Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 34
    Bordi Drejtues Maska e Ingenuous
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    974
    ...nese ne Skrapar u dashka me paguar per tu futur ne qytet, ne në Durres po vendosim "regjim vizash" per vendas dhe te huaj....

... dhe vrisja mendjen se nga e kishte marre modelin e takses progresive Rama....
    "Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    mir bejne, kur u be edhe milano te bej taks per hyrjen ne qytet, pse te mos e bej dhe skrapari ca ka me shume milano nga skrapari
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Dhe c'fare kushtesh apo ambjete na servire Skrapari qe te justifikoi keto taksa ?

Ps. Se e di sa e vertet eshte si lajme se di , mediat shqiptare ndonje njeher shkruajn cudira
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anëtarësuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Ok
    Te gjitha makinat me llagap SK kur te futen ne Berat duhet te paguajne 1 grosh.
    ...edhe ata 5 skrapallinj me mente iken e jetojne ne Tirane, ata qe ngelen....vetem Rakine dine te bejne .
    Gezuar!
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Ne Skrapar vene, vetem ne Gusht, per Kurban, dhe po vajten ne Bogove te hash po mish qengji, ne pranvere. Per tjeter gje nuk ke pse shkon nese nuk ke ndonje te aferm atje. Vetem per freskollek ka dhe vende me te aferta. Rruga kthesa-kthesa nuk me terheq.
    Përveç turizmit malor dhe kanioneve që ofron Skrapari sot për sotë pritet që së afërmi të ketë një bum turistësh të vëndit dhe të huaj që do vizitojnë muzeun e Metajve që do ndërtohet.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Me sa dij une me ligj kane te drejte te vejne taksa. 8 euro eshte shume per shtetet e zhvilluara, e jo me per Shqiperine.

Ps. paske ndryshu emrin, e mbac me shendet lol. Si largohesh shqiponjes jo e jo.... se mos kesh edhe passwords me shqiponja e eagles
    ahahah flm soni, ma ndryshuan me ne fund. Shqiponjen e kam fiksim per fjalkalim nuk e perdor jo e perdor per pseudonime qe te jete publike :P

e di qe pushteti lokal ka deridiku fuqi te vendosi taksa por nje takse e tille jo qe eshte vetem e larte por prek cdo udhetar per atje. Nejse kjo takse eshte keq per qytetin do i sjelle me shume humbje se fitime.
    I LOVE GOD

j&g

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar më parë nga xhori Lexo Postimin
    mir bejne, kur u be edhe milano te bej taks per hyrjen ne qytet, pse te mos e bej dhe skrapari ca ka me shume milano nga skrapari
    Taksa (ecopass) qe kan vendos ne Milano, esht vetem per Cerchia dei Bastioni, behet fjale vetem per qendren e Milanos, jo per krejt qytetin.
    Dhe kjo takse aplikohet vetem per ato mjete qe kan nje shkalle te larte ndotjeje, te tjerat levizin normalisht.

Jan dy gjera t'ndryshme, pasi Ecopass me anen e takses penalizon=frenon levizjen e mjeteve me ndotje te larte, ndersa zoterinjt e Skraparit dun t'ven takse per te gjitha mjetet mbare

+qe, ne Milano flitet per mjetin, ndersa zoterinjt e Skraparit duan "t'gjobisin" jabanxhinjte nga rrethet e tjera, apo "turistet" ne termin e tyre perkdhelor...

Vendimi i tyre esht frut i mendjeve t'ceketa, pa asnje baze llogjike brenda.
    paqen, e sjell vetem drejtsia

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-01-2011
    Postime
    713
    Mos e gjeneralizoni këtë veprim,krejtësishtë ndryshe.Dihet,ku dhe pse,pra s'duhet gjithkund!

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga skender76 Lexo Postimin
    Vendimi i tyre esht frut i mendjeve t'ceketa, pa asnje baze llogjike brenda.
    Po e ke gabim o "merimong tjeglle".

Miu duke kaluar me kujdes anës buzës së një fuçie i rëshkiti këmba dhe ra brënda.
    Fuçia ishte plotë me raki Skrapari, me mundim duke notuar doli miu dhe i tha miushes:- "Ku është maçoku se do ti q* motrën do ta shqyej.

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Po e ke gabim o "merimong tjeglle".:-D

Miu duke kaluar me kujdes anës buzës së një fuçie i rëshkiti këmba dhe ra brënda.
    Fuçia ishte plotë me raki Skrapari, me mundim duke notuar doli miu dhe i tha miushes:- "Ku është maçoku se do ti q* motrën do ta shqyej.:-D

Xhixho,
    si e kemi partin?

Lere se ja kan fut kot fare me ket taksen, m'duket se kan fillu me e pi rakin krejt vet.....
    paqen, e sjell vetem drejtsia

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •