Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 14

Prej se është "paraqitur" Ngrohja Globale u mërdhimë së ftohti!

Këto vitet e fundit paralelisht me "gripin e shpendëve", "gripin e derrave", "shkencëtarët" zbuluan ngrohjen globale ku nga ky zbulim shumë njerëz u stresuan. Në pranverën e këtij viti po i them një shokut që ishte edhe më i stresuar se unë:
    "More NN, prej se u paraqit ngrohja globale, u mërdhimë së ftohtit"

Vërtet sivjet në Danimarkë thuaja se nuk ka pasur verë fare. Paramendo, sot e dha në lajme RTK, në Kosovë ka rënë borë!!

Hajde ngrohje globale, hajde!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 27-10-2010 më 10:14
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Mund te lexosh tek nenforumi i shkences per ngrohjen globale. Ngrohja globale nuk do te thote qe ti do kesh ngrohte, mund edhe te kete si pasoje nje epoke akullnajash.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Mund te lexosh tek nenforumi i shkences per ngrohjen globale. Ngrohja globale nuk do te thote qe ti do kesh ngrohte, mund edhe te kete si pasoje nje epoke akullnajash.
    Përshëndetje apollyon. E kam lexuar te nënforumi ashtu sic kam lexuar edhe për gripin e shpendëve dhe të derrave. Por dolën gënjeshtra. Në këtë kohë, kur teknologjia ka arritur kaq lart ka mundësi të shumta për dezinformata apo për "informata" të qëllimshme. Unë them se gjithë këto janë lojëra të shteteve të mëdha, sepse peshku i madh do t'i krijojë karrem peshkut të vogël me brockula të tilla për ta kapur më lehtë.
    Vërtet duhet të kujdesemi për ambientin, por .... këto më duken shpifje, sepse toka do ta ruaj ekujlibrin e vet dhe nëse shkrihet dikah do të ngrihet në anën tjetër, në polin tjetër.

Nëse është kështu atëherë do të ishte dashur ta quanin ftohje ose "ngrirje" globale., sepse ngrohja dhe ftohja janë e kundërta e njëra-tjetrës.

P.S. Se gati harrova: para se të "zbulohej" ngrohja globale mbaj mend të kam lexuar se përkundrazi toka po ftohet!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 27-10-2010 më 10:36

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Shiko se bota gjithmone e me teper po shtohet ne popullsi, dhe si pasoje shtohen uzina fabrika etj etj etj.. ka mbipopullim, te shohesh dokumentare se sa pyje priten ne dite, apo sa male rrenohen habitesh fare. Nejse dihet qe shumica e ktyre gjerave jan propagande, por prap..
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Shiko se bota gjithmone e me teper po shtohet ne popullsi, dhe si pasoje shtohen uzina fabrika etj etj etj.. ka mbipopullim, te shohesh dokumentare se sa pyje priten ne dite, apo sa male rrenohen habitesh fare. Nejse dihet qe shumica e ktyre gjerave jan propagande, por prap..
    Ke shumë të drejtë. Mbipopullimin i gjendet ilaci besoj. Për mua shpesh herë është shqetësues faktori njeri. Dhe prej këtij frikësohem shumë. Unë e kam frikë të them të drejtën atomin. Medet po ra në dorë ku s'duhet!

Në botë ka kaq atom sa të digjet bota tri herë ( ndoshta edhe më shumë). Kjo mjafton. dy herët tjera shkojnë bosh!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 27-10-2010 më 10:55

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Kjo teme duhet levizur tek nenforumi i humorit

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Po me po ,ngrohje globale , te gjithe me rroba banjo i sheh neper rruge
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Citim Postuar më parë nga broken_smile Lexo Postimin
    Kjo teme duhet levizur tek nenforumi i humorit
    edhe ke të drejtë. ndoshta mund të merret si humor, por nganjëherë me humor sulmohen gjera shumë serioze,ciç thotë fjala "qesh e ngjesh"!

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    edhe ke të drejtë. ndoshta mund të merret si humor, por nganjëherë me humor sulmohen gjera shumë serioze,ciç thotë fjala "qesh e ngjesh"!
    Po sigurisht, sidomos kur e gjitha nis nga nje bisede e frytshme mes dy shokesh si ne rastin tend.
    "More NN, prej se u paraqit ngrohja globale, u mërdhimë së ftohtit"
    Edhe tjetri ia priti: Po he pra, kete po mendoja edhe une. A mos jemi plak ne qe po merdhijme qe tani ne pranvere apo ka filluar vertet i ftohti?
    Dhe pasi te dy shoket maten pellembe per pellembe temperaturen ne te gjithe territorin e Danimarkes, u binden plotesisht qe pershtypjet e tyre ishin te drejta.
    Ah keta "shkencetaret" qe nuk dine te dallojne as te ftohten nga e ngrohta, pse neve do na e hedhin keta?

Hajde ngrohje, hajde! ( bërrrr, bërrrrr)

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •