Close
Faqja 4 prej 22 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 218
    Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Pse nuk shkove me filmu halla mine?Ju goxha trimeri po shitni me shkronja
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Citim Postuar më parë nga halla mine Lexo Postimin
    Raportohet me telefon, nuk ka filmime ose foto te ngjarjes..

http://www.youtube.com/watch?v=yjsFT...layer_embedded
    Te faqja e TV serb e gjeta filmimin : http://www.rts.rs/page/stories/ci/st...%86%D0%B8.html

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    deri kur kshtu bre?
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Pse nuk shkove me filmu halla mine?Ju goxha trimeri po shitni me shkronja
    Keto pun duhet ti kryej "shteti" i thacit, e ti mos i thirr individet ta bejn punen e shtetit dhe behu me e pergjegjeshme se paku kur eshte qeshtja komtare ne pyetje.
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Studentët e Tiranës, “për vazhdimësinë e terrorit serb në veri”

Publikuar: 09.04.2012 - 18:05

Tiranë, 9 prill – Për vrasjen në veri të Mitrovicës sot kanë reaguar edhe studentët e Universiteteve të Tiranës. Në reagimin e tyre thuhet: Studentёt e Universiteteve tё Tiranёs janё tё shqetёsuar pёr vazhdimёsinё e terrorit serb kundёr shqiptarёve nё veri tё vendit. Shqetёsimi ynё rritet edhe mё shumё nga prapavija e kёtij terrori tё mbёshtetur nga Beogradi dhe tё lehtёsuar nga heshtja e Tiranës zyrtare dhe qëndrimi antikombëtar i qeverisë në Prishtinë: shkёputja e veriut pёr kah Serbia.

Nё tё tillё gjendje kur Prishtina zyrtare po pёrpiqet ta relativizojё vrasjen e Selver Haradinajt tek “Tre Rrokaqiejt” thuajse nё njё aksidencё banale duke e zhveshur politikisht dhe denigruar edhe mё dinjitetin e tё vrarit-hero tё qёndresёs sё shqiptarёve nё trojet tona kombёtare;

Kur strukturat paralele serbe kanё pёrzёnё Policinё e Kosovёs nga veriu e kur Serbia ёshtё duke penguar funksionimin e pikave doganore nё Merdare;

Kur Tirana zyrtare nuk e ka gjykuar ende tё shprehet pёr situatёn, por qё me siguri do tё vazhdojё me shterpёsinё dhe boshёsinё e deklaratave tё saj ndёrkombёtare pёr kombin shqiptar, duke shkelur kёshtu sistematikisht Kushtetutёn e Republikёs sё Shqipёrisё;

Kur media shqiptare e Prishtinёs dhe veçanёrisht ajo e Tiranёs vazhdon ta mbajё nё heshtje dhe larg vёmendjes sё shqiptarёve gjendjen e vёshtirё 13 vjeçare nё veri;

Kur tё gjitha palёt partiake, ndёrkombёtare dhe tё shoqёrisё civile kanё rёnё dakord qё tё lejojnё konçesionin e rradhёs: negocimin me Serbinё pёr veriun deri nё status tё privilegjuar pёr tё;

Pra, kur gjendja jonё ёshtё duke u pёrkeqёsuar dita ditёs, falё edhe indiferencёs sonё pёr tё pёrbashktёn, pritja pёr akte tё moralshme nga ana e Prishtinёs dhe Tiranёs ёshtё njё shpresё e kotё. Diçka duhet ta kemi mёsuar sё paku nga 25 korriku 2011.

Studentёt e Tiranёs shprehen kundёr prapavijёs dhe konsensusit qeveritar pёr negociimin e veriut. Ne shprehemi pёr organizim gjithёpopullor tё shqiptarёve, sado e vёshtirёsuar kjo nga pushteti. Vetёm vullneti ynё pёr organizim dhe qёndrimi ynё i palёkundur mund tё shkaktojё ndёrmarrjen e akteve tё moralshme tё qeveritarёve tanё: ndaljen e menjёhershme tё negociatave me Serbinё dhe moszhvillimin e atyre speciale pёr veriun; anullimin e tё gjitha konkluzave tё deritashme; vendosjen e reciprocitetit politik e ekonomik me Serbinё; bёrjen e Kosovёs sovrane dhe rrjedhimisht shtet; heqjen e kufirit me RSh-nё, bashkimin kombёtar.

Pa kёtё vullnet gjendja e sotme e shqiptarёve kёtu e 13 vjet, por gjith-herё mё e pёrkeqёsuar, do tё jetё gjendja jonё e pёrheshme.

Studim Kritikё Veprim

Studentёt e Universiteteve tё Tiranёs
    Koha Ditore
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga seleukeia Lexo Postimin
    Keto pun duhet ti kryej "shteti" i thacit, e ti mos i thirr individet ta bejn punen e shtetit dhe behu me e pergjegjeshme se paku kur eshte qeshtja komtare ne pyetje.
    Me fale,nuk e dija qe ,,perfaqesoni''halla mine-n?
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Keta te vetevendosjes jane me aktiv ne forum sepse e kane te ndaluar nga vendet perendimore me dal jasht shtetit, jane levizje gjysme ilegale.
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Keta te vetevendosjes jane me aktiv ne forum sepse e kane te ndaluar nga vendet perendimore me dal jasht shtetit, jane levizje gjysme ilegale.
    rreth temes kishe dicka em than?

dilne e levizni jasht shtetit ju, kurse mrena shtetit policet po mirren peng njerzit po vriten postblloqet e policis po kallen e shkatrrohen.

kur do baheni burra e te dilni e te thoni haptas te vertetn qe ne veri qeveria e kosoves ska asni far kontrrolli. pse rreni?
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Pas ksaj interviste ne KTV-ne:
    http://www.forumishqiptar.com/showpo...9&postcount=14
    .. po cuditem me Drenicaket se si e perkrahun kete parti akoma "PDK " vrasese e kriminele , ku zotria del edhe me foto edhe me dokumenta qe , edhe vet Adem Jashari nuk kishte asnje lidhje me keta qe thirren ne gjakun e tij sot .
    Ne vend se ju ta denoni te paret , e beni te kunderten , per fat te keq !
    Ndryshuar për herë të fundit nga Genti.. : 09-04-2012 më 12:42

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    rreth temes kishe dicka em than?

dilne e levizni jasht shtetit ju, kurse mrena shtetit policet po mirren peng njerzit po vriten postblloqet e policis po kallen e shkatrrohen.

kur do baheni burra e te dilni e te thoni haptas te vertetn qe ne veri qeveria e kosoves ska asni far kontrrolli. pse rreni?
    Zgjedhja do behet, mirepo jo sipas menyres se juaj. Ju jeni njerez hipokrit.

Se ju e dini qe votat vetem duke shfrytezuar vrasjet e Shqiptarve i fitoni, duke keqperdorur gjakun e tyre.

A mos ishte Albini ate dite ne Mitrovice?
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

Faqja 4 prej 22 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •