Close
Faqja 5 prej 12 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 117
    Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga GjIlAnAsI_cSi Lexo Postimin
    Akan Ismaili i sapoemëruar ambasador i Kosovës në SHBA i dhuroi banesë Hashim Thaçit, të bëhet ambasador

Akan Ismaili pa diplomë reale fakulteti u bë ambasador. Jo vetëm kaq, ky është ortakë në biznes me serbët e veriut, atje ku shqiptarët po vriten.

Per me shume BotaSot.info
    Gazetat dhe mediajat shqipetare nuk jane per ti besuare .

Hashim Thacit -------Akan Ismaili i dhuroi banese per emerimin Ambasadore ne USA . Ku ka lajme me te dobeta se keta gazetat shqipe . S'ka logjik . Hashim Thaci, per 5 vjete Kryeminister paska mbetur qe dikush ti dhuroje nje banese per tu bere Ambasadore .

Ky populli jone nuk ka diagnoze . Kerkon ndihme nga mjeku per stomakun ,kurse ankohen per gishterijte e gembes .

Sa coban jane emeruare si gazetare .

Mos te zefte sherri i budalleve .

Per kete arsye gazetat ne gjuhen shqipe jane me pake te lexuara

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    O nuk po me intereson per askend a vjedhi a nuk vjedhi,por me iriton kjo per Nenat....C'faj kan te shkretat?Sa do deshiroja t'a gjeja dike ne pozit qe nuk ,,grabiti''(vjedhi) at qe i vije ne ,,shtek''..
    E paqendrueshme...
    Ne shoqeri njerzore, pavaresisht moderne apo primitive, sjellja vleresohet ekskluzivisht ne baze te rendesise formale dhe morale te pozites dhe rolit individual brenda saj.
    Me ate cfare thua ti me larte nuk shpjegohet asgje, por vetem amnestohen, me dashje ose pa dashje, keqperdoruesit e pozitave te caktuara. Se paku relativizohen padrejtesisht dhe pa nevoje aktet e tyre kriminale ne dem te shoqerise ne pergjithesi.
    Pavaresisht kesaj, fakti qe ka vjedhje, vrasje, perdhunime dhe aktet tjera te liga nuk legjitimon asnje veprim te tille dhe as p.sh. relativizimin e tyre.

Sido qe te jete, njerzit ne pushtet (demokratik) ne pergjithesi duhet te kritikohen dhe per gjerat me te vogla, ne menyre qe te forcohet kultura dhe tradita e veprimeve dhe vendimeve sa me te drejta per te gjithe.
    relativizimi i veprimeve dhe vendimeve te tyre, apo edhe arsyetimi i tyre me teori te ndryshme nuk sjellin asnje progres per shoqerine dhe gjeneratat e ardhshme.
    ...

...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030
    Ama eshte e veshtire per njerzit ta kuptojne. Shembull nje film, nje shfaqje, nje pike muzikore mund ta pelqejme e te mos e pelqejme dhe kjo mvaret nga aktori,kengetari... e munden, pos te japin kritike negative edhe te ja dergojne edhe ca "lavderime" ne adrese te atyre qe sjellin shfaqje te dobeta, e filma te lodhur... e njejta eshte edhe me keta "aktoret" e dobet te skenes se ngordhur politike! por tani kjo, nuk eshte vetem çeshtje e shijes, por çeshtje edhe e inteligjences njerezore, kur te zezen e quan te bardhe!
    ...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    E paqendrueshme...
    Ne shoqeri njerzore, pavaresisht moderne apo primitive, sjellja vleresohet ekskluzivisht ne baze te rendesise formale dhe morale te pozites dhe rolit individual brenda saj.
    Me ate cfare thua ti me larte nuk shpjegohet asgje, por vetem amnestohen, me dashje ose pa dashje, keqperdoruesit e pozitave te caktuara. Se paku relativizohen padrejtesisht dhe pa nevoje aktet e tyre kriminale ne dem te shoqerise ne pergjithesi.
    Pavaresisht kesaj, fakti qe ka vjedhje, vrasje, perdhunime dhe aktet tjera te liga nuk legjitimon asnje veprim te tille dhe as p.sh. relativizimin e tyre.

Sido qe te jete, njerzit ne pushtet (demokratik) ne pergjithesi duhet te kritikohen dhe per gjerat me te vogla, ne menyre qe te forcohet kultura dhe tradita e veprimeve dhe vendimeve sa me te drejta per te gjithe.
    relativizimi i veprimeve dhe vendimeve te tyre, apo edhe arsyetimi i tyre me teori te ndryshme nuk sjellin asnje progres per shoqerine dhe gjeneratat e ardhshme.
    ...
    E paqendrueshme...

Nuk shof asgje te qendrueshme as tek komenti Juaj....
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    e more bal kjo ushtria siq ju e quani e kosovarve ska qen vetem e kosovarve por ushtri e gjith shqiptarve more mos mirnjohes aty kishte nga te gjitha viset ku flitet shqip
    He morre balush.....,une e thashe duke u bazuare ne keto shkronja o balushe.....UQK,USHTRIJA QLIRIMTARE E KOSOVES,po ti nuke ke mundesi meme tregu ,sepse une shum me mirre se ti edi se shumica e atyre qe i thojne bukes buke e ujit uje kan qene pjes aktive e luftes ne kosove ,por ti je ai qenuk i pranone luften dhe luftetaret e gjalle si pjesemarres ne lufte ,ti je ai qe ben dallime duke fye gjdo gje te gjalle ...o baleooo.
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin

Me u Kujdes per Vllezer te mi
    A Bajram Qenin n`qeveri e ke shti
    Qysh Perzihet Drejtesia me Mjekim
    A pak Hjeku Shqiptari nen Okupim
    Beni33, pse ore zoteri po e ofendon Bajram Rexhepin, kur ai ka qene ushtar i UÇK, dhe ndihma qe ai ka dhane per ushtare njeashtu edhe popullates civile, duke sheruare plage dhe ndihem grave ne lindjen e tyre. Mos ore se shoket e tij, ne ate kohe ne Prishtine rrishin neper podrume dhe kafene duke pire birra te buta s'bashku me armikun duke rujture Vellaznim-bashkimin, te keshe respekte per ata qe ja kthyen pushken shkinise
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Beni33, pse ore zoteri po e ofendon Bajram Rexhepin, kur ai ka qene ushtar i UÇK, dhe ndihma qe ai ka dhane per ushtare njeashtu edhe popullates civile, duke sheruare plage dhe ndihem grave ne lindjen e tyre. Mos ore se shoket e tij, ne ate kohe ne Prishtine rrishin neper podrume dhe kafene duke pire birra te buta s'bashku me armikun duke rujture Vellaznim-bashkimin, te keshe respekte per ata qe ja kthyen pushken shkinise
    Lere Benin se ai nuk e ka ,,henger''kolonen dhe Zhabarin,ku Bajram Rexhepi neper plumba vraponte per te ju dhene ndihmen te plagosurve...Kollaj eshte me fole ,,keta prishtinasit''(Jo te gjithe)....shpetuan si faqja e bardhe,por vertet disa nga ta jetojn ,,me faqe te zeze''
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

ti, une dhe melodia Maska e orhideja
    Anëtarësuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Djalo, hajt njehere jepja ne kohen e tashme

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga orhideja Lexo Postimin
    Djalo, hajt njehere jepja ne kohen e tashme
    orhideja, se kuptova thenjen e juaj ?
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    http://botasot.info/def.php?category=43&id=164595

Ja shtepia e radhes e thacit , por per shtepit tjera ende nuk i dim se ku jan ,e sa per banes qe ia ka fal ai far hakani ,per thacin eshte imtesi.
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

Faqja 5 prej 12 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •