Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 13 prej 13
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    Ja merr vlla ! Ja ku e paska Basha nji punetor komunale te devotshem ! Cfare na nxin jeten kot ky duke punu si Kryeminister ?

Ah Salih Plehra ..... Salih Plehra ....! Po pastroke vendin nga Plehrat ! Por plehra e pare e duhet te zhduket je vete ti more qe as plehrat nuk te pranojne ne gjirin e tyre se i ben pis ...!

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Basha: Të kontribuojmë për një mjedis të pastër
    Bota Sot

Bashkia e Tiranës i bashkohet nismës, pastron 7 pika të nxehta mjedisore
    Kontrasti i ambientit brenda me atë jashtë shtëpisë, është realiteti i shëmtuar që na shoqëron çdo ditë.

Shkaktarët kryesorë të ndotjes së cilësisë së jetës, janë vetë qytetarët të cilët nuk zbatojnë normat bazë të edukatës qytetare që mësohet në vitet e para të shkollës fillore.

Në 20 prill, ditën e angazhimit vullnetar për pastrimin e mjedisit në të gjithë vendin, Bashkia e Tiranës i është bashkuar nismës për një Shqipëri më të pastër duke ndërhyrë për pastrimin e 7 pikave të nxehta mjedisore në kryeqytet dhe duke vënë në dispozicion kosha të rinj, makina pastrimi dhe numra telefoni për shërbimin e pastërtisë.

Qytetari i parë i Tiranës u bën thirrje të gjithë familjeve dhe bizneseve që të paguajnë taksën e pastrimit sepse është shumë e rëndësishme që të kontribuojnë të gjithë për një mjedis më të pastër duke ndikuar edhe në rritjen e cilësisë së jetës.

Kryebashkiaku Basha i falenderoi të gjithë për pjesëmarrjen në pastrimin e qytetit duke u bërë thirrje që kjo të mos jetë vetëm një ditë pasi nëse të gjithë do të mbajnë përgjegjësitë qytetare atëherë do të garantohet një mjedis më i pastër e më i shëndetshëm për veten e fëmijët.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    http://www.botasot.info/mesme/pastrimi-returs.jpg

Aksioni “Për një Shqipëri të pastër” në mediat ndërkombëtare
    Bota Sot

Reuters: Në këtë nismë do të përfshihen më shumë se 75 mijë qytetarë
    Nuk ka kaluar pa u pasqyruar nga mediat ndërkombëtare sensibilizimi i bërë nga qeveria shqiptare për pastrimin e mjedisit më datën 20 prill. Agjencia Reuters përmes një reportazhi të titulluar “Mijëra pjesëmarrës në aksionin për një Shqipëri të pastër, flet se në këtë nismë do të përfshihen më shumë se 75 mijë qytetarë.
    Duke u ndalur në plazhin më popullor të Gjirit të Lalzit në bregdetin Adriatik, reporterët e agjencisë Reuters kanë shoqëruar në ditën e diel, 200 vullnetarët e rinj që kanë përveshur mëngët dhe kanë marrë lopatat për të pastruar zonën. Aktivistët e grupit të shoqërisë civile “Korpusi i vullnetarëve shqiptarë” e kanë shpallur 22 prillin “Ditën e rebelimit kundër shkatërrimit dhe ndotjes së mjedisit. Ata kanë ndërmarrë veprime të ngjashme në të gjithë vendin. Më tej Reuters paraqet vizitën e kryeministrit Sali Berisha në një nga pikat e grumbullimit të mbeturinave në Kamëz, jashtë bashkisë së Tiranës, ku punëtorët vullnetarë kanë marrë pjesë në pastrim. Kryeministri premtoi, thotë Reuters, se do ta bëjë 20 prillin një ditë vjetore të pastrimit në kalendarin e Shqipërisë.
    Drejtuesit e korpusit të vullnetarëve shqiptarë e shohin angazhimin e qeverisë në pastrim si një shenjë pozitive dhe presin që ajo të rrisë investimet në ndërtimin e impianteve të mbledhjes së mbeturinave të riciklimit si dhe impiantet për trajtimin e ujërave të zeza.

"Ne jemi këtu sot për të apeluar nëpërmjet punës. Për t’i apeluar qeverisë që të marrë vendim të mirë për mjedisin dhe për të rritur ndërgjegjësimin e komunitetit për të mos ndotur ambientin. Sepse kjo është Shqipëria jonë, ne duam të jetojmë këtu dhe ne duam që të jetë i pastër , "-thotë Anisa Ymeri.
    Sipas medias lokale thekson agjencia e lajmeve Reuters, flitet se 75,000 vullnetarë do të marrin pjesë në pastrim.

Shqipëria, një vend që ka disa nga plazhet më të bukura në rajon, mbetet e penguar nga ndotjet përgjatë brigjeve ujore të saj, thuhet në reportazh. Deri tani 91 vende janë bashkuar fushatës për “Pastrimin botëror 2012 me moton së bashku për një botë më të pastër. Gjatë fundjavës së kaluar fushata masive të qytetarëve për pastrim janë zhvilluar përveç Shqipërisë edhe në Austri, Kroaci, Egjipt, Letoni, Lituani dhe SHBA.
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •