Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9

A po ruhet/kontrollohet kufiri ndërmjet Kosovës dhe Serbisë nga forcat tona?

Pas incidentit që ndodhi ditë më parë pëgjatë vijës kufitare ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, ku për pasojë u prangosën dy ushtarë shqiptarë, a janë mobilizuar forcat tona për ta ruajtur kufirin, apo nuk dalin fare më?
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

ia vlen të postosh e të mundohesh për gjithë këta lexues.
    Ju falënderoj miq. Kurrë nuk do të lodhem.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

***VIP***
    Anëtarësuar
    26-08-2008
    Postime
    800
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Pas incidentit që ndodhi ditë më parë pëgjatë vijës kufitare ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, ku për pasojë u prangosën dy ushtarë shqiptarë, a janë mobilizuar forcat tona për ta ruajtur kufirin, apo nuk dalin fare më?

Sa bukur e thote... "forcat tona". Ku kemi forca ne mer amon...
    Moderator, e di vet ti...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Pamvarsisht asaj qe jam simpatizues i LVV , kjo qeveri definitivisht duhet sa me shpejte te largohet se eshte qeveri e deshtume , gje qe shifet ne te gjitha pikepamjet !
    Koment z'duhet me shume .

Cfar policije eshte kjo :
    http://www.youtube.com/watch?feature...v=CPZ5T3fnQHw#!

Krahasimi me policet Sllave :
    http://www.youtube.com/watch?v=pNR2E...eature=related
    Ndryshuar për herë të fundit nga Genti.. : 09-04-2012 më 18:41

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    jo qe nuk ruhet kufiri me serbin por kurr nuk esht ruajtur as tash bajram rexhepi dueht te ik nga posti qe ka pore edhe krye polici shpend maxhuni

albania is the best Maska e ismani
    Anëtarësuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    tetova
    Postime
    583
    100 vite shtet 100 VJET KRENARI 100 VITE SAKRIFIC TERE JETEN TE BASHKUM KOSOV ILIRD CAMERI MALSI

albania is the best Maska e ismani
    Anëtarësuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    tetova
    Postime
    583
    100 vite shtet 100 VJET KRENARI 100 VITE SAKRIFIC TERE JETEN TE BASHKUM KOSOV ILIRD CAMERI MALSI

ja cka më shkruan një mik në privat

Eshte teper e ulet dhe deshperuese qe disa "komandant" te llugave,duke keqperdore emrin dhe respektin qe gezon UCK,i fusin hundet kudo duke synuar qe me nepotizem dhe servilizem te sigurojne pozita dhe funksione vetem per te afermit e tyre (sepse per vete jane rehatuar qyshmoti).Kjo eshte irituese dhe te shtyn t'i pshtyjsh ne surrat duke iu thene "te pshurrsha lirine per te cilen kinse kane luftuar keta tipa....." e kete e kane xhoker dhe leternjoftim te vetin kurdo qe ju duhet. Hej,more....per bese jemi ne nivel me magjupet sa i perket shtetndertimit !

Publikuar: 13.04.2012 - 20:58
    Prishtinë, 13 prill - Misioni paqeruajtës i NATO-s në Kosovë, KFOR ka hedhur poshtë raportimet e disa mediumeve në Prishtinë se gjoja pjesëtarët e tij kanë bastisur Njësinë Speciale të Policisë së Kosovës – ROSU.

“Këtë javë ka pasur dy incidente të raportimeve të rrejshme në media. Raportimi i tretë i pasaktë ka ndodhur sot në lidhje me raportet tona me Policinë e Kosovës”, ka thënë për Radion Evropa e Lirë zëdhënësi i KFOR-it, Uve Nowicki. Ai ka thënë se misioni i NATO-s e konsideron Policinë e Kosovës si partnerin më të besueshëm dhe më të aftë kur është në pyetje sigurimi i ambientit të qetë dhe të sigurt.

“KFOR-i kurrë nuk e ka parë nevojën për të kontrolluar apo monitoruar ndonjë element të Policisë së Kosovës, andaj edhe hedh poshtë raportimet e sotme të rreme”, ka deklaruar Nowicki. Ai ka thënë se “thashethemet e tilla shërbejnë vetëm për të minuar bashkëpunimin tonë të ngushtë me partnerët”.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •