Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 22
    faraone Maska e tutankamon
    Anëtarësuar
    11-03-2009
    Vendndodhja
    perball komshiut
    Postime
    3,009

Ajo kërkon më shumë seks, ai kërkon ndihmë nga policia

I është dashur të telefonojë policinë për t'i dhënë fund asaj që nga një aventurë kënaqësie ishte shndërruar në rrëmbim personi me qëllim abuzimin seksual.

Siç informon noa.al, një 39 vjeçar njohu në një bar në Monaco di Baviera - Gjermani, një grua 4 vjet më të madhe se ai.

Nga aty përfundoi në shtëpinë e saj për të kaluar një natë të gjatë të mbushur me seks.

Por në kohën që i lodhur dhe i sfilitur tentoi të largohej, gruaja e ndaloi nga ku u detyrua të mbyllej në ballkon dhe lajmëroi policinë e cila ndërhyri për ta liruar.

Ardhja e forcave policore zbardhi faktin se gruaja ishte e etur për seks, dhe donte të vazhdonte aventurën, kurse 43 vjecari tha se ajo që i ndodhi ishte dicka e rrallë, u detyrua të kërkonte ndihmë pikërisht sepse s'po e përballonte më dëshirën epshore të 43 vjecares. a.y/noa.al
    Ndryshuar për herë të fundit nga tutankamon : 13-04-2012 më 14:37
    Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga tutankamon Lexo Postimin
    I është dashur të telefonojë policinë për t'i dhënë fund asaj që nga një aventurë kënaqësie ishte shndërruar në rrëmbim personi me qëllim abuzimin seksual.

Siç informon noa.al, një 43 vjeçar njohu në një bar në Monaco di Baviera - Gjermani, një grua 4 vjet më të madhe se ai.

Nga aty përfundoi në shtëpinë e saj për të kaluar një natë të gjatë të mbushur me seks.

Por në kohën që i lodhur dhe i sfilitur tentoi të largohej, gruaja e ndaloi nga ku u detyrua të mbyllej në ballkon dhe lajmëroi policinë e cila ndërhyri për ta liruar.

Ardhja e forcave policore zbardhi faktin se gruaja ishte e etur për seks, dhe donte të vazhdonte aventurën, kurse 41 vjecari tha se ajo që i ndodhi ishte dicka e rrallë, u detyrua të kërkonte ndihmë pikërisht sepse s'po e përballonte më dëshirën epshore të 39 vjecares. a.y/noa.al

Ne hall te madh jane te dy lol
    I LOVE GOD

j&g

Anëtarësuar
    11-03-2009
    Vendndodhja
    perball komshiut
    Postime
    3,009
    Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    Ne hall te madh jane te dy lol
    po mir mi, them un nime..pse se bojn i xhiro knej ka lagja ime kto gjermonkat...ppp

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anëtarësuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531

Siç informon noa.al, një 43 vjeçar njohu në një bar në Monaco di Baviera - Gjermani, një grua 4 vjet më të madhe se ai.

Ardhja e forcave policore zbardhi faktin se gruaja ishte e etur për seks, dhe donte të vazhdonte aventurën, kurse 43 vjecari tha se ajo që i ndodhi ishte dicka e rrallë, u detyrua të kërkonte ndihmë pikërisht sepse s'po e përballonte më dëshirën epshore të 39 vjecares. a.y/noa.al
    Tani ajo sa vjeçe ishte 39 apo 47 ? :-D
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    po mir mi, them un nime..pse se bojn i xhiro knej ka lagja ime kto gjermonkat...ppp
    ahhah po te kam thene pra bej me shume reklama vetes qe te vijne kliente te reja ahahah :P i call it lack of advertisement
    I LOVE GOD

j&g

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Tutankamon mos i lër zjarret të digjen kotë se na digjet Gjermania pastaj.

Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga [PaRTiZoNi] Lexo Postimin
    varet cfare makine llogaritse perdor lol. got to love our journalists vetem flori iu krijon mendja ahaah
    I LOVE GOD

j&g

***VIP***
    Anëtarësuar
    26-08-2008
    Postime
    800
    varet cfare makine llogaritse perdor lol. got to love our journalists vetem flori iu krijon mendja ahaah
    Nuk ka faj gazetari; ne fakt ai/ajo eshte diplomuar ne gazetari dhe jo ne matematike.
    Moderator, e di vet ti...

Anëtarësuar
    11-03-2009
    Vendndodhja
    perball komshiut
    Postime
    3,009
    Citim Postuar më parë nga [PaRTiZoNi] Lexo Postimin
    ja partizoni vrimen ma t vogel gjeti////pppp o me ne ti se ishte e kunderta..e gurrulllova nime..p

ahhah po te kam thene pra bej me shume reklama vetes qe te vijne kliente te reja ahahah :P i call it lack of advertisement
    e ca duhet me bo?? me nxjerr ca foto nudo ose tu bo seks??ppp

Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    ja partizoni vrimen ma t vogel gjeti////pppp o me ne ti se ishte e kunderta..e gurrulllova nime..p

e ca duhet me bo?? me nxjerr ca foto nudo ose tu bo seks??ppp
    ahahah mos kalo ne kaq ekstrem lol.

shiu nuk eshte ndonje llogaritje e nderlikuar kjo eshte basic po nuk di te bej edhe ket gazetari ateher eshte e kote te diskutojme lol btw i wonder si i bejn pagesat me leket
    I LOVE GOD

j&g

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •