Close
Faqja 45 prej 76 FillimFillim ... 35434445464755 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 441 deri 450 prej 760
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin

Nuk dua tu hy ketyre cilesimeve por deri me tani, me pozitive per kombin shqiptar jane Bektashizmi dhe Katolicizmi.
    Ashtu mendoj edhe une ,muslimanet sunit dhe ortodokset (besimtar te devotshem )kane treguar se jane antikombetar , te paret anojne nga Turqia e shtetet arabe te ndersa te dytet nga Greqia !

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Ashtu mendoj edhe une ,muslimanet sunit dhe ortodokset (besimtar te devotshem )kane treguar se jane antikombetar , te paret anojne nga Turqia e shtetet arabe te ndersa te dytet nga Greqia !

Me qka kan treguar qe jan antikombetar ?.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Me qka kan treguar qe jan antikombetar ?.
    Protesta ne Shkup p.sh eshte vetem njera nga shume fakte qe me qojne ne kete konkludim!!!

Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Protesta ne Shkup p.sh eshte vetem njera nga shume fakte qe me qojne ne kete konkludim!!!
    une nuk isha ne ate protest dhe i perkas besimit islam

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Besoj qe isha shum e kjart ne mendimin e dhene,pa e nenvlersua asnje fe,pra para te gjithave eshte kombi,ne kete rast jemi ne ata qe duhet ta mbrojm kombin,pa dallime feje....
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    une nuk isha ne ate protest dhe i perkas besimit islam
    Ne pergjithesi mendova se ka edhe raste te izoluara si ti

Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Nuk shte mire te thuhet siq tha "ane" qe njerezit qe i perkasin besimit sunit islam jan antikombetar.

Une njof shume dhe jo qe njof po kam edhe familjar qe ne vitet 98-ta vdiqen po me kete besim islam per kete vend.

Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Ne pergjithesi mendova se ka edhe raste te izoluara si ti

Pa dasht me te citu kshtu. Po spata qare.

Une nuk jam si ti te flas duke degjuar te tjeret dhe fjalet e tyre ti citoj. Une nuk jam as si disa disa qe te besoj ne qdo gje qka i thon te tjeret.

Une degjoj lexoj shyqyr prej Zotit qe me ka kriju me mendje dhe trup te shendosh dhe vlersimet i bej vet nese protesta ishte e drejt apo nuk ishte e drejt.
    Kur ka qen koha e protestave te drejta nuk kam munguar por tash nuk shof ndonje proteste qe behet ne menyre te drejt.

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    @e panjohura ...

Kombi nuk mbrohet me parulla te tipit "Islam will dominate dhe World" sepse dalja e shqiptareve me parulla te tilla ve ne pozite te keqe religjionet tjera, qe per fatin tone te keq i kemi me shumice.

@Lexues_

Absolutisht e vertete, por koha ka treguar qe persona te ndryshem qe reklamojne Fene perpara kombit per fatin tone te keq vijne me shume nga Islami.
    Edhe une nuk do e doja, por ja qe eshte.
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin
    @e panjohura ...

Kombi nuk mbrohet me parulla te tipit "Islam will dominate dhe World" sepse dalja e shqiptareve me parulla te tilla ve ne pozite te keqe religjionet tjera, qe per fatin tone te keq i kemi me shumice.

Eh per kete arsye une them qe ketu prapa ketyre shqiptareve qe nuk shofin larg. Fshihen pse jo sherbimet serbe greke ruse iraniane. Permes shqiptareve.

Faqja 45 prej 76 FillimFillim ... 35434445464755 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •