" FATOS GOXHAJ: Ta shpjegova edhe herėn tjetėr, kur tė thash nė fillim ta mbyllim muhabetin qė tė mos ta arrestojmė... si ēa tė ndihmova qė su arrestu atė ditė.
E.A.: Ēa ėshtė gjoba, ēa gjobe, kėtė gjobėn, kėtė gjobė qė do ta jepsha unė ty do ta kisha mbajt unė dhe jepsha unė sot gjobėn atij.
FATOS GOXHAJ: Nuk mi ke dhėnė mua
E.A.: Po kujt mor vėlla ja kam dhėnė unė?
FATOS GOXHAJ: Iksit, kanė shku gjetkė mor vėlla, tjetėr vend, sdi ēfarė tė them
E.A.: Po unė t'i kam dhėnė ty mor vėlla, ēfarė tjetėr vendi. Dėgjo, dėgjo kėtu, gjyqi vazhdon, vazhdon i lirė, i bi me pagu lekė.
FATOS GOXHAJ: Do vinte nė gjendje arresti, nė gjendje burgu
E.A.: Kush do tė vinte, plaku im?
FATOS GOXHAJ: Po, do tė paguaje dyfishin
E.A.: Po mirė dyfishin, e kishim mbyll tani, ore lekėt pse m'i more, veē mos me e arrestu?
FATOS GOXHAJ: Po. Do tė kishe paguar dyfishin dhe nuk do ta kishe mbyllur.
E.A.: Ore lekėt pėrse ti kam dhėnė, vetėm pėr mos me ma arrestu?
FATOS GOXHAJ: Po. Do ta paguaje dyfishin dhe nuk do e mbyllje.
E.A.: O Toso, kam hudh 3500 euro ja q... motrėn, pėr mos me e arrestu, me vra ropt nuk kisha pagu, me plagos, mor burrė.
FATOS GOXHAJ: Sėshtė faji jot, ėshtė faji im. E., po e marrim siē thua ti. Ndodhi ngjarja, babai yt u arrestua, do tė shkonte ditėn e tretė nė gjyq, kur vete nė gjyq, me ato prova qė ka ai ti do tė jepje dyfishin dhe do e nxirrje, do tė vazhdonte hetimi, por nė rastin konkret hetimit ndaj tij do tė vazhdonte nė gjendje tė lirė, atėherė do tė vazhdonte nė gjendje arresti, por hetimi vazhdon se me ēmende mor burr. Ore a ke pyetur ndonjė avokat qė merr vesh nga ligji?
E.A.: Ēar thua mor vėlla, si nuk shkojshin, e ke gabim mor burr
FATOS GOXHAJ: Ēa thua 3500 euro, i q... motrėn mor vėlla
E.A.: Ēa thua mor vėlla
FATOS GOXHAJ: Nuk i kam marrė unė 3500 euro
E.A.: Po kush i ka marrė?
FATOS GOXHAJ: Shpėrndahen mor vėlla
E.A.: Ēa shpėrndahen?
FATOS GOXHAJ: Ēmė gjeti mua, faji im ėshtė dhe sdua dhe s;doja ti merrja ato lekė, tė bėhesha viktima e tė tjerėve, vari k...
E.A.: Sėshtė punė pėr viktim or vėlla...
"
Nga biseda e pėrgjuar e Shefit tė Krimeve tė Rėnda nė Komisariatin 1 tė Tiranės qė u arrestua pėr korrupsion.
Gazeta Shqiptare
Krijoni Kontakt