Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 69
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga Gogi Lexo Postimin
    Ju nuk jeni gje tjeter, vec mjerimi i kombit. Ju keshtu e integeroni kosoven, jo ne BE po ne levizjen e maos.
    O qyrr shkiet po te vrasin e ty te dhimet mangupi. Po ske faj se rrezik ne shpi nat e dit serbisht knon ti.
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    ne kohen e diktatures ne Shqiperi trimat numeroheshin me gishta ,po sot?

e njejta gje ndodh me Kosoven sot. birbilushat e Albinit e dine qe nuk i prek kush.
    Drague kur ke me fol naj her qart ne jeten tane.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    25-09-2011
    Postime
    329
    Juve perparimtaret te cilet pikelloheni se nje magjypit i eshte hequr nje shpute as adhe nje rreshte nuk e keni hedhur ne tema per masakrime dhe poshterime te Shqiptareve ne Kosove dhe treva te tjera!

I lumte djalit, don te flase serbishte ai te shkoje atje ku ka serb!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    Gentian Sala nuk asht kryetar i asni levizje ose partie asht thjesht ni aktivist i levizjes "blej shqip"
    Eshte figure publike!
    Une e ti ja mshojme n'shuplake, s'na njeh kush, nuk thone e goditi nje shqiptar por thone u zune dy te rinje apo pleq!

Ndersa ai eshte figure publike, ka pergjithesi ndaj asaj levizje qe perfaqson edhe ndjekesit e saj.

JUDO Maska e Gogi
    Anėtarėsuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,669
    Cka ke ba ti gogel qe po hapesh bythesh kaq shum ktu tu kallxu cka mund te bojn e cka sbojn te tjeret?

Tu dhimt magjypi a?
    Shiko ( se njeri si ti nuk merr vesh, pa ja vizatu), te gjithe njerzit duhet te te dhimbsen dhe te mbrohet e drejta e tyre per shprehje dhe liri te shprehjes. Per ju fashistet keto te drejta nuk ekzistojne. Vec Policia e kosoves ju bjen hakesh ju, duhet me ju a bo sikur Fisnik Ismailit me ju ni britma larg kur e rrezojne. Se ju kur e gjeni bute nuk ndaleni.

Lej tash bythat (mos e flliq fjalorin) ose shko sillu te ***** magjupit.
    “Kush ėshtė prej jush pa mėkat, le ta gjuajė i pari gurin nė tė!”

Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga white_snake Lexo Postimin
    Eshte figure publike!
    Une e ti ja mshojme n'shuplake, s'na njeh kush, nuk thone e goditi nje shqiptar por thone u zune dy te rinje apo pleq!

Ndersa ai eshte figure publike, ka pergjithesi ndaj asaj levizje qe perfaqson edhe ndjekesit e saj.
    Figure publike? Un kurr nuk kam ni per te deri me sot

qysh kur aktivistet e shoqatave ose antaret e thjeshte konsiderohen figura publike?

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Ue disa her kam thene se levizja vetevendosje eshte levizje huligane-fashiste. Cka ke per ti thene dikuj, kur ai godet nje Ashkali apo rom...!

Keta kaq munden kaq bejn sepse me shume nuk mund te bejne, nuk kane fuqi te bejn diq me shume.
    Qfare fuqie keni ju pra,e shihni situaten ne veri apo ju nevojiten syzet?He pra tregojeni njhere qka mund te ju beni serbeve,se ngelem duke ju degjuar blla blla-t e juaja

Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Shiko ( se njeri si ti nuk merr vesh, pa ja vizatu), te gjithe njerzit duhet te te dhimbsen dhe te mbrohet e drejta e tyre per shprehje dhe liri te shprehjes. Per ju fashistet keto te drejta nuk ekzistojne. Vec Policia e kosoves ju bjen hakesh ju, duhet me ju a bo sikur Fisnik Ismailit me ju ni britma larg kur e rrezojne. Se ju kur e gjeni bute nuk ndaleni.

Lej tash bythat (mos e flliq fjalorin) ose shko sillu te ***** magjupit.
    Po te drejtat tona more pusht kush ka me i mbrojt

policia e kosoves asht shum e fort me shqiptar. E pam me shkie te shtrim si derra per toke ose tu ik me vrap me kalu uren pardje.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Ue disa her kam thene se levizja vetevendosje eshte levizje huligane-fashiste. Cka ke per ti thene dikuj, kur ai godet nje Ashkali apo rom...!

Keta kaq munden kaq bejn sepse me shume nuk mund te bejne, nuk kane fuqi te bejn diq me shume.
    ...edhe une e kam thene....sja vlen barra qeran ketyre gomarve...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Gentian Sala, aktivisti nga Shqipėria i fushatės "Blej shqip" nė prani edhe tė liderit tė Vetėvendosjes, Albin Kurti i ka rėnė shuplakė njė kėngėtari rom nė qendėr tė Tiranės. Sic ka raportuar Klan Kosova, Sala ishte nė lokal kur nė Ditėn Ndėrkombėtare tė Romėve, artisti nga Kosova qė ėshtė edhe vet rom po kėndonte kėngėn "Gjurgjevdan" nė serbisht.
    Incidentin e ka pohuar pronari i lokalit ndėrsa vet kėngėgari nuk ka dashur ta komentoj. Gentian Sala ka thėnė se "nuk e ka goditur me flakaresh por me qejf do ta godisja". Artisti ėshtė pjesė e grupit Gipsy Groove nga Kosova. Vetėvendosje nuk ka dashur ta komentoj rastin. /indeksonline/
    Figure publike? Un kurr nuk kam ni per te deri me sot

qysh kur aktivistet e shoqatave ose antaret e thjeshte konsiderohen figura publike?
    Drejans, ndac ppranoje ndac jo, eshte shume gje e rende.
    Albini ka qen vet aty prezent! Bie ne sy shume per keq! Ky eshte mendimi e opinioni im.

Sic thash edhe me siper, po te vepronte vetem, si individ as nuk do arrinte te shkruhej nje artikull i till, harro me te publikohej!

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •