grafik kart nuk me njef monitorin kam provuar ne tjeter pc ben ne pc time jo kam futur nje tjeter grafik ben pok kjo grafika tjeter esht ne tjeter priz
grafik kart nuk me njef monitorin kam provuar ne tjeter pc ben ne pc time jo kam futur nje tjeter grafik ben pok kjo grafika tjeter esht ne tjeter priz
Me sa pershkruan nuk besoj se ndodh dicka e tille, dhe po do ta vertetosh mer nje ekran tjeter (pa ndryshuar gje) dhe 99% as ai ekran nuk do punoje.
Hiqe nga priza kompjuterit, shtyp butonin e ndezjes (pa korend, te iki elekticiteti qe ka mbajtur), vendose shum mir karten, vure ne priz dhe ndize prap.
Po nuk punoi provo dhe nje tjeter slot.
[QUOTE=user010;3395883]Me sa pershkruan nuk besoj se ndodh dicka e tille, dhe po do ta vertetosh mer nje ekran tjeter (pa ndryshuar gje) dhe 99% as ai ekran nuk do punoje.
Hiqe nga priza kompjuterit, shtyp butonin e ndezjes (pa korend, te iki elekticiteti qe ka mbajtur), vendose shum mir karten, vure ne priz dhe ndize prap.
Po nuk punoi provo dhe nje tjeter slot.[/QU
po esht e vertet kjo qe ti thu se edhe kte e kam provuar po tjetra esht se ne nje kompjuter tjeter qe un kam kjo krafik e njeh monitorin po ne kompjuterin qe esht bler po me ket grafik nuk me ben sa e kam pasur vindows vista sme ka ndodh as nje her te kam problem tani qe kam windovs 7 disa her ka ndodh qe te mos e njeh monitorin po tani se njeh me
Me pak veshtirsi po e kuptoje, nuk ke vene, as pika as presje.
Nesje, po munde na thuaj ne qofte se behete fjale per te njejtin slot (vend, hyrje nuk e di si quet shqip), me nje fjale, e ke vene karten qe te punon tek slot-i i asaj qe nuk te punon?
Kjo eshte karta qe ke.
http://www.aztekcomputers.com/prod_i...42/2667370.jpg
kabllin e monitorit ku e ke lidhur?
1.Ne Portin e bardhe te madh me shume brima(DVI)?
2.Ne portin VGA blu ne mes?
3.Ne portin e zi te ngushte HDMI?
A ke instaluar drajverat nga disku per kete videokarte?
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Me fal, mbase nuk isha shum i qarte, un doja te maresh karten qe nuk punon dhe ta vendosesh tek vendi i asaj qe punon, lere ne ane ate qe punon dhe provo ca do behet.
Kjo eshte e rendesishme sepse eleminojme nje dyshim edhe meremi me gjera te tjera qe mund te dyshojme.
Krijoni Kontakt