E kam kuptuar,jo vetem ket postim ,por shum te tjera ,por me erdhi keq qe po ofendoni pa arsye,ketu secili ka te drejt ta shpreh mendimin e vet,pasi ketu nuk po debatoni si nji shqiptar i pa anshem por si nje tifoz partiak,don te thot qe nuk eshte e rendesishme se a punon partia X mir a keq ,e rendesishme eshte qe gjithqysh ta perkrah at parti qe kemi qen adhurues i kesaj partie,pa marr parasysh se qfar pune ajo ben.Un psh. kam qen adhuruese e Dr.Rugoves ,por pas vdekjes se ti un nuk jam me adhurues i asnji partie apo lideri ,punen e kurtit e percjelli por nuk don te thot qe edhe e votoj ,edhe R.Haradinajn nuk mendoj keq per te por ne votime nuk votoj as per te ,e sa u perket tjereve nuk ka qe e meritojn te drejtojn popullin.
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
Me falni ,askund nuk e tregove ne postimet tuja se per qfar shkruan ,ju vetem po e mbani nje vij ,per te cilen nuk keni asnji fakt ,por jeni nje militante e PDK-s dhe nuk thua diq tjeter ,detyra jote eshte ketu qe me gjitha mjetet ta kundershtosh diken ,pa e llogaritur se a e ka me te drejt apo jo,ju po e bani nje pun sikur te jesh nje puntore ne nje fabrik qe ta marresh pagen ne fund te muajit,por gjithnji duke u munduar qe ta bejsh punen shkel e shko ,pa e llogaritur qe me sabotime qe ben ti ,ajo fabrik do te bankroton ,e ti do te mbetesh ne rrug.
Ne ket tem po diskutohet ,per qashtjen e korrupcionit qe po ndodh ne kosov ,kurse ju e pa njohur dhe disa tjer po mundoheni ta mbroni me cdo qmim ,a mundeni ta mohoni ket gje qe paria qe e udheheq kosoven nuk eshte e korruptuar deri ne 100%,don te thot qe nuk kan mundesi me teper me qen te korruptuar,flm.
Krijoni Kontakt