Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 41
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-01-2011
    Postime
    713
    E vërteta është se Kryetari i Mitrovicës në TV haptas ka bër apel,për vetmbrojtje.d.m.th.Qeveria s'është kërkah dhe e paaftë t'siguroj liri dhe jetë të qetë,edhepse paguhet me rroga të majme,duke fillue nga Kryem... e tutje.Avni Kastrati,B.Rexhepi,H.Kuqi jashtë, se hor e bëtë shtetin e Kosovës.

Citim Postuar më parë nga seleukeia Lexo Postimin
    http://www.gazetaexpress.com/?cid=1,15,79251
    Keto pamje i ka publikuar top chenel moti ,por edhe kryetari i mitrovices haptas u ka ber thirrje nepermes mediave qe shqiptaret te vetmbrohen ne veri te mitrovices,dmth,thaci e ka pregatit heret ket skenar ,e jo plaku ,ket skenar e kan pregatit ata qe kan bashkepunu qysh para luftes me shkaun dhe pas luftes qe e psh..urr...en uck-n.
    Po nuk e ka problem se ku i merin informatat duke te par ty ne kete forum dhe shkavit informato me i madhe nuk i duhet se ju jeni mesuar per keto,,,shkieet veprojen ne kosove edhe pas vitev 99 e se din kush jan ata kures ti dhe plaku deshironi ti dini emrat etyre fill more shikoni punet tuja e mso ju bani gajle atyre se ju edhe gjat luftes i keni ber propogande shkavit jo tani edhe evropes kuder si qgjithe here ....

se te ishe trim ti sul,,ishe atj po keto vetm nga inati i ke dhe asgje me shume se po te dhimet toka qe e ka humbur shkavi...

se gazetat ketu e sidomos koha ditore zeri,,bota sot,,jeni ba sikures borba ebogradit shkit veprojen qe 13 vite ksuhe nuk i di se kush jan e ju fill emrat i kerkoni po ju jeni turpi i shqiptaris

Citim Postuar më parë nga irfancana Lexo Postimin
    E vërteta është se Kryetari i Mitrovicës në TV haptas ka bër apel,për vetmbrojtje.d.m.th.Qeveria s'është kërkah dhe e paaftë t'siguroj liri dhe jetë të qetë,edhepse paguhet me rroga të majme,duke fillue nga Kryem... e tutje.Avni Kastrati,B.Rexhepi,H.Kuqi jashtë, se hor e bëtë shtetin e Kosovës.
    deshironi ju edba e serbis dhe e euleksit me i dite emrat e atyre qe ndoshta veprojen atje ashtu se ju keni dehsir te nesremen te shkoni ne eulx dhe ti lajmroni se qka po bajne shqiptaret ne pjesen veriore kures shkit veprojen qe 13 vite ksueh nuk i di e ju po oooooooo trupi i tupit jeni ju me gjithe gazetat shqiptare ne kosove dhe ktv-ne

Mos u merrni me propoganda serb se jeni mesuar ju ashtu e leni njerzit te qet ne vednet e veta e mso i ngatrroni se serbet vrasin eju jave leni shqiptarev se nje pejs e tyre jeni mesu me shkru shkenishet e menzi flisni shiqip eksihe po thom diqka dileni nes jeni trima pra e ndihmojuni e mos i qani se jeni emsuar te tiill jeni trupi i tupit

UNMIK-u nuk mund të flasë as të nënshkruajë marrëveshje në emër të Kosovës në Këshillin e Evropës. Kjo është arritur pas një debati të ashpër mes Serbisë, Rusisë dhe vendeve mike të Kosovës. Gjithashtu, MPJ e Kosovës ka lobuar intensivisht për këtë çështje, raporton KosovaTimes. Sipas burimeve nga një mision perëndimor në Strasburg ku ndodhet selia e Këshillit të Evropës, tash e disa muaj ka pasur insistime nga Serbia dhe Rusia që Këshilli i Evropës të nënshkruan marrëveshje vetëm me UNMIK-un për monitorimin e Qeverisë së Kosovës. Mirëpo, pas aktiviteteve lobuese të Ministrisë së Jashtme të Kosovës dhe vendeve mike, në Grupin Punues të Këshillit të Evropës është zhvilluar një debat konfidencial prapa dyerve të mbyllura dhe shumica e delegacioneve kanë përkrahur iniciativën e Kosovës për qasje direkte në KE. Shtetet si Serbia dhe Rusia kanë qenë në favor të marrëveshjes, por ka dominuar qëndrimi i shteteve mike, si Gjermania, Austria, Shqipëria, Polonia si dhe përfaqësuesja e Bashkimit Europian, të cilët kanë kërkuar përfshirjen e Kosovës në diskutime për Kosovën dhe kanë refuzuar involvimin e UNMIK pas marrëveshjes së arritur në mes Prishtinës dhe Beogradit në Bruksel, që e tejkalon UNMIK-un si nënshkruese të marrëveshjeve në emër të Kosovës.

Deputeti i PDK’së, Berat Buzhala ka konfirmuar se ka marrë pjesë në konferencën e ndërkombëtare, ku kanë qenë edhe zyrtarët serbë, por se nuk ka shkuar të darkojë me ministrat e Boris Tadicit ashtu “siç kanë bërë Shpend Ahmeti dhe Ardian Gjini”.
    “Ndoshta kanë raportuar 40 veta për këtë punë. Në darkën ku keni qenë ti dhe Shpendi unë s’kam qenë e ju keni qenë në darkë që s’di çka keni folur aty.”, ka reaguar Buzhala në fjalën e Ardian Gjinit të AAK’së,kosovapress

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-09-2009
    Postime
    95
    Citim Postuar më parë nga seleukeia Lexo Postimin
    http://www.gazetaexpress.com/?cid=1,15,79251
    Keto pamje i ka publikuar top chenel moti ,por edhe kryetari i mitrovices haptas u ka ber thirrje nepermes mediave qe shqiptaret te vetmbrohen ne veri te mitrovices,dmth,thaci e ka pregatit heret ket skenar ,e jo plaku ,ket skenar e kan pregatit ata qe kan bashkepunu qysh para luftes me shkaun dhe pas luftes qe e psh..urr...en uck-n.
    Po mir e ke ti o dai pore plakushi pram e qitke edhe faqen e pare te asaj Gazete e qka ka deklaruar kryetari i mitrovices e din krejt Kosova. Une vetem nja spo ju kuptoj i akuzoni Enveristat stalinistate lepekeistat Ku i keni lan TITISTAT Qe jan meshef nen petkun e demokracis dhe punojn pa pengesa por po merreni me njerze te devotshem te kombit qe ter jeten ja kan kushtue kesaj TOKE TE SHEJTE. FEJA E SHQIPTARIT ESHET SHQIPTARIA.

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

prishtina2010

[QUOTE=prishtina2010;3394843]Deputeti i PDK’së, Berat Buzhala ka konfirmuar se ka marrë pjesë në konferencën e ndërkombëtare, ku kanë qenë edhe zyrtarët serbë, por se nuk ka shkuar të darkojë me ministrat e Boris Tadicit ashtu “siç kanë bërë Shpend Ahmeti dhe Ardian Gjini”.
    “Ndoshta kanë raportuar 40 veta për këtë punë. Në darkën ku keni qenë ti dhe Shpendi unë s’kam qenë e ju keni qenë në darkë që s’di çka keni folur aty.”, ka reaguar Buzhala në fjalën e Ardian Gjinit të AAK’së,kosovapress[/QUOTE

hashim thaqi ka fillu meju djek temeli tash i ka hup kontrrolli e po dezinformon opinionin publik me rrena po ku mund te thiuhet sekret kur aty paskan qen mbi 50 veta ahahaha e more mjerana

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    qeveria e korruptuar sipas disa informatave esht duke i hetuar shqiptaret qe jan armatosur per ti mbrojtur familjet e tyre ket e kerken qeveria ne beograt

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anëtarësuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Citim Postuar më parë nga PLAKU Lexo Postimin
    Ju lumt Projekt dhe sami, me kesi deklaratash viteve 97-98-99, makineria vrastare e shkinis i masakroi familjet shqyptare ne Kosove! Kosova kallej a deklarta shkruesit nuk dukeshin kerkund! Dhe populli ashte mete ne meshire te Zotit sidomos ne Mitrovice, ka me i mabjte kush iu garaneton jeten shqypetareve atje, qeveria nuk e kape ate ane fare!
    Kete radhe nuk mendoje se ndodhe e njeta gje, jan nderkombetaret aty?
    Po ti or plak ku ishe ateher? Ku e di ti se kush ku ishte, ose ku dhe qfare beja une? Pse o plak fillon biseden me keso akuza "ne ajr"? Aq me pak qe shkrimi im nuk ishte kunder teje, por nese ti ke "mizen nen kapuq" si thot populli, ateher "largoje" sa nuk eshte vone.
    Ne teme; e di une se ti, poashtu e di, si shume te tjere, se , serbia, sidomos tani ne veri te kosoves, pret vetem se kush po dhez cigare me "qibrit", e te thot pastaj deshe te djege gjithqka qe eshte serbe.
    O plak, nuk dua te hyj me thelle ne kete teme se nuk ka fund, por po jap nje mendim shume te thjesht; keta njerz, qofshin shqiptar apo serb (e une me shume besoj qe jane serb) nuk ia dojn te miren Kosoves. Mund te jet edhe nxitje sekrete(spionazh) e nderkombtaro-eulexiane per qellime jo te mira ndaj Kosoves. Shpresoj, gabohem plotesisht. Nuk besoj qe nje mendje e shendosh shqiptare nderrmer tani nje hap te tille.

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •