Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8
    BASTARDODENTRO Maska e reni00
    Anėtarėsuar
    04-12-2002
    Vendndodhja
    * jetoje jetėn sic e di unė :-) *
    Postime
    805

---!!!---NEED FOR SPEED Hot Pursuit 2---!!!---

Need For Speed u kthye !!! bravo

Need For Speed Hot Pursuit 2 PC-CD Demo
    per kete loje nuk kam fjal????

pres vetem nga ju ????

a do ta arrini Number one ne kete loje !!!
    )

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Kam pasur mundesine te luaj nfs 2, 3 hot pursuit I, 4 high states, 5 porche unleased, 2000 porche dhe me se fundi NFS Hot Pursuit II

Gjeja e pare qe te bie ne sy ne kete loje jane grafiqet. Me cdo version ka permiresim te grafiqeve ne loje por ky version eshte fantastik. Fushat jane shume reale ne krahasim me versionet e tjera. Modelimet e makinave jane fantastike.

Kjo loje te jep mundesine te perdoresh makinat me te shpjeta dhe me luksoze ne bote qe nga BMV, MERCEDEZ, LAMBORGINI, FERARI, VIPER etj etj.
    Permiresime te tjera jane te dukshme ne kontrollimin e makines, shpejtesine e lojes dhe realitetin qe permban.

Gjerat qe nuk me pelqejne jane ne opcionet qe te lejon loja. Versionet e vjetra kane shume here me shume opcione qe te lejojne te ndryshosh pothuajse cdo aspekt te lojes. NFSHP2 nuk te lejon te ndryshosh damage, pjeset e makines etj. Edhe pse fushat jane spektakolare ka nje numer shume te vogel (4 a 5 me duket).

Loja me duket se qe ndertuar per tu luajtur ne playstation 2 dhe me vone u kthye dhe per PC. Megjithate vetem nga grafiqet jam mese i kenaqur.
    Edi

Fcuk all Maska e No`FeaR
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Vendndodhja
    londer
    Postime
    218

Talking hi

eshte shume e bukur
    ««««W£AR»»»»

i/e regjistruar Maska e Pa linduri
    Anėtarėsuar
    24-12-2002
    Vendndodhja
    Shtepi
    Postime
    24
    E kam pasur mundesin te loz NFS 1 ,2 , 3 , 4 , 5 dhe Hot Pursit 2 po e fundit eshte me e bukur .
    N.Q.S doni te lozni kete lojne mund ta merni nga kazaa dhe emri eshte : Need For Speed Hot Pursit II dhe eshte 697.584 MB dhe artist eshte Eletronic Arts
    Everybody falls in love !!!!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-03-2003
    Vendndodhja
    korēe
    Postime
    26
    Need For Speed Hot Pursuit 2 eshte nje nga lojrat me te bukura me makina. Nje "difekt" i vogel eshte qe s'ka opsionin e kameres qe ta tregoje makinen brenda me gjithe timon , si ne Need For Speed Porsche Unleashed. Dhe pse me vjen keq duhet ta pranoj se versioni per PC ka ca ndryshime negative nga ai per PS2.
    ................E N D..............

Z3Ro_CooL
    Anėtarėsuar
    15-02-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    252
    Esht ndonjeri gati per te ber online racing NFSHP2 jam gati edhe per Counter strike nikopk@hotmail.com
    Never argue with a stupid person. He will only bring you down to his level and beat you with experience.

i/e regjistruar Maska e vagabondi1
    Anėtarėsuar
    11-01-2003
    Vendndodhja
    Where the bitches are...CaLiFoRnIa BaBY !
    Postime
    217
    Ku mund ta morim dhe ne te tjeret

Z3Ro_CooL
    Anėtarėsuar
    15-02-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    252
    kerko te kazaa per need for speed hot persuit 2.bin edhe burn it using alcohler 120%

installajo pastaj kaq
    Never argue with a stupid person. He will only bring you down to his level and beat you with experience.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •