Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 24 prej 24
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    Ne Kosove Gjendje Alarmante Kurse Hahim Thaqi Tarahenet Neper Do Seminare Me Lloj Lloj Matufi Ne Per Europ Kurse Ne Vendin E Tie Vriten Qytetaret
    oooo more beni 333 ju jeni vetem nje dore e zgjatur e serbis ne kosove -dhe asgje me shume ti ke dore aty.

Ti more tradhtare i keti populli shume lete eben me marr vendim dhe me vra shki po kete ti nuk ethu me zemer se je vet i till..
    ket e deshiron ti dhe per nja 5 ore te mblidhet kshilli i sigurimt dhe ti kerkoj be dhe kforit ti marr nen kontroll te gjithe veriun dhe perfundimishte te shkput at pjes nga kosova keo pune siq thu ti dhe vv nuk behen brenda nate as per dy ore e as per nje muaj eshte interes i gjdo politikani qe te veproj me gjak ftohsi e jo me humbje ..se kfori ju del ne ndihum shkive juve dhe policia eeulexsit kosova nuk mundet tani te hy ne konfliket me kforin dhe eulexsin ooooj turllajke

Publikuar: 13.04.2012 - 20:58
    Prishtinë, 13 prill - Misioni paqeruajtës i NATO-s në Kosovë, KFOR ka hedhur poshtë raportimet e disa mediumeve në Prishtinë se gjoja pjesëtarët e tij kanë bastisur Njësinë Speciale të Policisë së Kosovës – ROSU.

“Këtë javë ka pasur dy incidente të raportimeve të rrejshme në media. Raportimi i tretë i pasaktë ka ndodhur sot në lidhje me raportet tona me Policinë e Kosovës”, ka thënë për Radion Evropa e Lirë zëdhënësi i KFOR-it, Uve Nowicki. Ai ka thënë se misioni i NATO-s e konsideron Policinë e Kosovës si partnerin më të besueshëm dhe më të aftë kur është në pyetje sigurimi i ambientit të qetë dhe të sigurt.

“KFOR-i kurrë nuk e ka parë nevojën për të kontrolluar apo monitoruar ndonjë element të Policisë së Kosovës, andaj edhe hedh poshtë raportimet e sotme të rreme”, ka deklaruar Nowicki. Ai ka thënë se “thashethemet e tilla shërbejnë vetëm për të minuar bashkëpunimin tonë të ngushtë me partnerët”.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-09-2010
    Vendndodhja
    Franc
    Postime
    180

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •