Close
Faqja 46 prej 76 FillimFillim ... 36444546474856 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 451 deri 460 prej 760
    i/e regjistruar Maska e safinator
    Anëtarësuar
    29-06-2011
    Postime
    711
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Ashtu mendoj edhe une ,muslimanet sunit dhe ortodokset (besimtar te devotshem )kane treguar se jane antikombetar , te paret anojne nga Turqia e shtetet arabe te ndersa te dytet nga Greqia !
    E vertete.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin
    @e panjohura ...

Kombi nuk mbrohet me parulla te tipit "Islam will dominate dhe World" sepse dalja e shqiptareve me parulla te tilla ve ne pozite te keqe religjionet tjera, qe per fatin tone te keq i kemi me shumice.

@Lexues_

Absolutisht e vertete, por koha ka treguar qe persona te ndryshem qe reklamojne Fene perpara kombit per fatin tone te keq vijne me shume nga Islami.
    Edhe une nuk do e doja, por ja qe eshte.
    Une nuk di sa isha e kjart,une isha ajo qe bera edhe nje krahasim me pamjet e protestave ne Presheve dhe ato ne Shkup,pra ku e ceka qe duhet te ket dicka te till?
    Lexo ketu:
    http://www.forumishqiptar.com/showth...142896&page=21
    Postimi 405
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Citim Postuar më parë nga seleukeia Lexo Postimin
    http://alsat-m.tv/lajme/vendi/130804.html

Qfar loje eshte duke u luajtur me ket personin e zhdukur????
    Hmmm , mundet te jet ai deshmitari i vetem i vrasjeve ne Shkup !
    http://lajmpress.com/lajme/maqedoni/13857.html
    Mundet edhe qe eshte ne mbrojtje te Policise qe mos ti ndodhe dicka , qe eshte e mundeshme se ndryshe ska si behet pasi as ne gjyq nuk e kane derguar .

e panjohura

Kur eshte ne pyetje ruajtja e dinjitetit kombetar,cdo fe eshte e demshme (Mendoj per Shqiptaret) Ndoshta jame gabim....
    Shume BELA na bene keta , edhe me protesta na demtuan edhe (deshiroj qe mos te jete e vertet ) nese kane vra djem te rinje pa asnje arsye , kjo si ngjan njeriut e po i paguan keto berllogjet e tyre i tere kombi .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Pa dasht me te citu kshtu. Po spata qare.

Une nuk jam si ti te flas duke degjuar te tjeret dhe fjalet e tyre ti citoj. Une nuk jam as si disa disa qe te besoj ne qdo gje qka i thon te tjeret.

Une degjoj lexoj shyqyr prej Zotit qe me ka kriju me mendje dhe trup te shendosh dhe vlersimet i bej vet nese protesta ishte e drejt apo nuk ishte e drejt.
    Kur ka qen koha e protestave te drejta nuk kam munguar por tash nuk shof ndonje proteste qe behet ne menyre te drejt.
    Eh shyqyr qe na doli nje musliman i 'lexueshem" si ti
    Por pse shkrimet e tua tregojne te kunderten?!
    Edhe nje here ,une thashe shumica e besimtareve te devotshem,pra ata qe besojne se librat perkates te feve te tyre jane e verteta apsolute e jo ata njerez qe pa fajin e tyre i perkasin ketyre feve te lartepermendura.

Shqipetart e tan njerzimi kan vetem nje Zot,e boll ma me keto komplekse ideologjish fetare,e po ju them qe mos guxoni ma te dilni me aso paradash alla hamas e hezbollahash,se enver hoxhat ala skan vdek per ate pune,ju tredhen prap ju var per mjekrrash

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Une nuk di sa isha e kjart,une isha ajo qe bera edhe nje krahasim me pamjet e protestave ne Presheve dhe ato ne Shkup,pra ku e ceka qe duhet te ket dicka te till?
    Lexo ketu:
    http://www.forumishqiptar.com/showth...142896&page=21
    Postimi 405
    Je plotesisht OK.
    Po te me lexosh tek citimi i pare do e kuptosh qe une te mbeshtes, dhe postimi i dyte ishte plotesues.

What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Eh shyqyr qe na doli nje musliman i 'lexueshem" si ti
    Por pse shkrimet e tua tregojne te kunderten?!
    Edhe nje here ,une thashe shumica e besimtareve te devotshem,pra ata qe besojne se librat perkates te feve te tyre jane e verteta apsolute e jo ata njerez qe pa fajin e tyre i perkasin ketyre feve te lartepermendura.
    E di si.

Ata bilem po bejn diqka.

Personat si ju nuk po bejn asgje. Per mendimin tim ju jeni ne nje shkalle me te ulet se ta.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    E di si.

Ata bilem po bejn diqka.
    Me mire hiq se flliq

Alter ego Moderatus Maska e yllbardh
    Anëtarësuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    as vetë se di.... :)
    Postime
    808
    Ne pergjithesi mendova se ka edhe raste te izoluara si ti
    Gjeneralisimi (përgjithësimi) asnjëherë nuk është në dobi të kombit. Kur njeriu gjeneralizonë atëherë edhe shumë lehtë mundë të gaboj dhe me këtë nuk bënë asgjë vetëm se ndjellë përçarje, e cila vetëm se është në rritje e sipër brenda popullit tonë.
    Shqiptari që derdhë gjak shqiptari nuk meriton të quhet shqiptarë

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Me mire hiq se flliq

Por ju hiqi po qendroni ulur ne flliq Apo po ju pelqen qe te qendroni ulur aty ?

Per deri ska me te mire duhet te ndjekim dhe keta. Atehere dilni ju t'ju shohim se si do te veproni. Apo sdini me shume dhe vetem me shkronja kompjuteri te beheni patriot.

Faqja 46 prej 76 FillimFillim ... 36444546474856 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •