Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 69
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar mė parė nga Gogi Lexo Postimin
    Ngom Hard. Une po te tregoj ty, e ti tregoj kujna dush.

Per marre te zotit ka me i bo PDK ne zgjedhjet e Ferzajt kta fashistet qe rrehin Magjup.

Perpara kane thon: edhe me te rreh magjupi osht marre edhe me e rreh magjupin osht marre. Keta rrehin magjup.
    ......s'ju ka mbet qeter pun o Gogi......qe qfar niveli kan ra...!!!! sedi a e shohin keta ku kan ardh me qka mirren ...ncncncncncn...turpi i kombit shqiptar jan keta Vetfundosja...

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anėtarėsuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    Romet ne luften e kosoves ishin me serbet dhe masakrun shqiptare.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

i/e regjistruar Maska e Bajraku
    Anėtarėsuar
    29-02-2012
    Postime
    498
    A.Demaqi paska me u merzite per kete ngjarje,se aje i don shume magjupet.

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anėtarėsuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Citim Postuar mė parė nga Bajraku Lexo Postimin
    A.Demaqi paska me u merzite per kete ngjarje,se aje i don shume magjupet.
    Ademi , din mirė me kendue magjupisht .

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Tash qenkan qu magjupt ,haqjde pun hajde .Per ket psikon dihet qe as vet nuk e din se kujt duhet ti dali zot , po nuk ma ka marr mendja qe eshte me kombesi magjup ,un e di qe jan ne aleanc me magjupt ,po qe kan ardh magjupt edhe ne forumin shqiptar tash e vertetova,po mua me vjen pak si qudi ,se si ky Gogi ,po e ban gjith ket fyerje ndaj nji partie shqiptare per magjup .
    Miku i thacit ne serbi, tadic institucionalisht ka shpall perzamjen e magjupeve nga serbia , kurse i paska shti qeverin kriminale qe te organizoj mbrojtjen e magjupeve ,qe kur serbia ti ndjek magjupet ,ata te vijn ne kosovė si viktima,e qe popullit shqiptar ne kosovė, mos ti vjen e pa pritur ,pasi paskan marr aksion per sensibilizimin e popullit se magjupet duhet rrespektuar,un mendoj qe kjo tem duhet te mbyllet nga moderatoret ,pasi kjo eshte e pregatitur nga qeveria kriminale ku nepermjet magjupeve qe i ka shkep neper forume ,ta pregatis popullin me parollen "magjupet ne rrezik ,kosova ju pret"
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sharri-Liburna : 11-04-2012 mė 16:01
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    Me ni fjal faji i albinit qe ka qellu aty?

Kto idhtaret e bashkim vllaznimit gogla me hard (skinheadin qe u dhimen mangupat qe knojn shkinisht) e kan hallin tjeter kun.
    Derjans ,pse more mik po merresh me magjup ,ti nuk mundesh me e bind magjupin ,me i urrejt magjupt ,po te mbyllet kjo tem se ka prapavij politike ,ku e thash me lart.
    Kta kan marr urdher nga serbia ,e cila ka nder mend ti perzen magjupet nga serbia e ti bjen ne kosovė.

Beograd: Nga pėrleshjet e policisė me protestuesit anti-romė, 14 tė plagosur

Policia thotė se 14 vetė janė plagosur nė pėrleshjet ndėrmjet pjesėtarėve tė policisė dhe personave qė gjuanin me gurė, nė shenjė tė protestės kundėr vendbanimit tė ri tė romėve nė njė lagje tė Beogradit. Policia tha sot se 12 pjesėtarė tė saj dhe dy protestues janė plagosur nė pėrleshjet e sė dielės.Policia ishte pėrpjekur ta mbrojė vendbanimin pėr romėt, tė cilėt do tė vendosen kėtu nga njė lagje joformale e tyre, nė njė pjesė tė qendrės sė Beogradit.Vlerėsohet se nė Serbi jetojnė afro 500 mijė romė, ose 7% tė popullatės.Prej vitit 2009, sė paku shtatė dėbime me forcė nga vendbanimet joformale tė romėve kanė ndodhur nė kryeqytetin e Serbisė.Siē raporton agjencia AP nga Beogradi, romėt nė Serbi, pėrfshirė edhe ata qė u larguan nga Kosova pas luftės sė vitit 1999, shpeshherė ballafaqohen me keqtrajtim nga ekstremistėt serbė dhe grupet nacionaliste. REL
    Al Sat.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sharri-Liburna : 11-04-2012 mė 16:09

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    Hard e gogi a muni me na kallxu ne cil front keni luftu ju dy?
    O derjans kete far m*ti e njof po ska ma pis se ky bre zoti i qit fare ket lloj njerzi se na muren nqaf .

Ky e din kur e kan bombardu fshatin e tij se ku ka ik se qfar lufte mor vlla , ata te luftes jane tjeter lloj .

Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Shpallje raciste nė Beograd

Publikuar: 11.04.2012 - 13:46

Beograd, 11 prill - "Shpėrngul romėt (ciganėt) nga rrethi juaj", thotė njė shpallje e vendosur nėpėr shenja komunikacioni nė Beograd, njofton Blic.

Edhe pse shpallja ka nxitur shumė reagime, ende nuk janė kapur autorėt e shpalljes.
    http://koha.net/?page=1,15,95187

A po e kuptoni tash pse ky far hard psikoja eshte qu ne mbrojtje te magjupeve.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sharri-Liburna : 11-04-2012 mė 16:21

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar mė parė nga Milkway Lexo Postimin
    O derjans kete far m*ti e njof po ska ma pis se ky bre zoti i qit fare ket lloj njerzi se na muren nqaf .

Ky e din kur e kan bombardu fshatin e tij se ku ka ik se qfar lufte mor vlla , ata te luftes jane tjeter lloj .
    ...ti me njeh mu???....
    ...ok trego mosi me njeh qka kam bo une ???? qe jam pis edhe m*t.

...ok trego kur kam ik, se ti me njeh mu edhe din gjera per mu ...
    hajt trego ku kam ik ?????

Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar mė parė nga Hard Lexo Postimin
    ...ti me njeh mu???....
    ...ok trego mosi me njeh qka kam bo une ???? qe jam pis edhe m*t.

...ok trego kur kam ik, se ti me njeh mu edhe din gjera per mu ...
    hajt trego ku kam ik ?????
    Ne mahall te magjupeve..

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •