-2012 më 23:42

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Si eshte e verteta atehere?

E pakuptueshme sesi mund te martohet nje 26 vjecare me nje qe eshte mosha babait te saj.
    soni me draguen merresh ti lol

draguen e han uku deri ne brez e ky hala thot jam en anderr lol

kto dukagjinsat me "gjak te paster arbror" sikur mburren qe jan m apara ja apin qikat pleqve serb e maqedon sesa djemve musliman shqiptar. fuck1 em
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •