Close
Faqja 30 prej 43 FillimFillim ... 20282930313240 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 291 deri 300 prej 421
    Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga toni77_toni Lexo Postimin
    Zoteri, nėse njė femer shqiptare e vendosė foton e vet ne f/b kjo nuk do te thotė se eshte KRIM. - Apo ne cfar kompetence ti apo ai far hoxh "mulla taraku" e quan veprim per "motive te ulėta, epshore, shtazarake, antinjerzore, antoshoqerore...", e shihni ju veten ne cfar gjendje te ulėt te gjykimeve dhe vlersimeve jeni..?!!
    ... e cek mu thelbin e problemit, VLERESIMIN dhe GJYKIMIN....jane dy gjera qe jane te mvarura njera me tjetren.

Une kam vleresuar, kjo eshte e vertet, kurse JE PIKERISHT TI AI, qe don edhe GJYKIM.....gjykimin nuk e don per hire te objektivitetit, por pikerisht per te deshmuar qendrimin tend, qe me ne fund te tregosh me gisht, JA, shihni...............kurse ne fakt gjykim nuk mund te japim, ngase thjesht nuk ka kushte per gjykim......ti faktikisht ke gjykuar pa mos u fut fare ketu.....

tungi
    albanish by nature

"Nė fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Citim Postuar mė parė nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Cila histori bre ???, enveri nuk e pati per ta avantazhuar kishen, edhe ai ishte i SINQERT ne vleresimin, pleh,
    e pra, jo rastesisht e thua ti ketė - ēka zemra e qet goja... ti miraton krimin e "xhaxhit", "no coment"....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga toni77_toni : 24-04-2012 mė 09:14
    Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.

Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Pse te jete e ndaluar ???, shkruan ne kuran gje ???.....nuk kam njohuri, por mendoj se ne arabine saudile.....
    Kjo pra qe thotė hoxha nuk qenka nga Allahu por nga goja e te ēmedurve...!!

Atėher pasi qe qenka kėshtu pse ti nuk thua se; "ajo qe flet ai far hoxh krasiqi eshte nje doktrine e njerzve te pa mend, pa kultur dhe primitiv e jo doktrine kuranore" por sjellesh koder pas bregu pa thene asgje. Edhe ma keq edhe e levderon njeriun primitiv dhe te pe mend qe del ne opinion dhe flet ne emer tė Islamit gjera kinse te ndaluara, duke i quajtur "ndalesė" edhe "krim" - ani pse AJO NUK SHKRUAN NE KURAN.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga toni77_toni : 24-04-2012 mė 09:18

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    e pra, jo rastesisht e thua ti ketė - ēka zemra e qet goja... ti miraton krimin e "xhaxhit", "no coment"....
    ...e jo rastesisht te ngeli teje ne sy kjo........

e hajde hajde naaaaaaa, o lumet lumet naaaaa..............
    albanish by nature

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Kjo pra qe thotė hoxha nuk qenka nga Allahu por nga goja e te ēmedurve...!!

Atėher pasi qe qenka kėshtu pse ti nuk thua se; "ajo qe flet ai far hoxh krasiqi eshte nje doktrine e njerzve te pa mend, pa kultur dhe primitiv e jo doktrine kuranore" por sjellesh koder pas bregu pa thene asgje. Edhe ma keq edhe e levderon njeriun primitiv dhe te pe mend qe del ne opinion dhe flet gjera kinse te ndaluara duke i quajtur edhe krim - ani pse AJO NUK SHKRUAN NE KURAN.
    ...e sheh une si te njoh.........e ti sillesh kinse me njeh mua....une jam i sinqert ne ate cka shkruaj, o toni....

Per ate edhe kam shkruajtur me heret ne kete teme, se HARAMI nuk i ngjan HARAMIT....se ka ndryshime thelbesore ne kuptimin e gjere te tyre.

tung
    albanish by nature

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    E ku mbeti toleranca tek shqiptaret...?!

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    E ku mbeti toleranca tek shqiptaret...?!
    .....ja kjo qe bejme eshte tolerance....Intoleranti Do ta refuzonte nje diskutim te tille...
    albanish by nature

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Ha, ha...Nuh, e lexova kete "muhabetin" e fundit ne mes teje dhe Tonit, me beso, shume kam qeshe...ju parafytyroja sikur te ishit sy me sy,...ha,ha...me mire se Stupcat...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464
    kurani na meson se:

Kur femra(ne kete rast me mire do te tingellonte femija i gjinise femerore) mbush nente vjet,atehere detyrimisht duhet te vej hixhab....E tani lindet pyetja,se sa vlen ky detyrim tek vendet tona???!!Ø...Ketu pra kemi te bejme me nje shkelje te kuranit"nder ne"....

Pastaj,tek vijm tek shtyllat e islamit:

Njera nder shtyllt e islamit eshte edhe ajo qe se paku njehere duhet te shkohet ne luft per te perhapur islamin,gje qe fatmiresisht nuk praktikohet tek"ne",perjasho aty ketu disa individ te cilet tanime edhe jan te burgosur neper vendet perendimore per hapa te tille...

Vazhdojme me nje shtyll tjeter e cila eshte qe te behet haxh(turizem ne meke medine etj),gje qe edhe ketu bini ndesh me kuranin,ngase shume pak e bejne kete gje...

Si shtyll tjeter nga kurani kemi edhe axherimin(ose shprehur me mire nderrimin e orarit te ngrenjes),ku poashtu leni shume per te deshiruar,sepse
    jane te pakt e shume te pakt ata qe praktikojne nje gje te tille...

Mandej ne ku_ran,eshte oblikative qe te falen pese vakte ne dite,te mos punohet te premten,te mos pihen birra,rakija,vera,shampanja,te mos hahet mishi i derrit etj,porse edhe keto obligime nuk i keni zbatuar asnjehere...

E une mendoj se keni te drejt,ngase juve ashtu edhe sikurse vellezerit e juaj te Krishtere,qofshin ata Katolike,apo rtodoks,jeni dhe jetoni ne Europe,i perkisni pra europes.
    Mandej keni te drejt se perse nuk zbatoni rregullat kuranore,ngase shumica e juve e keni te qart se islamin na e sollen dhunshem turko_arabo_perset,dhe se neve kemi doket tona zakonet tona,dhe traditat tona,qe i kemi mbrojtur bashkarisht me gjak neper shekujt plote te dhunshem nen osmanine...E teke e fundit,nje njeri qei thote vetes se ti ARBEROR_SHQIPETAR,nuk ka se si te mos e pranoj se neve(pra ILIROARBERORET)hoqem te zinjet e ullirit nen osmanin,e per kete aresye eshte e udhes qe islamit dhe kultures arabe ne pergjithesi duhet qe tu kthehet shpina,ngase rruga jone eshte Europa per te cilen edhe kemi dhene shume nder shekuj....

Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Citim Postuar mė parė nga Sami Hyseni Lexo Postimin
    Ha, ha...Nuh, e lexova kete "muhabetin" e fundit ne mes teje dhe Tonit, me beso, shume kam qeshe...ju parafytyroja sikur te ishit sy me sy,...ha,ha...me mire se Stupcat...
    Mė detyurove tė kthehna edhe njehe sepse po duket se ende nuk jeni kjellė nga ajo qe u tha.

Keshtu qe nga debati ynė apo sic e thua ti nga "muhabeti" rrezulltoj se ky far hoxha i "famshem" po flet dicka jasht doktrinave dhe ligjeve kuranore, dmth, dicka qė Kurani nuk e ndalon, (ashtu e tha Nuh ne shkrimin e tij sepse tha se "ne Kuran nuk shskruan") ky hoxha e ndalon dhe e quan KRIM. Nuk po e them une por e nxorri ky far "muhabeti" qe ty te "qet me qeshė" apo....!

Shikoje ket video dhe kuptoje si hoxha "dijetar' Islam, flet ne emer te islamit dhe doktrines islame, flet dicka qe eshte anti njerzor - DHUNĖ dhe PADREJTESI, dhe anti diktrinor-kuranor (sipas pergjigjes se NUh), dmth, e quan "krim" nese nje femer e qet foton ne f/b!! Tash, sipas ketij hoxhe dhe atyre qe mendojne si ky, te gjitha femrat shqiptare qe e postojne - vendosin fotin ne f/b po bejne nje krim!! A eshte kjo normal? JO.

Pse "anti njerzor dhe dhunė e pa drejtesi?"
    Sepse nese eshte "KRIM" vendosja e fotos sė nje femre, kjo duhet te jet edhe per mėshkuj. Pse meshkujt mund ta vendosin foton e femrat jo? MOS... kjo eshte poshtersi dhe dhune ndaj njeriut.

Poashtu, shikoje kete video dhe pastja lexoje qendrimin e keti "muhabetit" qe ty te "qet me qeshė" apo.... se si ka kontradikta ne qendrimet islame dhe te vet individit:

Ja, tash, lexoje si pergjigjet ne ket far "muhabetin" se ti ende nuk e paske kuptuar:

Pse te jete e ndaluar ???, shkruan ne kuran gje ???.....nuk kam njohuri, por mendoj se ne arabine saudile ke ndoshta ndonje shkalle te cenzures ne lidhje me kete.....
    D.M.TH ky far hoxha po predikon dicka qe nuk eshte ne KURAN, mesimet e hoxh krasniqit qenkan doktrina te njerzve te pa mend dhe primitiv qe e quajn "KRIM" nese nje femer e vendose foton ne f/b!!!

Faqja 30 prej 43 FillimFillim ... 20282930313240 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •